Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta

W sobote koncze 30lat i spedze je sama :(

Polecane posty

Gość Marta

I jest mi cholernie smutno 😞

Gość Facet

Nie smuć się ,bo mnie też będzie smutno.

Gość Facet

Jakbym  mógł to chciałbym być przy Tobie.

Gość To ja

5 lat temu tez kończyłam 30. Tez bylam sama bez nadziei. Dzis okazuje sie, ze ktos mnie kocha i chce byc ze mną. Dopiero teraz. Wiec glowa do gory! Zmien coś w swoim zyciu! Nie stój w miejscu. Ja zmienilam prace i zaczelam bardzo jezdzic na rowerze...

Gość Dawid

Mogę z toba spędzić 30 :)

Gość Moszrum

Nie bój nic. Bierz ogórka z Lidla i jadziem.

Gość Trzydziestak

Kurde, mi też w tym roku stuknie 30 na blacie i też sam, w dodatku praktycznie od zawsze :( 

Gość Facet

To może zrobimy dziewczynie jakąś imprezkę.

Gość Gość

Po co świętować starzenie się?  Pewnie zabierzesz falszywe życzenia na fejsie.

Gość Trzydziestak

Bo ja wiem? Nie każdy lubi głośne imprezy... Może lepiej jakąś prywatkę w małym gronie, którą zapamięta na całe życie  😉 Zresztą najlepiej jakby się autorka wypowiedziała 🙂 

Gość Gość

Też sama obchodzilam swoją trzydziestke.  Było mi cholernie smutno.  Zadzwonił do mnie kumpel z żoną z życzeniami i ona powiedziała mi, że życie zaczyna się po 30, żebym pamiętała.  Banał.  Ale oni się poznali   jak mieli 31. I niedługo potem poznałam swojego męża,  mamy dwoje dzieci,  niedługo troje.  Wszystko się super ułożyło. 

Gość Marta

Nie mam fejsa wiec falszywe zyczenia na portalu spolecznosciowym odpadaja. 

Za hucznymi imprezami nie przepadam, a nawet mala prywatka nie wchodzi w gre bo nie mam jej za co wyprawic. 2kolezanki pytaly o plany, ale jakie ja mam miec plany jak nawet na urodzinowe winko mnie nie stac 😞 ogolny bezsens.... 

Gość Facet

Nikt nie pisał że Ty masz wyprawić imprezkę.My możemy Tobie ją zorganizować.Ludziska co wy na to.

Gość Gość

Umrzeć w dniu urodzin to byłoby coś. 

Gość imprezowicz 30+

towarzystwo robi się liczne, zaproś koleżanki, można wyjść gdzieś w miasto i zabawa do rana ;)

Gość Marta
3 minuty temu, Gość imprezowicz 30+ napisał:

towarzystwo robi się liczne, zaproś koleżanki, można wyjść gdzieś w miasto i zabawa do rana 😉

Nigdzie nie pojde bo nie mam za co. A co to za urodziny ktorych nie mozna wyprawic 😞😞😞 nie bede przeciez na kolezanki patrzyla zeby mi zafundowaly drinka 😞

Gość Trzydziestak
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Też sama obchodzilam swoją trzydziestke.  Było mi cholernie smutno.  Zadzwonił do mnie kumpel z żoną z życzeniami i ona powiedziała mi, że życie zaczyna się po 30, żebym pamiętała.  Banał.  Ale oni się poznali   jak mieli 31. I niedługo potem poznałam swojego męża,  mamy dwoje dzieci,  niedługo troje.  Wszystko się super ułożyło. 

Wow! No to mi narobiłaś nadziei 😉 Gratuluję i cieszę się, że jednak pokazałaś, że można 🙂 

25 minut temu, Gość Marta napisał:

Nie mam fejsa wiec falszywe zyczenia na portalu spolecznosciowym odpadaja. 

Za hucznymi imprezami nie przepadam, a nawet mala prywatka nie wchodzi w gre bo nie mam jej za co wyprawic. 2kolezanki pytaly o plany, ale jakie ja mam miec plany jak nawet na urodzinowe winko mnie nie stac 😞 ogolny bezsens.... 

