Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tooomek

Moja dziewczyna i praca .Mam dosyć !!

Polecane posty

Gość Tooomek

Poszła do pracy w call center pracowała już tak wcześniej wiec żadna nowicjuszka .Jak na call center zarobki świetne praca w bankowości .I szef jej raz zwrócił uwagę żeby zmieniła swoje rozmowy i szła zgodnie z jego schematem .Znian nie wprowadziła chociaż ona podobno upiera się ze wzięła sobie jego uwagi do serca .Trzeci raz oddychał i już sie w...il(od znajomej wiem ze poważne )zawołał ja na spotkanie osobiste i na drugi dzień moja dziewczyna już jest na zwolnieniu lekarskim mówi ze ma traumę i ze do pracy nie wróci .No może ok potraktował ja za ostro bo pracowała 3miesoece tylko i na prawdę się przejmowała ale czy opieprz od szefa to powod żeby odrazu rzucać robotę ??Pytam jej się co jej takiego powiedział to twierdzi ze nie będzie do tego wracać .Od kolezanki ktora tam pracuje już jakis czas wiem ze facet podobno nieco apodyktyczny musi być tak jak każe ,ale to w końcu szef wiec normalnie.Tamta dziewczyna pracuje mówi ze się dostosowała ,po prostu słucha poleceń i niezłe się z nim dogaduje a moja kobieta oczywiście histeria i zwolnienie ..Czy to normalne zachowanie..ja pracuje zależało nam na większym mieszkaniu planowaliśmy ślub ale teraz to nie wiem czy nas ma to stać .

Gość Fgxgc

?????

Gość Fgxgc

???

Gość Jolanyya

Każdy ma inna psychikę może ona ma słabsza .

Gość Dgh

Fhc

Gość Dgh

Gugh

Gość Princess of the sky

Kasa to nie wszystko w życiu, czy chcesz żeby pracowała w pracy która ją wykańcza psychicznie? Chyba ważna jest też satysfakcja z pracy, rozwój  osobisty, atmosfera w pracy. Wspieraj dziewczynę, bo jak będziesz tak postępował to nie wiem czy coś z tego będzie.