Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jola2102

Co zrobić z facetem który nie potrafi się określić ?

Polecane posty

Od pól roku piszę z chłopakiem w którym jestem zakochana od dawna.On mieszka w innym mieście,ale bywam tam bardzo często bo przyjeżdżam do babci..Byłam z nim na jednym spotkaniu po ktorym powiedzialam mu wkoncu co do niego czuje.On napisal że jak pomyśli to da mi znać.Od tej pory mineły już 3 miesiące a on dalej się nie określił.Dość często ze sobą piszemy,przeważnie to on zacznie rozmowe pierwszy mimo że przedtem to ja musiałam,jest strasznie miły,odrazu mi odpisuje na każdą wiadomość,mało mówi o sobie,bardziej interesuje się tym co u mnie się dzieje itp,kilka razy zdrobnił też moje imie i wysyła mi różne emotki puszczające oczka itp,.Kilka dni temu znowu przyjechałam do babci,napisałam mu że chciałabym się z nim spotkać,on napisal że chętnie,ale źle się czuje i zaczął się wykręcać.Spytałam go więc czy wogóle ma ochotę się zobaczyć a on odpisał czemu nie.Potem napisałam że będe jeszcze przez tydzień i jak w któryś dzień znajdzie czas to ma dać znać,on odpisał jasne.Potem znowu się z tego wykręcać.Spytałam się wiec w prost go czy chce się spotkać i dlaczego trzyma jakiś dystans,a on odpisał że serio chce się spotkać i przyczyna jest taka że jakiś czas temu miał duży problem i to go blokuje.Zapytałam czy może mi powiedzieć co się stało,a on odpisał że nie wie,napewno nie przez fb.Ja odpisałam czy jest wogole w stanie się przede mną otworzyć i czy coś do mnie czuje,a on na to że tego właśnie nie wie i nie potrafi się określić,ale chce dalej utrzymywać stały kontakt.Kiedyś moja koleżanka spytała się go czy ma jakąs dziewzczyne a on powiedział że ma jakąś na oku i nie wie czy wypali i właśnie nie wiem czy nie tyczyło się to mnie.Teraz jak przypadkowo się gdzieś widzimy to przede mną ucieka,nie patrzy w oczy ,powie tylko cześć i przejdzie tak jakby mnie nie znał,a potem znowu piszę.Myślicie że mu zależy?Co mam teraz z nim zrobić ?

Gość karramba345

To na 100% nie chodzilo o ciebie. Gdyby mu zalezalo to by chcial sie spotkac. Czego ty nue rozumiesz?

Gość szkoda gadać

Może jakaś kobieta go skrzywdziła i nie potrafi zaufać kolejnej?

Gość gosciowka

No przestan? Gdyby mu na tobie, to po tym jak mu wyznalas uczucie to by skakal z radosci, a on elegancko z tego wybrnal, ze sie zastanowi. I po 3 msc dalej na ciebie leje. Ogarnij sie dziewczyno.

Gość Gość

olać go

Gość Robert

Nie zależy mu na tobie. 

Gość 011

Nie znam się na związkach,ale na twoim miejscu bym go kopla w dupe 😁 On ma cie gdzieś.