Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam już dość kobiet

Koniec tego celibat!!!

Polecane posty

Gość law
1 minutę temu, Gość Że co? napisał:

Ja miałem tylko 2.

Buhahahahhaha 🤣

Dwie razy 30.

Gość zgościa
1 minutę temu, Gość Że co? napisał:

Z całym szacunkiem, ale tu nie podałaś żadnych konkretów. Tylko ściana tekstu. Tak właśnie wygląda kłócenie się z kobietą. Przedstawianie swojej jedynej weesji. Po drugie ja potępiam rewolucje seksualną, a co za tym idzie zarówno kobiety jak i mężczyzn co jej ulegli. Ty potępiasz tylko mężczyzn, a to błąd,duży błąd. Przemyśl to. Weź pod uwagę kobiety jak i mężczyzn. A nie tylko tą drugą grupę. Też mi się nie podoba jak facet miał kilkanascie partnerek seksualnych. Ja miałem tylko 2.

Ps. Prosze sie nie podszywac pod autora tematu

Brak wiedzy dotyczącej praw kobiet i ich życia na przestrzeni choćby wieku wyklucza ciebie z dyskusji dot kobiet bo w tym problemu żadnego nie dostrzegasz więc po co zaczynasz rozmowę na tak poważny temat. Nie potępiam tylko facetów ale widzę jak podchodza do spraw seks a potem zwalają jeszcze na kobietę no weźcie się ogarnijcie. 

Phi... ja już dawno odkryłem, że kobiety nadają się tylko do zaliczania i niczego więcej. Coraz więcej facetów trzeźwieje i nie godzi się na bycie z ku'rwami, tyle dobrego.

Gość Że co?
6 minut temu, Gość zgościa napisał:

Brak wiedzy dotyczącej praw kobiet i ich życia na przestrzeni choćby wieku wyklucza ciebie z dyskusji dot kobiet bo w tym problemu żadnego nie dostrzegasz więc po co zaczynasz rozmowę na tak poważny temat. Nie potępiam tylko facetów ale widzę jak podchodza do spraw seks a potem zwalają jeszcze na kobietę no weźcie się ogarnijcie. 

Tak się składa, że posiadam sporą wiedzę na ten temat, ale widzę, że ty musisz nadrobić zaległości. Czekam dalej na konkretne argumenty z twojej strony bo dalej się nie pojawiły. Wtedy możemy poważnie podyskutować na temat praw kobiet i ich życia na przestrzeni wieku.

Gość Gość

Z doświadczenia wiem, że kłócenie się z feministką to walka z wiatrakami. Choćbyś przedstawił jej tozprawę na kilkaset stron one i tak się przyczepią każdego zdania. Początki feminizmu według mnie były uzasadnione, ale to co się dziś dzieje... Bez komentarza

Gość Że co?
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Z doświadczenia wiem, że kłócenie się z feministką to walka z wiatrakami. Choćbyś przedstawił jej tozprawę na kilkaset stron one i tak się przyczepią każdego zdania. Początki feminizmu według mnie były uzasadnione, ale to co się dziś dzieje... Bez komentarza

Zgadzam się początki feminizmu postrzegam pozytywnie. Walczyły o swoje prawa i dobrze zrobiły. Najgorzej jak ruch co dążył do czegoś dobrego ma zbyt wiele fanatyków w swoich szeregach.

Gość oona

Wiekszosc Polakow choruje na seksofobie, do ktorej glownie przyczynil sie kk, ktorego przedstawiciele robia co chca ale owieczkom zalecaja wstrzemiezliwosc. Seks jest jedna z najfajniejszych rzeczy w zyciu, kazdy moze obchodzic sie z tym tak, jak uwaza za stosowne i korzystac, puki moze. To wieczne trucie dupy o nieszanowaniu sie "puszczalskich", oburzanie w zwiazku z rozwiazloscia i wizje konca swiata  to zenada.  

Gość Mam dość kobiet
2 minuty temu, Gość oona napisał:

Wiekszosc Polakow choruje na seksofobie, do ktorej glownie przyczynil sie kk, ktorego przedstawiciele robia co chca ale owieczkom zalecaja wstrzemiezliwosc. Seks jest jedna z najfajniejszych rzeczy w zyciu, kazdy moze obchodzic sie z tym tak, jak uwaza za stosowne i korzystac, puki moze. To wieczne trucie dupy o nieszanowaniu sie "puszczalskich", oburzanie w zwiazku z rozwiazloscia i wizje konca swiata  to zenada.  

