Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joshh

czy istniejato kobiety lubiące spokojnych, skromnych facetow

Polecane posty

Gość dr badyl
15 minut temu, Gość M××× napisał:

Musi trafić na swoje przeciwieństwo, a ponoć przeciwieństwa się przyciągają? 🙂

mylisz fizyke z chemią

Gość M×××
1 minutę temu, Gość dr badyl napisał:

mylisz fizyke z chemią

Nie wydaje mi się ale każdy ma swoje zdanie. Szanuję to. 

Gość Gggg

A zly chlopiec to jaki? Bo sie pobije bo ciaga po znajomych bo ... na miejscu nie usiedzi? Bo ciagle czegos chce bo ma kolezanki ? 😉 nudaaaa , pociaga mnie tylko glebia umyslu, w ogole ekstrawertycy dzialaja mi na nerwy, meczą mnie, sa ok raz w tygodniu, raz na dwa tyg, na czestsze kontakty albo juz milosne tylko ktos kto mysli 🙂 przenikliwy podobny do mnie, a czy przystojny, kwestia gustu, bez chemii to moge miec przyjaciela nie? I ten placz o to jest dziecinny bo chcesz kobite przy ktorej ci nie staje?bylibyscie oboje niezadowoleni 🙂

Gość Hshs

Ten twój post już sam w sobie wiele mówi o tobie. Nie to nie jest kwestia skromności i spokoju Ty po prostu jesteś jak pipka a tego zdrowa i prawdziwa kobieta nie akceptuje a przynajmniej nie powinna ...ludzie ! Do jasnej cholery takie rzeczy tylko w Pl banda nieudacznikow co wymyśla te problemy a tak naprawdę facet spokojny kojarzy się po prostu z osobą kulturalną która na przykład nie klnie jak szewc czy nie trąbi wydalajac z siebie chamskich zwrotów z  ust zaraz na gościa jak nie zauważy że ma zielone światło, a Ty pewnie autorze rozumujesz to tak że spokojny czyli papcie tv żarełko może piwerko i jest cacy. Nie to jest zwykły luj i śmierdzący leń i takich się goni a nie poklepuje. Gdzie ci mężczyźni?! Przy mnie jeden normalny który jest facetem i dobrze mu to wychodzi.

Gość urst
10 godzin temu, Gość Hshs napisał:

Ten twój post już sam w sobie wiele mówi o tobie. Nie to nie jest kwestia skromności i spokoju Ty po prostu jesteś jak pipka a tego zdrowa i prawdziwa kobieta nie akceptuje a przynajmniej nie powinna ...ludzie ! Do jasnej cholery takie rzeczy tylko w Pl banda nieudacznikow co wymyśla te problemy a tak naprawdę facet spokojny kojarzy się po prostu z osobą kulturalną która na przykład nie klnie jak szewc czy nie trąbi wydalajac z siebie chamskich zwrotów z  ust zaraz na gościa jak nie zauważy że ma zielone światło, a Ty pewnie autorze rozumujesz to tak że spokojny czyli papcie tv żarełko może piwerko i jest cacy. Nie to jest zwykły luj i śmierdzący leń i takich się goni a nie poklepuje. Gdzie ci mężczyźni?! Przy mnie jeden normalny który jest facetem i dobrze mu to wychodzi.

No ja jestem właśnie taką kulturalną osobą, nie przesiaduję cały dzień przed tv z jedzeniem i piwem (w ogóle nie przepadam za alkoholem) i nikogo nie mam.

10 godzin temu, Gość Gggg napisał:

A zly chlopiec to jaki? Bo sie pobije bo ciaga po znajomych bo ... na miejscu nie usiedzi? Bo ciagle czegos chce bo ma kolezanki ? 😉 nudaaaa , pociaga mnie tylko glebia umyslu, w ogole ekstrawertycy dzialaja mi na nerwy, meczą mnie, sa ok raz w tygodniu, raz na dwa tyg, na czestsze kontakty albo juz milosne tylko ktos kto mysli 🙂 przenikliwy podobny do mnie, a czy przystojny, kwestia gustu, bez chemii to moge miec przyjaciela nie? I ten placz o to jest dziecinny bo chcesz kobite przy ktorej ci nie staje?bylibyscie oboje niezadowoleni 🙂

Gdzie wy wszystkie jesteście? 🙂 Nawet koleżanek takich nie mam, a co tu mówić o dziewczynie 😄

Gość urst
11 godzin temu, Gość M××× napisał:

Oj A masz tak czas czekać? 😛 oby nie za długo bo lata lecą, uroda przemija... 🙂

Jeszcze trochę czasu mam, młody jestem 😛 ale niestety na horyzoncie nie widać kandydatki 😄

Gość Paula23
11 godzin temu, Gość urst napisał:

Gdzie wy się chowacie, że się was znaleźć nie da? 😉

Siedzimy w domu i prowadzimy spokojny tryb życia. Może szukaj nas... w bibliotekach?