Czyli miałem rację co do hucznych imprez 😉 A co do tego drugiego, to trochę rozumiem. Ja może i biedy nie klepię, ale zawsze jakoś mi było żal kasy na alkohol 😛 Jak ja bym robił taką imprezę, to pewnie by na stole była tylko 1 butelka jakiegoś niedrogiego winka i na tym koniec 😄 Serio. Nie wiem co za głupie czasy nastały, że ludzie muszą tego wypić nie wiadomo ile, bo inaczej uznają, że impreza była kiepska...

Zresztą jak teraz sobie myślę kogo bym mógł na taką imprezę zaprosić, to mi nikt nie przychodzi do głowy... Wszyscy znajomi praktycznie już są ustatkowani, większość z nich już dorobiło się pociech i świata poza nimi nie widzi (zresztą nie dziwię im się, dzieci to duża odpowiedzialność). Więc na dobrą sprawę nawet nie mam specjalnie kogo zaprosić 😛 Z drugiej strony, mnie też nikt nigdy nigdzie nie zaprasza specjalnie, więc po co ja miałbym kogoś z tego grona ludzi zapraszać... 😕 

Gość zwykłypolakprobujezyc

To cholernie przykre panno Marto

Gość imprezowicz 30+
13 minut temu, Gość Marta napisał:

Nigdzie nie pojde bo nie mam za co. A co to za urodziny ktorych nie mozna wyprawic 😞😞😞 nie bede przeciez na kolezanki patrzyla zeby mi zafundowaly drinka 😞

Jestem zdania że problemy które można rozwiązać przy pomocy kasy to żadne problemy. Co innego zacne towarzystwo, tego kupić się nie da. Czy może się mylę?

Gość Trzydziestak
4 minuty temu, Gość imprezowicz 30+ napisał:

Jestem zdania że problemy które można rozwiązać przy pomocy kasy to żadne problemy. Co innego zacne towarzystwo, tego kupić się nie da. Czy może się mylę?

Niby racja... Aczkolwiek jeśli ktoś tej kasy rzeczywiście nie ma, to rzeczywiście może być to dla niego problem. A z problemami już tak jest, że ktoś, kto ich nie ma zwyczajnie ich nie zrozumie 😉 

Gość Alex

O rany. ... 30stka i bez winka??? Az tak krucho z kasą? Moze jakas zrzutka dla dziewczyny na cos slodkiego??? Po symboliczne 5zl. Niech sobie cos dziewczyna kupi za to dobrego 🙂 chociaz tyle moge zrobic 🙂

Gość w dom, cukier do szafy

Czy smutna Marta byłaby mniej smutna gdyby znalazł się tu dobrodziej, który w ramach prezentu urodzinowego zapewniłby na ten szczególny wieczór nie musiałaby się przejmować żadnymi problemami finansowymi?

Gość Marta
2 minuty temu, Gość w dom, cukier do szafy napisał:

Czy smutna Marta byłaby mniej smutna gdyby znalazł się tu dobrodziej, który w ramach prezentu urodzinowego zapewniłby na ten szczególny wieczór nie musiałaby się przejmować żadnymi problemami finansowymi?

Nie rozumiem? Co zapewnil?

Gość Gosc

Chcialbys zeby Marta byla smutna ale nigdy ci sie to nie uda 😛 to wy jestescie zgorzkniali 

Gość Co za smety

Sami jestescie smutni do porzygu 

Gość Alex

Dajcie spokoj. Zrobmy cos dla tej smutnej dziewczyny. Niech nie siedzi sama smutna w urodziny tylko z uwagi na brak kasy. Moje "5zl" imprezy nie zrobi ale nasze wspolne po 5 juzmoze cos zdziałac:)

Gość Placzcie

Smutasy przyjedzcie tu i bedziemy plakac i wyc do ksiezyca hahah😂

Gość Gosc

Podaj maila. Cos sie zaradzi. TUTAJ JEST CIEZKO- DUZO ZLOSNIKOW CO CIESZĄ SIE Z CUDZEGO NIESZCZESCIA. CHETNIE DORZUCE SIĘ DO TEGO WINKA I MOZE UDA SIE NA TORCIK UZBIERAC 😉

Gość Gosccc

:(((

Gość Trzydziestak

Skąd jesteś Marto? Może ktoś jest tu z okolicy i mógłby Ci potowarzyszyć w tym zacnym dniu 😉