Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona

Co to znaczy jak instruktor jazdy powiedział mi, że nie zostawi mnie na pastwę losu

Polecane posty

Gość ona

Dodam, że powiedział to w dniu, kiedy akurat bardzo mi nie szło i się tym denerwowałam. Spojrzał mi wtedy głęboko w oczy... 

Gość ona

no wiecie, tak głęboko... czy coś sugeruje? podobam mu się?

Gość gosciowka

ja pierdziele! to tylko znaczy ze jest dobrym instruktorem i tyle.

Gość gość

powiedział tak, bo widzi jakie dno jeździ i nie chciał cię dołować

ja doświadczyłam czegoś innego, przejeździłam te 30 godzin i powiedziałam sobie, że nigdy więcej nie wrócę na prawo jazdy, pomimo tego, że powiedział mi, że szkoda, abym zrezygnowała...

Gość ona
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

powiedział tak, bo widzi jakie dno jeździ i nie chciał cię dołować

ja doświadczyłam czegoś innego, przejeździłam te 30 godzin i powiedziałam sobie, że nigdy więcej nie wrócę na prawo jazdy, pomimo tego, że powiedział mi, że szkoda, abym zrezygnowała...

a dlaczego zrezygnowałaś?

Gość ona
1 godzinę temu, Gość gosciowka napisał:

skąd wiesz, że tylko to znaczy? nie masz całego oglądu sytuacji

Gość Gość

A po chúj chodzisz na kurs? Żeby się nauczyć jeździć czy szczuc udem instruktora? Lepiej skup się na umiejętnościach bo będziesz równie chújowym kierowcą co jębany menel albo menelica która wgniotla mi zderzak w aucie.

Gość gość
12 minut temu, Gość ona napisał:

a dlaczego zrezygnowałaś?

z powodu intruktora..wile razy darł się na mnie, mam obrzydzoną jazdę...minęły lata a mi się nie zmienia

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

z powodu intruktora..wile razy darł się na mnie, mam obrzydzoną jazdę...minęły lata a mi się nie zmienia

To zmień instruktora. Mój też był chùjowy i tylko zniechecal. U innych wręcz przeciwnie. Nie wiem po co za naukę czegokolwiek biorą się ludzie którzy demotywuja swoją osobą. Przecież to kúrwa absurd za który inni płacą hajs.

Gość ona
1 godzinę temu, Gość gosciowka napisał:

Mój instruktor jest świetny, bardzo dobrze się dogadujemy. Powiedział, że we mnie wierzy. To tego dnia tylko wyjątkowo mi nie szło. A on był cierpliwy jak anioł. 

Gość ona
14 minut temu, Gość Gość napisał:

A po chúj chodzisz na kurs? Żeby się nauczyć jeździć czy szczuc udem instruktora? Lepiej skup się na umiejętnościach bo będziesz równie chújowym kierowcą co jębany menel albo menelica która wgniotla mi zderzak w aucie.

Nie szczuję udem hehhe i tak widzę, że mu się podobam

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ona napisał:

Nie szczuję udem hehhe i tak widzę, że mu się podobam

No to zajebiscie. Zrób mu obciaganie za zdanie. W razie czego powiesz że ci się gałki pomyliły.

Gość gosciowka
20 minut temu, Gość ona napisał:

Co druga kursantka sie zako...e w instruktorze, bo mysli ze jak siedzi obok instruktora i ten jej powie np cos milego, to ta juz sobie wyobraza nie wiadomo co...poszukaj sobie tematow na kafe naiwniaro

Gość ona

Nie ma tu ludzi, którzy potrafią normalnie odpisać? a nie walić ch a m skimi tekstami?

Gość Gość

Dla ciebie normalnie znaczy zgodnie z tym co chcesz przeczytać. Posłuchaj starszych koleżanek i przestań robić z siebie głupa. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość ona napisał:

Nie ma tu ludzi, którzy potrafią normalnie odpisać? a nie walić ch a m skimi tekstami?

Odpisuje normalnie : niestety jestes glupia i naiwna , tak samo jak głupi jest twoj instruktor . 

Gość ona

skad wiesz ze starszych

Po prostu Cię nie zostawi na pastwę losu. Nie zdasz egzaminu, to będzie z Toba robił odpłatne jazdy dodatkowe. Jednak każdemu instruktorowi zalezy na tym, by kursanci zdawali, poprawiają statystykę szkoły.

Mój kumpel jest instruktorem jazdy, co druga w nim zadurzona po paru jazdach, a najbardziej te w wieku 18-23. Jest dla nich mily, bo to Jego praca. Wiadomo, ze do "miłego" wrócą z hajsem na jazdy dodatkowe potem.

Gość ona

mam dosc kafe

Gość Gosc
5 minut temu, tabuania napisał:

Po prostu Cię nie zostawi na pastwę losu. Nie zdasz egzaminu, to będzie z Toba robił odpłatne jazdy dodatkowe. Jednak każdemu instruktorowi zalezy na tym, by kursanci zdawali, poprawiają statystykę szkoły.

Mój kumpel jest instruktorem jazdy, co druga w nim zadurzona po paru jazdach, a najbardziej te w wieku 18-23. Jest dla nich mily, bo to Jego praca. Wiadomo, ze do "miłego" wrócą z hajsem na jazdy dodatkowe potem.

Ta krowa co dużo ryczy to mało mleka daje , a faceci lubią sobie podbudowywać ego takimi opowiastkami.  To raczej tacy faceci zadurzają się w kursantkach i często przekraczają granice , bo myslą ze im wolno. 

Gość Gosc

Chodzilo mu o to, ze jezdzisz beznadziejnie, ale postara sie ciebie nauczyc. Nie dopowiadaj sobie, takich kursantek to on ma setki. Zajmij sie jazda i jej porzadna nauka a nie amorami, bo nie wyobrazam sobie potem dzielic z toba jednej ulicy na drodze. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ta krowa co dużo ryczy to mało mleka daje , a faceci lubią sobie podbudowywać ego takimi opowiastkami.  To raczej tacy faceci zadurzają się w kursantkach i często przekraczają granice , bo myslą ze im wolno. 

Raczej liczą że zalicza a nie zadurzaja się. Wygi wiedzą że taka zestrwsowana małolata jest podatna na manipulacje zwłaszcza gdy się boi że nie zda więc to wykorzystują a te naiwne się zgadzają na szybkiego loda. Poza tym same specjalnie wywalaja cielska na czas jazdy co zresztą nie raz opisywały tutaj. Więc jest 1 1

Gość ona
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Raczej liczą że zalicza a nie zadurzaja się. Wygi wiedzą że taka zestrwsowana małolata jest podatna na manipulacje zwłaszcza gdy się boi że nie zda więc to wykorzystują a te naiwne się zgadzają na szybkiego loda. Poza tym same specjalnie wywalaja cielska na czas jazdy co zresztą nie raz opisywały tutaj. Więc jest 1 1

no i co? zrobią mu dobrze, to zdadzą egzamin? niby jakim cudem? egzamin przeprowadza egzaminator

Gość Gość

No i nic. Chcesz to mu zrób bez korzyści. Przy okazji maseczka na zmarszczki gratis. To wolny kraj póki co i każdy może robić lody komu chce.

Gość Gość

Pociągniesz lache instruktorowi, potem jeszcze zrobisz gałę staremu egzaminatorowi, i po sprawie - masz prawko. A cała rodzina będzie ci gratulowała. Widać lubisz ten sport

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Oblesne . 3/ 4 ... ***iarzy z przerosnietym ego i manią wielkosci ..