Ja to mówię jako ateista, ludzie powinni się szanować,a nie kopulować z wszystkim co się da.

Gość Forever alone

Jestem 35 letnim prawiczkiem, nigdy nie miałem dziewczyny i nigdy się z nikim nie całowałem. Czy coś mnie ominęło w życiu?

Gość Nic nie straciłeś
8 minut temu, Gość Forever alone napisał:

Jestem 35 letnim prawiczkiem, nigdy nie miałem dziewczyny i nigdy się z nikim nie całowałem. Czy coś mnie ominęło w życiu?

Nic cię nie ominęło, związek to jedna wielka katastrofa, wcale to nie jest przyjemne doświadczenie. Seks też jest przereklamowany. W związku pojawia się mnóstwo dziwnych problenów które mogą cię doprowadzić do depresji. Miłość taka jak w filmach albo w bajkach disneya nie istnieje. Obraz jej jest bardziej zblizony do sutuacji z dlaczego ja i trudne sprawy tak w skróciem Ciesz się że nie miałeś takich problemów i jesteś wolny.

Gość Forever alone
1 minutę temu, Gość Nic nie straciłeś napisał:

Nic cię nie ominęło, związek to jedna wielka katastrofa, wcale to nie jest przyjemne doświadczenie. Seks też jest przereklamowany. W związku pojawia się mnóstwo dziwnych problenów które mogą cię doprowadzić do depresji. Miłość taka jak w filmach albo w bajkach disneya nie istnieje. Obraz jej jest bardziej zblizony do sutuacji z dlaczego ja i trudne sprawy tak w skróciem Ciesz się że nie miałeś takich problemów i jesteś wolny.

Tak podejrzewam. W sumie powoli zaczynam mieć gdzieś prawictwo, choć jeszcze 10 lat temu było ono dla mnie tragedią. Teraz juz nie mam żadnego kontaktu z kobietami. Na 200% będę sam do śmierci. Cóż, nie każdy nadaję się do związku.

Gość pytam z ciekawości

Skoro kobiety cię zdradzały to musisz byc słaby w łózku

Gość Nic nie straciłeś
4 minuty temu, Gość Forever alone napisał:

Tak podejrzewam. W sumie powoli zaczynam mieć gdzieś prawictwo, choć jeszcze 10 lat temu było ono dla mnie tragedią. Teraz juz nie mam żadnego kontaktu z kobietami. Na 200% będę sam do śmierci. Cóż, nie każdy nadaję się do związku.

Zawsze możesz spełniać inne swoje marzenia. Np. nauczyć się jeździć na nartach,skakać na bangee, podróżować. Masz pełną swobodę po pracy nie masz żadnych zmartwień. W weekend możesz sobie miło spędzić czas gdzie chcesz. Nic cię nie ogranicza. Życie to nie tylko związki i przyjemności cielesne.

Gość Mam dość kobiet
10 minut temu, Gość pytam z ciekawości napisał:

Skoro kobiety cię zdradzały to musisz byc słaby w łózku

No I? Nawet jeśli moje umiejętności w łóżku były na niskim poziomie to co z tego? Świadczy to o tym, że dla tych panienek liczyło się tylko jedno. Dziewczyny te chciały tylko uprawiać seks a nie budować związek oparty na miłości(prawdziwej) i zaufaniu.

Gość zgościa
1 godzinę temu, Gość Że co? napisał:

Tak się składa, że posiadam sporą wiedzę na ten temat, ale widzę, że ty musisz nadrobić zaległości. Czekam dalej na konkretne argumenty z twojej strony bo dalej się nie pojawiły. Wtedy możemy poważnie podyskutować na temat praw kobiet i ich życia na przestrzeni wieku.

Ja naprawdę radzę zejść na ziemię. Świat się zmienia. Możecie pisać o wściekłych feministkach i mnie obrażać. Polegać w tych czasach na mężczyźnie... Śmieszne. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę z tego co piszecie. Bardzo marny nas los by czekał. Wy też macie wielkie wymagania i teraz zalicue się jakbyśmy my miały łatwo. To jest śmieszne. A ty kolego żadnej wiedzy nie masz o prawach kobiet. A zmiany dotykają wszystkich. Kobieta zdana na faceta w dzisiejszych czasach jest spisana na porażkę więc po co te górnolotne stwierdzenia i psioczenie. Nam też wcale nie jest łatwo. Zejdźcie na ziemię.

