Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Polki uwielbiają

Polecane posty

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Wracając do tematu. Nie warto się tym przejmować. Samica i tak zrobi co będzie chciała i nie mamy na to wpływu. Oczywiście rozumiem że może to budzić zazdrość ale to nic nie zmienia. Nawet gdybyś dał w gębę takiemu hindusowi to i tak nic nie zmienia. Po prostu trzeba to zaakceptować 

Logika defetysty. Oczywiście, że można wpływać na działania innych ludzi i manipulować nimi jak się chce. To jest prawo woli, silniejsza zawsze zdominuje słabszą. Wola kobiety musi zostać złamana i nam służyć jak nasza własna.

Gość Śląskakluska

Panowie, jestem ciekawa, który by się opierał gdyby to Wam wpychała się w ramiona jakaś Azjatka czy inna Sashka, a na horyzoncie nie byłoby ani widu, ani słychu o Polskiej dziewczynie?? Każdy kij ma dwa końce 😛 

Gość Gość

Kluska. Ja preferuję wyłącznie białe kobiety najlepiej Polki inne mnie nie pociągają ani azjatki ani murzynki 

12 minut temu, Gość Śląskakluska napisał:

Panowie, jestem ciekawa, który by się opierał gdyby to Wam wpychała się w ramiona jakaś Azjatka czy inna Sashka, a na horyzoncie nie byłoby ani widu, ani słychu o Polskiej dziewczynie?? Każdy kij ma dwa końce 😛 

Tak właściwie z dwojga złego to i tak bym wolał polkę, ale na bezrybiu i rak ryba. Różnice kulturowe zniechęcają mnie.

Gość Gość

Polki są najlepsze 🙂

Gość Gość

Mam jednak wrażenie że obcym łatwiej jest poderwać Polkę niż miejscowym 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Mam jednak wrażenie że obcym łatwiej jest poderwać Polkę niż miejscowym 

To tylko takie złudzenie. Niestety wielu Polaków jest niesmialych boją się zagadać do dziewczyny. Natomiast obcy są bardzo często wygadani i potrafią bajerowac laski. Dlatego panowie więcej uśmiechu i nie bać się zagadać 

Gość Gość ona

Dokładnie. Niektórzy faceci w ogóle nie interesują się kobietami więc kobiety szukają szczęścia u obcych 

Gość Gość

Mnie osobiście dziwi fascynacja Polek hindusami. Przeważnie są mali i brzydcy co one w nich widzą? I Jeszce się dla nich w te indyjskie lachy przebierają i robią kropki na czole 

Gość 567
44 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mnie osobiście dziwi fascynacja Polek hindusami. Przeważnie są mali i brzydcy co one w nich widzą? I Jeszce się dla nich w te indyjskie lachy przebierają i robią kropki na czole 

Może mają duże pały 

Gość Rtd

Murzyni mają duże pały A hindusi raczej mniejsze więc to nie jest powód 

Gość Gość

Polak to zawsze jest tepiony jak karaluch przez inne nacje. Kiedyś nas najezdzali zbrojnie dziś zabierają nam kobiety. Taki nasz los

Gość 333

Fakty są takie że każda polka związana z obcym rowna się kolejny Polak skazany na samotność. I dziwić się że Polacy nie znoszą obcych 

Gość Gość

Słuchajcie. Może i macie trochę racji i zgadzam się że nie jest to korzystne dla polskiego społeczeństwa ale wydaje mi się że wina leży po obu stronach. Może trzeba się bardziej starać o kobiety tak żeby obcy nie byli bardziej atrakcyjni? Niestety wielu Polaków ma podejście że coś im się należy. 

Gość Vip

Kobity nie patrzą na narodowość tak jak faceci. Dlatego Polki chętniej zawierają mieszane małżeństwa 

Gość Gość

Hindusi lubią Polki