Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona

Mam dość sąsiadki -dziffki, jęczącej za ścianą

Polecane posty

Gość Iwona

Witam!

Mam taki problem.Otóż za ścianą wprowadziła sie młoda sąsiadka (taka patola,cwana,wyrachowana),która co drugi dzień sprowadza do mieszkania innego faceta i głośno sie z nim pieprzy.I teraz co zrobić,bo ja mam już dość tych jej jęków (mam małe dziecko).Kamienica w której mieszkamy jest budynkiem socjalnym,bo my wszyscy nie mam za co kupić ani wynająć mieszkania i gmina nas tu ulokowała.Teraz żałuje,że sie tu sprowadziłam z konkubentem,bo tu co druga rodzina to ,,patola'' - piją,ćpają,po wyrokach,po psychiatrykach itp.itd.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Iwona napisał:

Witam!

Mam taki problem.Otóż za ścianą wprowadziła sie młoda sąsiadka (taka patola,cwana,wyrachowana),która co drugi dzień sprowadza do mieszkania innego faceta i głośno sie z nim pieprzy.I teraz co zrobić,bo ja mam już dość tych jej jęków (mam małe dziecko).Kamienica w której mieszkamy jest budynkiem socjalnym,bo my wszyscy nie mam za co kupić ani wynająć mieszkania i gmina nas tu ulokowała.Teraz żałuje,że sie tu sprowadziłam z konkubentem,bo tu co druga rodzina to ,,patola'' - piją,ćpają,po wyrokach,po psychiatrykach itp.itd.

Komentarz usunięty za złamanie regulaminu. IP autora zabezpieczono na potrzeby potencjalnego postępowania policji lub prokuratury

Gość ree

zarządcy budynku głoś lub straży miejskiej , że powodują zgorszenie

Gość sara

też mialam taka sasiadke i musielismy sie wyprowadzic

Gość Krystyna

Zgrozaaa....................