Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jeszcze kiedyś będzie

Ciągłe zmęczenie

Polecane posty

Gość czy jeszcze kiedyś będzie

Mam 30 lat. Zastanawiam się czy jeszcze kiedyś będę się czuła normalnie. Czuje się dwa razy jak na swój wiek. Dodam iż nie mam dzieci. Od kilku miesięcy czuje się fatalnie w zasadzie będzie niedługo rok. Chrouje na chroniczne zapalenie zatok, zastanawiam się czy to ono może być tego przyczyną. Badania krwi zawsze w normie. Czy objawia się moje zmęczenie, bo każdej czynności musze się położyć, brakuje mi energii ale do tego stopnia że czuje jakbym miała zemdleć, najmniejsza czynność mnie męczy. Po małym sprzątaniu mieszkania muszę się położyć. Co jest najlepsze wogóle nie czuje się wypoczęta. Mam mnóstwo innych objawów jak okropny ból kręgosłupa, ogromne bóle głowy i takie tam. Ale lekarz zawsze zwala na pogodę albo porę roku. Jak sobie pomóc, jak dociec co to jest, bo to nie jest normalne. 

Gość Doria

Raz na jakiś czas warto się po prostu zrelaksować. Ja planuję w najbliższy weekend wolne od niepamiętnych czasów, planuję zamówić Kava na kavasklep.com - znacie? Jestem mega ciekawa efektów:)

Znam ten sklep i naprawdę polecam, ja już kilka razy zamawiałam swoja kavę właśnie od kavasklep.com i za każdym razem byłam zadowolona, wszystko szybko i bez problemów. Dla mnie to godny zaufania sprzedawca.

Gość Deszczowa ☔

Ja mam 40 i powiem Ci,ze gimnastyka 1 godzinna w domu 2 razy w tygodniu pomogła mi.Miałam to co Ty.

I piję na czczo wodę z miodem-robię na wieczór,przez noc stoi a rano do tego wciskam sok z cytryny.

Poprawiła mi się cera,mam duuuuzo więcej energii,nie chce mi się spać w ciagu dnia.

Gość jaanussa

Mi pomogły tabletki geriamoc, mają bardzo dobrą zawartość żeń-szenia. Jest tu bardzo dobry skład, który doskonale uzupełnia codzienną dietę, czemu czuję  się naprawdę bardzo dobrze, skończyło się ciągłe zmęczenie, mam więcej energii i ogólnie o wiele lepsze samopoczucie.   

Gość Gość

Może jesteś niedotleniona i przez to jesteś zmęczona.Polecam spacery o jazdę na rowerze.