Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi ex tez was wyrzucil z FB po zerwaniu?

Polecane posty

Gość gość

Rozstalam sie z facetem z ktorym bylam 8 miesiecy to on mnie zostawil po 2 tyg usunal wszystkie wspolne nasze zdjecia i tez wyrzucil mnie ze znajomych?! To przykre zostac tak potraktowana tym bardziej ze mamy wspolnych znajomych i czesto na siebie wpadamy

Gość Gość

On z Tobą mowisz zerwał hmm to musiał mieć powód, a skoro nie walczyłas nie przeprosiłas to wywalił po co to trzymać na fb? Niby niepotrzebnie wyrzucił ze znajomych ale z drugiej strony może na tyle mu nacisnelas na odcisk że w końcu i wywalił Cię i tyle. Teraz się rozwodzisz nad tym, trzeba było wtedy działać 

Gość gość

powod chyba taki ze nie chce zebym widziala czy sie z kims nowym spotyka - ja nie mam za co przepraszac on mnie zostawil z dnia na dzien podejrzeam ze dla innej dziewczyny ale nie mam dowodow jeszcze

Gość Gość

A co cie to obchodzi czy ma czy nie? Jestescie upośledzeni wszyscy z tym fejsbukiem. 

Gość gość

obchodzi mnie ! bo mialo byc na zawsze!! mowil o slubie dzieciach itp i z dnia na dzien mnie zostawil wiec na pewnoe poznal kogos 

Gość Gosc

Mnie tez wyrzucil z fb napewno poznal i zdradza itd a jak zdradza to nie kocha.

Gość Gość

Ja też często usuwam byłych ze znajomych. Nie chcę żeby nachalnie obserwowali moje życie. Po co takie rzeczy analizować? 

Gość gość

Ja tam sama usunęłam, a jak zaczął coś pisać to nawet zablokowałam. Po rozstaniu wolę się odciąć całkowicie wtedy łatwiej jest mi się pozbierać. Druga sprawa: byliśmy parą, mieliśmy kontakt więc fb się przydawało. Jak się rozstajemy to kontakt się urywa więc nie ma sensu trzymać takiego "trupa" w znajomych.

Gość oczywiscie

Kiedy spotkałam exa w internecie, to go zablokowałam na fb, tak, że nigdy go nie było na mojej stronie. 

Gość w górę

🙂