Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM ZEREM NAWET BÓG MNIE NIE KOCHA :( IDE SIE NAWALIĆ WINEM

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie zaznam miłości, ciepła i dobra, ani być w związku/małżeństwie, ani nigdy nie będę zdrowy, ciągle tylko jakieś problemy, ani nigdy nie będę miał poczucia bezpieczeństwa, ciągle tylko lęki

Jestem zerem chce zdechnąć, nawet śmierci nie jestem w stanie ubłagać

Gość gość

on ci całe życie w tydzień może odmienić, zerwać wszystkie blokady, lęki, strach, fobie. Bóg tylko czeka aż go poprosisz.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

on ci całe życie w tydzień może odmienić, zerwać wszystkie blokady, lęki, strach, fobie. Bóg tylko czeka aż go poprosisz.

nie w...iaj mnie!!! całe życie go prosze i trwam przy nim ufam i zawierzam sie i gowno ... z tego mam, wszyscy mnie tu tylko jeszcze bardziej wnerwiacie takim piertoleniem wychodze stad ...

Gość Gość

Faktycznie idź się napój skoro jak Ci ktoś mądrze piszę to się denerwujesz

Gość egzegeta
3 minuty temu, Marek Kut napisał:

SMAKOSZ A PAMIĘTASZ JAK GO PROSIŁEŚ O WYGRANIE W MULTILOTKA? NIE POMÓGŁ CI WTEDY...

W gry takie jak totek nie da się wygrać normalnie bo komputer główny sprawdza przed końcem czasu przyjmowania kuponów w punktach lotka ,  jakie zestawy ludzie nie zakreślili. Jest film o tym na youtube.

Gość gosc
6 minut temu, Marek Kut napisał:

SMAKOSZ A PAMIĘTASZ JAK GO PROSIŁEŚ O WYGRANIE W MULTILOTKA? NIE POMÓGŁ CI WTEDY...

nie jestem smakoszem!!! ty też wypierdalaj przygłupie!!! a teraz mi do...cie że wlasnie dlatego mi nie pomaga bo przeklinam do ...y nędzy zawsze moja wina moja ...a wina!!! nawet po wielu latach trwania i życia jak święty albo i nawet asceta ... mam! i ... mi pomógł, nawet smiercią ulżyć nie chce!!! to też zapewne moja wina no jasne ... mac!!!

Jeśli czekasz, aż ktoś za Ciebie zmieni Twoje życie to muszę Cię rozczarować. 

Gość Spoko

0.5 grama zioła i poczujesz sie nagle jak nowo narodzony. Zaraz sie odezwą ludzie ze to narkotyk i wgl. Ja to widze jako naturalny lek, teraz nawet zalegalizowano zioło na receptę. Czasem też mam takie chwile że chce sie zabić i czuje sie zerem. Ale narazie raz sięgałem po zioło jakiś rok temu i do dzisiaj mam chęć do życia. Zacząłem ćwiczyć na siłowni i pływać. Może nie każdy odczuje takie nadchnienie ale dla mnie to jest spoko 😄

Gość Gość

Odmów nowennę Jezu ty się tym zajmij ks Dolindo

Gość gość
21 minut temu, Gość Gość napisał:

Odmów nowennę Jezu ty się tym zajmij ks Dolindo

odmawiał bo nawet sam o tym pisał tutaj wiele tematów i namawiał innych by się w ten sposób modlili ale jakoś widać że ... mu pomogło hehe

Gość Gość

Niech odmówi jeszcze raz nie zaszkodzi 

Gość gość

I nowennę pompejską odmawiał ale też ... to dało

Gość Gość

Na pewno da ,nie bawmy się w Boga.Myślimy po ludzku nie zgadzamy się że wszystkim co nas spotyka ,dlatego tak ważne jest żeby się modlić i wierzyć. A nie klepać modlitwy i twierdzić że nic nie dają. A dają i to o wiele więcej niż nam się wydaje. Życzę dużo siły i wytrwalosci

Gość Gosc

Mnie tez nikt nie kocha a jak ktos mowi to  slowa na wiatr wole  czyny.

Gość gość

dlaczego tylko nieliczni mogą doświadczyć miłości? :(

Gość gość

Bo miłość jest limitowana

Gość gość
7 godzin temu, Marek Kut napisał:

TO IDŹ SIĘ NAPIJ MUSISZ SIĘGNĄĆ DNA ZOSTAĆ BEZDOMNYM ALKOHOLIKIEM ŻEBY SIE OD NIEGO ODBIĆ I ZOBACZYĆ CO JEST W ŻYCIU NAPRWDE WAŻNE

Nie słuchaj tego skoorwiela, to satanista ktory próbuje niszczyć ludziom zycie.