Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polnekwiaty

Napady jedzenia..pomocy

Polecane posty

Hej, piszę ponieważ nie radzę sobie z kompulsywnym objadaniem się. Nie wiem już co mam robić.. od zawsze miałam problemy z jedzeniem.. od zawsze "jestem na diecie".. zaczynam powoli siebie nienawidzić..nie panuje nad sobą.. Mam nadzieje, że przeczyta to ktoś o podobnej sytuacji..może rozmowa nam pomoże..jeżeli zmagasz się z chorobliwymi napadami obżarstwa proszę odezwij się..

Gość Pomocna

Widziałam na dietach taki temat, tam jest sporo osób, napisz tam.

Gość Buba

Witaj w klubie,właśnie jem...nie panuje nad tym😕

Gość źle
2 godziny temu, Polnekwiaty napisał:

Hej, piszę ponieważ nie radzę sobie z kompulsywnym objadaniem się. Nie wiem już co mam robić.. od zawsze miałam problemy z jedzeniem.. od zawsze "jestem na diecie".. zaczynam powoli siebie nienawidzić..nie panuje nad sobą.. Mam nadzieje, że przeczyta to ktoś o podobnej sytuacji..może rozmowa nam pomoże..jeżeli zmagasz się z chorobliwymi napadami obżarstwa proszę odezwij się..

nie kupuj zbędnego żarcia i nie miej w domu, tylko minimum, nie noś kasy to nic nie kupisz poza planem

Gość źle
2 godziny temu, Gość Buba napisał:

jesz bo masz depresje, a depresje masz bo brak ci równowagi w życiu

9 godzin temu, Gość Buba napisał:

U mnie to obsesja..wiem, że się krzywdzę, wiem, że źle robie..ale nie wiem jak przestać. Nie myślę nad tym jak mam napad. On po prostu się dzieje. Mózg włącza mi się dopiero jak zaczyna boleć mnie brzuch. Pół roku temu byłam w świetnej formie. Biegałam i trenowałam. Schudłam 8 kg. Teraz wszystko wróciło, przez napady..katowałam sie na marne. Teraz jestem w gorszym stanie niż kiedykolwiek wcześniej..

7 godzin temu, Gość źle napisał:

jesz bo masz depresje, a depresje masz bo brak ci równowagi w życiu 

Jeżeli to wiem i nadal nie umiem nic z tym zrobić tylko jeszcze bardziej się niszcze, to znaczy ze coś jest ze mną nie tak ? Bo takie mam wrażenie, że wewnętrznie gdzieś jestem destruktywna, dlatego sobie to robie. Żeby się ukarać za to jaka jestem beznadziejna. Im bardziej się obzeram tym gorzej wyglądam i czuje - caly cykl zaczyna sie od poczatku..koło jeszcze bardziej się zamyka..

7 godzin temu, Gość źle napisał:

nie kupuj zbędnego żarcia i nie miej w domu, tylko minimum, nie noś kasy to nic nie kupisz poza planem

To nie jest takie proste..zawsze znajdzie się sposób żeby coś zjeść..zawsze..jak zaczynam się mogę skończyć..jeżeli czyta to ktoś kto ma podobnie - proszę zostaw komentarz..może razem z tego wyjdziemy