Gość Kurs KPiR opinie Napisano Marzec 1, 2019 Hej, szukam dobrego kursu online z KPiR - możecie coś polecić? Czy w ogóle warto zainwestować w takim kurs online z KPiR czy lepie stacjonarny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milikki Napisano Marzec 1, 2019 Szczerze to ja wolę kurs online - więcej idzie zapamiętać bo masz często dostęp długo a nie tylko tyle co podczas szkolenia na żywo kiedy nie ma na nic czasu i zapamiętuje się nie wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurs pkpir Napisano Marzec 1, 2019 11 minut temu, Gość Kurs KPiR opinie napisał: Hej, szukam dobrego kursu online z KPiR - możecie coś polecić? Czy w ogóle warto zainwestować w takim kurs online z KPiR czy lepie stacjonarny? Sprawdź sobie kurs Zostań Mistrzem Księgowości Pkpir Eweliny Dulęba - polecam najlepszy kurs z Pkpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LIlka Napisano Czerwiec 13, 2019 Ja bałam udział teraz w 3 edycji kursu PKPiR u Pani Eweliny Dulęby - 5/5 Bardzo dużo wiedzy i fantastyczny sposób prowadzania szklenia Aż miło się uczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika Wordak Napisano Czerwiec 28, 2019 Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćXYZ 0 Napisano Listopad 20, 2022 Dnia 13.06.2019 o 08:10, Gość LIlka napisał: Ja bałam udział teraz w 3 edycji kursu PKPiR u Pani Eweliny Dulęby - 5/5 Bardzo dużo wiedzy i fantastyczny sposób prowadzania szklenia Aż miło się uczyć A ja nie polecam Eweliny Dulęba, mało profesjonalnie. Polecam za to MENTORIS-po prostu klasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach