Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria

Złamał mi serce 😭👰🤱

Polecane posty

Gość Daria

Miałam plany a on zamilkł. Olał mnie 😭😭

Gość ...

jak to zamilkl

Gość Daria

Powiedziałam mu ze chce mieć dziecko i potym zniknął jak kamień w wodę 😭

Gość Ell.

Nie placz. Pomysl, ze lepiej teraz, niz bylabys w ciazy. Nie warto wylac 1lzy dla tego pana. Niech idzie wolno. 

Gość Daria

Spróbuje nie płakać ale tracę nadzieje na normalne życie 😭 

Gość Buu

A ile czasu byliście razem? Wiem jak to boli bo sama jestem po rozstaniu, więc trzymam za Ciebie kciuki na polepszenie. 😞

Gość Daria

14 miesięcy byliśmy 😭😭

Gość Ell.

Normalne zycie w dzisiejszym swiecie jest bardzo rzadkie. Tak oszalal swiat, ze teraz malo ludzi jest o stabilnych kregoslupach i chcacych poniesc odpowiedzialnosc. To sa rodzynki w babie drozdzowej. 

Czasem sobie mysle, ze zycie w pojedynke jest prostsze. Przynajmniej wiesz, ze nikt w "konia" cie nie zrobi, w nikim nie lokujesz nadziei i oczekiwan. Prosta gra dla jednego. 

Zauwazylam, ze jest dobrze, jesli grasz w panow gre . Jesli cos im nie pasuje, to od razu sa twoimi wrogami i maja cie koncertowo gdzies. 

Mam nadzieje, ze nie bedziesz miala takich przemyslen i uda ci sie wreszcie trafic na kogos, kto bedzie docenial twoj swiatopoglad. 

Gość Jurasic

Dla mnie kluczowa sprawa - ile masz lat Daria i ile ma on?

Gość Figa

O dziecku sie nie rozmawia po roku znajomosci, facet odszedł bo ma inna wizje życia, idziesz na skróty nawet nie myślisz o konsekwencjach. Dziecko to obowiązek na wiele lat nie kazdy chce sie w to motać nie kazdy jest gotowy. Masz stabilna prace ? Mieszkanie? Kasę ? Jesteś zaradna ? Masz przyjaciół? Odpowiedz sobie na te pytania

Gość gosc
4 godziny temu, Gość Figa napisał:

O dziecku sie nie rozmawia po roku znajomosci, facet odszedł bo ma inna wizje życia, idziesz na skróty nawet nie myślisz o konsekwencjach. Dziecko to obowiązek na wiele lat nie kazdy chce sie w to motać nie kazdy jest gotowy. Masz stabilna prace ? Mieszkanie? Kasę ? Jesteś zaradna ? Masz przyjaciół? Odpowiedz sobie na te pytania

To ile miala czekac?5 lat i potem dowiedziec sie ze nie chce dziecka.Bez przesady.O takim czyms,o oczekiwaniach itp sie rozmawia.

Gość śmietanka
9 godzin temu, Gość Daria napisał:

Powiedziałam mu ze chce mieć dziecko i potym zniknął jak kamień w wodę 😭

i bardzo dobrze, masz szczęście że się sam zmył, po co płacz.... radość powinna być że już nie marnujesz z nim czasu

Gość logi Ka
8 godzin temu, Gość Ell. napisał:

Normalne zycie w dzisiejszym swiecie jest bardzo rzadkie. Tak oszalal swiat, ze teraz malo ludzi jest o stabilnych kregoslupach i chcacych poniesc odpowiedzialnosc. To sa rodzynki w babie drozdzowej. 

Czasem sobie mysle, ze zycie w pojedynke jest prostsze. Przynajmniej wiesz, ze nikt w "konia" cie nie zrobi, w nikim nie lokujesz nadziei i oczekiwan. Prosta gra dla jednego. 

Zauwazylam, ze jest dobrze, jesli grasz w panow gre . Jesli cos im nie pasuje, to od razu sa twoimi wrogami i maja cie koncertowo gdzies. 

Mam nadzieje, ze nie bedziesz miala takich przemyslen i uda ci sie wreszcie trafic na kogos, kto bedzie docenial twoj swiatopoglad. 

debiom dajecie się podrywać a potem takie zdziwienie i wnioski? troche logiki

Gość latka lecą
8 godzin temu, Gość Daria napisał:

14 miesięcy byliśmy 😭😭

udało ci się że tylko tyle, bo niektóre marnują z takimi przegrywami kilka lat, szczęściara jesteś

Gość Seni

Ale sorki ile masz lat?Wydaje mi ze gościu się poprostu wystraszył.14 miesięcy a Ty mu już nawijasz o dziecku?nie obraź się ale wcale mu się nie dziwie ze uciekł 🤭Nie za szybko na taką decyzje ? Facet poczuł się skrępowany sama bym uciekła 😬

Gość Seni
4 godziny temu, Gość gosc napisał:

To ile miala czekac?5 lat i potem dowiedziec sie ze nie chce dziecka.Bez przesady.O takim czyms,o oczekiwaniach itp sie rozmawia.

O oczekiwaniach można rozmawiać owszem ale nie po 14 miesiącach 🤮

Gość mały świr

Ja tam bym już z nią chciał dziecko, sensowna kobieta, konkretna, a ten facet to jakieś pipsko, mały chłopczyk.

Gość Seni
30 minut temu, Gość latka lecą napisał:

udało ci się że tylko tyle, bo niektóre marnują z takimi przegrywami kilka lat, szczęściara jesteś

Jaka szczęściara ? Zawaliła sprawę i tyle.Za szybko i jeszcze raz za szybko,wcale się nie dziwie ze uciekł 🤭

Gość Seni
1 minutę temu, Gość mały świr napisał:

Ja tam bym już z nią chciał dziecko, sensowna kobieta, konkretna, a ten facet to jakieś pipsko, mały chłopczyk.

Konkretna ? A skąd to wiesz?po jednym zdaniu ze chce mieć już dziecko ? 🤔😂