Gość gość
2 minuty temu, Gość zgościa napisał:

Ja naprawdę radzę zejść na ziemię. Świat się zmienia. Możecie pisać o wściekłych feministkach i mnie obrażać. Polegać w tych czasach na mężczyźnie... Śmieszne. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę z tego co piszecie. Bardzo marny nas los by czekał. Wy też macie wielkie wymagania i teraz zalicue się jakbyśmy my miały łatwo. To jest śmieszne. A ty kolego żadnej wiedzy nie masz o prawach kobiet. A zmiany dotykają wszystkich. Kobieta zdana na faceta w dzisiejszych czasach jest spisana na porażkę więc po co te górnolotne stwierdzenia i psioczenie. Nam też wcale nie jest łatwo. Zejdźcie na ziemię.

Ja prdl ale koślawy styl. Co za tuman to pisze? 

Gość gość
58 minut temu, Gość oona napisał:

puki? puknij się w ten pusty łeb 😄

Gość pytam z ciekawości
32 minuty temu, Gość Mam dość kobiet napisał:

No I? Nawet jeśli moje umiejętności w łóżku były na niskim poziomie to co z tego? Świadczy to o tym, że dla tych panienek liczyło się tylko jedno. Dziewczyny te chciały tylko uprawiać seks a nie budować związek oparty na miłości(prawdziwej) i zaufaniu.

Bo ogolnie seks jest bardzo ważny i sama nie byłabym z mezczyzna z ktorym jest kiepsko w łózku. Mezczylabym sie

Gość zgościa
22 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja prdl ale koślawy styl. Co za tuman to pisze? 

Masz coś więcej do powiedzenia ? 

Gość zgościa

Że nie pojmujesz nic to nie znaczy że jesteś tłuku mądry i nie udzielają się w temacie. Ciężko pojąć tak proste rzeczy buraku

Gość zgościa

Piszę na szybkiego z tel a ty tłuku przychodzisz tylko hejtowac a do powiedzenia nic. Won!

Gość Że co?

17 minut temu, Gość zgościa napisał:

Że nie pojmujesz nic to nie znaczy że jesteś tłuku mądry i nie udzielają się w temacie. Ciężko pojąć tak proste rzeczy buraku

zgościa patrząc na twoje ostatnie wypowiedzi uważam,że nie ma sensu dalej z tobą dyskutować. Za niski poziom sobą reprezentujesz i dalej nie widzę żadnych konkretów w twoich słowach.

Gość zgościa
59 minut temu, Gość Że co? napisał:

zgościa patrząc na twoje ostatnie wypowiedzi uważam,że nie ma sensu dalej z tobą dyskutować. Za niski poziom sobą reprezentujesz i dalej nie widzę żadnych konkretów w twoich słowach.

Jak ty nie wiesz na jakim świecie żyjesz to po co zaczynasz ha hs idź biadolić gdzie indziej

Gość Gosc

Czemu faceci zdradzaja w zwiazkach?

Gość zgościa
1 godzinę temu, Gość Że co? napisał:

Zacząłeś wyzywać od tumanów to ciekawe czego się spodziewałeś. Szkoda ciebie

Gość zgościa

Śmieszy mnie biadolenie na kobiety ... Powtarzam że nie można na was polegać. Więc przestańcie zwalać na nas. Wszystko pisze na szybko ale widzę niezrozumienie tematu i jakoś brak odniesienia do faktów współczesnych. Baba musi radzić sobie sama i to robi.

Gość Gosc

Ja mialam jednego faceta w lozku i jestem wierna tylko mu.

Gość Mam dość kobiet
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja mialam jednego faceta w lozku i jestem wierna tylko mu.

Godne pochwały. Tacy ludzie to rzadkość

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Forever alone napisał:

Jak można być prawiczkiem w tym wieku? To chore! 

Gość God
2 minuty temu, Gość Mam dość kobiet napisał:

Godne pochwały. Tacy ludzie to rzadkość

O tobie tego powiedzieć nie można. Tyle dziwnych lasek przerobiłem 😒 u faceta też to dobrze nie wygląda