Gość urst
36 minut temu, Gość Paula23 napisał:

Siedzimy w domu i prowadzimy spokojny tryb życia. Może szukaj nas... w bibliotekach?

Ale jak pójdę do biblioteki, to nie będę wam przeszkadzał w czytaniu 🙂 Zresztą jakbym podrywał w bibliotece, to by mnie chyba z niej wyrzucili 😛

Gość Paula23
21 godzin temu, Gość pravvda o was napisał:

Tak, ubóstwiasz, ale tylko przystojnych.

Ale jak nie będzie przystojny, to nie chcesz?

A dlaczego bym nie chciała? Atrakcyjność to pojęcie względne.

Gość Gość

Niestety ale większość facetów którym się wydaje że są spokojni i skromni to w istocie totalni nudziarze z kijem w dupie albo totalne przegrywy typu trzynasty którzy te cechy uważają za tozsame z tymi z tematu.

Gość urst
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Niestety ale większość facetów którym się wydaje że są spokojni i skromni to w istocie totalni nudziarze z kijem w dupie albo totalne przegrywy typu trzynasty którzy te cechy uważają za tozsame z tymi z tematu.

Nie jestem nudziarzem z kijem w dupie.

Gość Gość

Zaprzeczeniem potwierdziłes. Jesteś nudziarzem bez kija widocznie.

Gość pravvda
20 minut temu, Gość Paula23 napisał:

A dlaczego bym nie chciała? Atrakcyjność to pojęcie względne.

Może i pojęcie względne, ale niektórzy są obiektywnie atrakcyjni, a inni obiektywnie nieatrakcyjni.

17 minut temu, Gość Gość napisał:

W dzisiejszych czasach przegrywami jest wielu mężczyzn, którzy, gdyby urodzili się w innym pokoleniu, nie byliby nimi. Ale że obecnie macie wygórowane wymagania dotyczące wyglądu, a innych odrzucacie, jeśli nie są bogaci, to nic dziwnego, że obecnie tylu przegrywów. Bo dla was facet, który z wyglądu jest poniżej 7/10 lub nie jest bogaty, to bezwartościowe góvvno. I dlatego zostaje przegrywem, mimo że nim ogólnie nie jest.

Gość urst
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Zaprzeczeniem potwierdziłes. Jesteś nudziarzem bez kija widocznie.

Niczego nie potwierdziłem. Nie jestem. Nie znasz mnie, więc nie możesz tego stwierdzić.

Gość Gość

Nikt tu o wyglądzie nie pisał. Jesteś żenującym monotematycznym nudziarzem który gdyby się urodził w innych czasach toby został ze skały zrzucony od razu bo by dnia nie przeżył tylko płakał i sral w gacie. 

Gość pravvda
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nikt tu o wyglądzie nie pisał. Jesteś żenującym monotematycznym nudziarzem który gdyby się urodził w innych czasach toby został ze skały zrzucony od razu bo by dnia nie przeżył tylko płakał i sral w gacie. 

Góvvno prawda. Wypieracie to z siebie, bo was prawda boli, ale fakty są faktami i tego nie zmienicie.

Gość urst
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja też nie pisałem o wyglądzie.

Gość Zpaznokcilakier

Tak, to z tym spokojnym i nieśmiałym ,nieco wycofanym chłopakiem chodzę na spacery i to z nim omawiam najważniejsze kwestie dotyczące życia. Przy nim wrzuciłam na luz .Złapałam perspektywę i oddech. Pokazał mi, że z wielu opcji które oferuje życie, każdy może wybrać coś dla siebie. Jest miło, optymistycznie , sympatycznie , z poczuciem humoru,lekko. Po zawadiace i herszcie bandy , który rządził i przewodzil i ustawiał wszystkich do pionu, teraz jest inaczej , każda opcja jest do zaakceptowania. Każdy z ludźmi ma swoje spojrzenie na życie , niektórych lepiej omijać i nie mieć z nimi do czynienia , dla własnego dobra, ale z niektórymi warto ukraść przysłowiowego konia. Żeby coś przeżyć , bo lepiej jest w coś wejść ,niż nie wejść. Spojokojni dają ukojenie , są jak szalupa  na oceanie zdarzeń.  Każdy wybiera według siebie, to co czuje i co mu w duszy gra. Nie zadawajcie się na innych w swoich wyborach. Sami musicie wybrać. 

