Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ducc

niespełniona miłość powoduje nienawiść

Polecane posty

Gość ducc

smutne 😢

Gość Sylwek

Nieodwzajemniona miłość czasami powoduje nienawiść. Byłem kiedyś zakochany bez wzajemności. Gdy ona ostatecznie powiedziała, że możemy zostać tylko przyjaciółmi, byłem wściekły. Znienawidziłem ją w jednej chwili, mimo że przed chwilą jeszcze ją kochałem. Zacząłem jej wytykać mankamenty urody-grube nogi. Na szczęście ten mój paskudny  stan nie trwał długo. Szybko wróciłem do równowagi, a ona stała mi się obojętna. Jednak dwa lata później cieszyłem się, że dostała kosza od chłopaka, w którym zakochała się bez wzajemności. Uważałem, że powinna doświadczyć uczucia odrzucenia,którego wcześniej nie znała. 

Gość Jelonek
5 minut temu, Gość Sylwek napisał:

Nieodwzajemniona miłość czasami powoduje nienawiść. Byłem kiedyś zakochany bez wzajemności. Gdy ona ostatecznie powiedziała, że możemy zostać tylko przyjaciółmi, byłem wściekły. Znienawidziłem ją w jednej chwili, mimo że przed chwilą jeszcze ją kochałem. Zacząłem jej wytykać mankamenty urody-grube nogi. Na szczęście ten mój paskudny  stan nie trwał długo. Szybko wróciłem do równowagi, a ona stała mi się obojętna. Jednak dwa lata później cieszyłem się, że dostała kosza od chłopaka, w którym zakochała się bez wzajemności. Uważałem, że powinna doświadczyć uczucia odrzucenia,którego wcześniej nie znała. 

Sylwek, przeczytaj jeszcze raz swój post. I Ty twierdzisz, że ją kochałeś??? Dzieciak z ciebie straszny i zakompleksiony a dziewczyna miała szczęście, że nie próbowała związków z kimś takim.

Gość ....
6 minut temu, LvciferAvgvstvs napisał:

Smutne jest to, że zwykła chuć jest uznawana za miłość.

a co jest miłością

Gość Jelonek
3 minuty temu, Gość .... napisał:

a co jest miłością

Pragnienie tylko szczęścia i dobra dla kochanej osoby nawet  kosztem własnej wygody, własnych korzyści, własnego szczęścia a czasem nawet życia.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Jelonek napisał:

Pragnienie tylko szczęścia i dobra dla kochanej osoby nawet  kosztem własnej wygody, własnych korzyści, własnego szczęścia a czasem nawet życia.

To już jakaś głupota a nie miłość.

Gość ...
1 minutę temu, Gość Jelonek napisał:

to znaczy że kogoś kocham

5 minut temu, Gość Gość napisał:

To już jakaś głupota a nie miłość.

Nie martw się dziadku, nie każdy jest stworzony do miłości. 

Gość Jelonek
5 minut temu, Gość ... napisał:

to znaczy że kogoś kocham

To pięknie, mam nadzieję, że z wzajemnością.

Gość Cell block tango
3 minuty temu, LvciferAvgvstvs napisał:

Nie martw się dziadku, nie każdy jest stworzony do miłości. 

Ależ oczywiście że nie jest. Wolę nie być niż żyć poswiecajac się łącznie z życiem dla kogoś kto ma mnie gdzieś w imię miłości bo i do tego niektóre głąby są zdolne. Nie cpaj dziadku bo się wzrusze. 

4 minuty temu, Gość Cell block tango napisał:

Ależ oczywiście że nie jest. Wolę nie być niż żyć poswiecajac się łącznie z życiem dla kogoś kto ma mnie gdzieś w imię miłości bo i do tego niektóre głąby są zdolne. Nie cpaj dziadku bo się wzrusze. 

Droga wolna, jak się powiesisz nikt cię nie będzie ścigał z urzędu.

Gość Gość

Zawsze przed powieszeniem mogę narobić zamieszania to zaczną. Nie tylko mnie.

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zawsze przed powieszeniem mogę narobić zamieszania to zaczną. Nie tylko mnie.

Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz. I tak jesteś zbyt cipkowaty aby cokolwiek zrobić.

Gość Edi
15 minut temu, Gość Jelonek napisał:

Zgadzam się z tym opisem, ale takie zachowania mają sens pod warunkiem że druga strona odwzajemnia uczucie. Jeżeli nie, to opisane zachowania świadczą tylko o skończonym frajerstwie tego, który kocha bez wzajemności. 

Gość Gość

Zesram się z pewnością jak już to zrobie bo puszczą wszystkie zwieracze. Ale bez obaw. Wybiorę mniej spektakularne efekty specjalnie. Ps.dziwne by kobieta nie była cipowata. 

Gość Żegnam

A Ty się nie zasłaniaj poza cynika bo ci słabo wychodzi. Polecam ci to co zrobię ja. Pożytku i tak z ciebie nie ma.