Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest...ona zarabia grosze ale z przyjemnoscia wydaje całą kasę męża

Polecane posty

Gość gość

I jeszcze robi mu awantury kiedy on chce oszczędzać - bo gdyby się okazało że go zwolnią, to zostają z niczym, bo ona tak jak napisałam zarabia dosłownie grosze. 

Gość cccc

To problem męza i ich wzajemnych ustalen.

Gość eeee

Jak chce wydawać to niech zarobi i wydaje.

Gość gosc

Zazdroscisz ? Z jakiego innego powodu interesujesz sie zyciem innych ?

I nie" kase meza " , nie ma czegos takiego w malzenstwie.

Gość poli35

ojj widzę tu zazdrość...to ja ci powiem coś jeszcze lepszego- ja wcale nie zarabiam,pracuje tylko mąż i też wydaję tą kasę na co tylko chcę...tak jak mówi mój mąż to nie są jego pieniądze tylko nasze

Gość Maja
12 minut temu, Gość poli35 napisał:

ojj widzę tu zazdrość...to ja ci powiem coś jeszcze lepszego- ja wcale nie zarabiam,pracuje tylko mąż i też wydaję tą kasę na co tylko chcę...tak jak mówi mój mąż to nie są jego pieniądze tylko nasze

Są wasze dopóki wszystko jest dobrze. Jak mu coś strzeli do łba to wierz mi ludzie ostatnie krzesło z pod tylka potrafią sobie wyciągnąć:) i wtedy już facet zaczyna mówić co innego na temat kasy która tylko on zarabiał 

Gość Gość
38 minut temu, Gość gosc napisał:

W zdrowej, rozsadnej relacji kazdy ma swoje pieniadze. 

Gość Gość
48 minut temu, Gość gosc napisał:

Wierz mi, że nie jest 😉

Gość poli35

Taaaa w zdrowej,rozsądnej relacji każdy ma swoje pieniądze i żyje z mężem jak z obcą osobą bo wszystko każdy oddzielnie kupuje i płaci.Twój mąż pewnie zarabia więcej od ciebie a składacie się na wszystko po połowie to mu zostanie kupa siana a ty musisz się zapożyczać.Rzeczywiście zdrowa relacja. to nie są informacje wyssane z palca tylko przykład w kafee.W małżeństwie kasa powinna być wspólna.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość poli35 napisał:

Taaaa w zdrowej,rozsądnej relacji każdy ma swoje pieniądze i żyje z mężem jak z obcą osobą bo wszystko każdy oddzielnie kupuje i płaci.Twój mąż pewnie zarabia więcej od ciebie a składacie się na wszystko po połowie to mu zostanie kupa siana a ty musisz się zapożyczać.Rzeczywiście zdrowa relacja. to nie są informacje wyssane z palca tylko przykład w kafee.W małżeństwie kasa powinna być wspólna.

Kasa powinna być wspólna ale to facet ma zapiepszac na wszystkich:)?

Gość gość

Przedstawiony przez Ciebie autorko opis to wzorcowy model życia małżeńskiego w pełni aprobowanego przez pijawki z kafe :)

Gość Gość

Każdy może stracić pracę. Niektórzy są tak zaburzeni, że lęk przed przyszłością nie pozwala im normalnie korzystać z życia i zarobionych pieniędzy. Człowiek się boi ciężkich czasów i paradoksalnie przez to cały czas wegetuje jak w ciężkich czasach 🙂 Co taka żona ma z męża? Nic. Czy on pracuje czy nie pracuje żyje jej się tak samo beznadziejnie.