Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardynał

Co powinienem zrobić???

Polecane posty

Gość kardynał

Witam.

Poznałem rok temu wspaniałą kobietę wdowę-oboje jesteśmy po 50-tce. Wszystko układało się dobrze ,dopóki córka po 30-tce, zamężna i ma dzieci zaczęła ingerować w matki życie a i ja to zacząłem odczuwać od mojej kobiety.Pytam jak trzeba być zdeterminowanym człowiekiem,aby podsłuch matce zakładać w telefonie, zabraniać się spotykać ze mną ,bo za wcześnie jeszcze- po śmierci ojca minęło 2 lata i 5 miesięcy,ale  chce matkę poznać z gościem  z 6 milionową willą (nie jest za wcześnie),szantażuje i zabrania się widywać z wnukami.Fakt ,że matka dla dobra tak uważała,okłamywała córkę ,że zerwaliśmy,a byliśmy ze sobą.Matka pod wpływem córki zmienia decyzje co do nas i mam mętlik.Tu mnie kocha a znów mówi ,że ona córki nie zostawi, bo nie może jej stracić a co z nami dalej  zastanowi się. to znowu zrywa ze mną i mówi ,że mówiła tak np.Kocham cię ,tęsknię-bo tak chciałem słyszeć a teraz dowaliła ,abym list do córki napisał,bo znów córka wpłynęła na matkę i się chce ze mną rozstać.Powiedziała,że chce z córką porozmawiać na nasz temat i zadecyduje co dalej.Gdybym mojej kobiety nie kochał -już bym dawno ją zostawił,ale nie umiem bez niej żyć.Matka to moje zdanie dzieci się boi i nie umie postawić jasno sprawę,rodzina i przyjaciele też jej mówili,że powinna się odciąć od dzieci,ale jeden telefon córki do matki i koło się zamyka.

Gość ahoy

Zakonczyc sprawe jak najszybciej i znalezc dorosla partnerke. Co to znaczy "nie umiem bez niej zyc"? A z nia potrafisz?

Gość gość

Szczerze? Szkoda by mi było życia na taką szarpaninę. Po prostu postaw jej ultimatum, albo Ty, albo dorosłe dziecko. Innego wyjścia nie ma, a życie ucieka...