Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary prawiczek

Gdzie można poznać dziewicę po trzydziestce?

Polecane posty

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jakimi znowu problemami?

No albo ma bardzo niskie libido i nie czula potrzeby seksu, albo ma zahamowania wynikajace z jakis traumatycznych przezyc albo jest gleboko religijna i seksualnosc kojarzy z czyms zabronionym i nieczystym... Z biologicznego punktu widzenia poped seksualny zaczyna sie objawiac w okresie dojrzewania i zeby taki poped (u zdrowych ludzi silny) stlumic to nie jest takie hop siup. Znajdzie dziewice a pozniej bedzie mial hece jak ona bedzie po kazdym stosunku biegala do spowiedzi. Na przyklad. 

Zdarza sie ze osoby pochodzace  z religijnych rodzin, ktorych rodzice karali za masturbacje maja teraz powazne problemy z seksualnoscia (nawet w zwiazkach malzenskich) i po prostu brzydza sie seksu.

Takie problemy mam na mysli. 

Gość Forever alone
26 minut temu, Gość Gosc. napisał:

Masz wymagania autorze. 

Kobieta dziewicà opisana tutaj ba kafe jako nienormalna lub mająca problemy ze sobą😂 w tym nooczesnym świecie gdzie 13 latka robi loda koledze w łazience albo zgadza się by on nagrał tą  inną czynność seksualną  i opublikował w sieci, lub godzi sięs sex bo koleżanka już to zrobiła, faktycznie jest archaiczna😂

Poważnie małolaty robią teraz takie akcje? Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić (choć pewnie tak się dzieje). No ale jako 35 letni prawiczek jestem usprawiedliwiony.

Gość Gość

Up

Gość Owa

W zakonie Loretanek.