Gość szkoda gadać
11 godzin temu, Gość Zpaznokcilakier napisał:

Tak, to z tym spokojnym i nieśmiałym ,nieco wycofanym chłopakiem chodzę na spacery i to z nim omawiam najważniejsze kwestie dotyczące życia. Przy nim wrzuciłam na luz .Złapałam perspektywę i oddech. Pokazał mi, że z wielu opcji które oferuje życie, każdy może wybrać coś dla siebie. Jest miło, optymistycznie , sympatycznie , z poczuciem humoru,lekko. Po zawadiace i herszcie bandy , który rządził i przewodzil i ustawiał wszystkich do pionu, teraz jest inaczej , każda opcja jest do zaakceptowania. Każdy z ludźmi ma swoje spojrzenie na życie , niektórych lepiej omijać i nie mieć z nimi do czynienia , dla własnego dobra, ale z niektórymi warto ukraść przysłowiowego konia. Żeby coś przeżyć , bo lepiej jest w coś wejść ,niż nie wejść. Spojokojni dają ukojenie , są jak szalupa  na oceanie zdarzeń.  Każdy wybiera według siebie, to co czuje i co mu w duszy gra. Nie zadawajcie się na innych w swoich wyborach. Sami musicie wybrać. 

Kobiety, bierzcie przykład! Jak widać są jeszcze na tym świecie normalne kobiety.

Gość Człowiek nikt
Przed chwilą, Gość szkoda gadać napisał:

Kobiety, bierzcie przykład! Jak widać są jeszcze na tym świecie normalne kobiety.

Człowiek jest wolny i spotyka się lub nie z kim chce. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Normalna bo wybrala kogoś kto jej aktualnie pasował? Normalnośc to nie jest coś co nam się podoba.

Gość szkoda gadać
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Normalna bo wybrala kogoś kto jej aktualnie pasował? Normalnośc to nie jest coś co nam się podoba.

Nie, normalna, bo wybrała normalnego faceta zamiast pustaka.

1 minutę temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Człowiek jest wolny i spotyka się lub nie z kim chce. 

Oczywiście, tylko niech potem nie płacze na wszelkich możliwych forach, że faceci to świnie i wszyscy są tacy sami.

Gość Idzta w wuj

Dlaczego człowieka o żywym usposobieniu wrzucasz do wora z pustakami? Widać żes peezda a nie żaden spokojny człowiek więc się niezdrowo podniecasz że jakaś kobieta wybrała ciapciaka. 

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość Idzta w wuj napisał:

Dlaczego człowieka o żywym usposobieniu wrzucasz do wora z pustakami? Widać żes peezda a nie żaden spokojny człowiek więc się niezdrowo podniecasz że jakaś kobieta wybrała ciapciaka. 

Nie wrzucam. Spokojny człowiek ≠ p.zda ani ciapciak.

Oczywiście, osoby o żywym usposobieniu też są w porządku.

Gość Człowiek nikt
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Oczywiście, tylko niech potem nie płacze na wszelkich możliwych forach, że faceci to świnie i wszyscy są tacy sami.

Bez sensu jest to co piszesz, bo z góry zakładasz że trafi na nieodpowiedniego i będzie opisywała to na forach. Świat jest bardziej skomplikowany. Sam przyznałeś zresztą, że nie powinno się uogólniać i wsadzać do jednego worka bo ludzie są różni. 🙂

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Bez sensu jest to co piszesz, bo z góry zakładasz że trafi na nieodpowiedniego i będzie opisywała to na forach. Świat jest bardziej skomplikowany. Sam przyznałeś zresztą, że nie powinno się uogólniać i wsadzać do jednego worka bo ludzie są różni. 🙂

Tylko jakoś często bywa tak, że wiążą się z tymi cwaniakami, którzy są tacy "męscy, szarmanccy, przystojni" itd., a potem kiedy on ich zostawia, to się użalają. A potem spotykają kolejnego i też lecą na niego. Po jakimś czasie zaczynają zwracać uwagę na tych normalnych facetów, których wcześniej uważały za żałosnych, beznadziejnych itd. i nagle się okazuje, że jednak da się. Tylko trzeba chcieć i myśleć mózgiem, a nie cipą.

Gość Człowiek nikt

Tylko jakoś często bywa tak, że wiążą się z tymi cwaniakami, którzy są tacy "męscy, szarmanccy, przystojni" itd., a potem kiedy on ich zostawia, to się użalają. A potem spotykają kolejnego i też lecą na niego. Po jakimś czasie zaczynają zwracać uwagę na tych normalnych facetów, których wcześniej uważały za żałosnych, beznadziejnych itd. i nagle się okazuje, że jednak da się. Tylko trzeba chcieć i myśleć mózgiem, a nie cipą.

Ja pitole. Kolejny bełkot o badboyach. 

Gość szkoda gadać
4 minuty temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Ja pitole. Kolejny bełkot o badboyach. 

To nie bełkot, tylko fakty. Mało było takich przypadków?

Gość Człowiek nikt

To nie bełkot, tylko fakty. Mało było takich przypadków?

Oczywiście że są, ale skąd wiesz że rzeczywiście są często i czy to w ogóle ma znaczenie? 

Gość szkoda gadać
5 minut temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Oczywiście że są, ale skąd wiesz że rzeczywiście są często i czy to w ogóle ma znaczenie? 

Ma znaczenie, bo pokazuje, że kobiety nie uczą się na błędach i cały czas pożądają tych samych mężczyzn, którzy mają je gdzieś, a normalnych olewają.