Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet90

Jak coś takiego jak facet może sie podobac

Polecane posty

Gość facet90

nie rozumiem kobiet, i gejów, wytłumaczcie mi

Gość w kość

nie mój problem,

na szczęście,

Gość Zalzgoscia

Można go nawet kochać szalenie. Tylko musi być prawdziwym mężczyzną  z Charakterem, dobrym sercem, ustalonym światopoglądem. 

Gość ...
51 minut temu, Gość Zalzgoscia napisał:

Można go nawet kochać szalenie. Tylko musi być prawdziwym mężczyzną  z Charakterem, dobrym sercem, ustalonym światopoglądem. 

Miałaś na myśli przystojnym mężczyzną. Tylko tacy są dla was "prawdziwi" i wtedy charakter nie ma znaczenia. A mężczyźni z dobrym sercem i ustalonym światopoglądem pozostają poza jakimkolwiek kręgiem waszych zainteresowań.

Gość Zalzgoscia
4 minuty temu, Gość ... napisał:

Miałaś na myśli przystojnym mężczyzną. Tylko tacy są dla was "prawdziwi" i wtedy charakter nie ma znaczenia. A mężczyźni z dobrym sercem i ustalonym światopoglądem pozostają poza jakimkolwiek kręgiem waszych zainteresowań.

Nie nie i jeszcze raz nie. Nie lubię żadnych bad boys. Lubię good boys. Nie zaszkodzi przecież jak wygląda dobrze. A może sam się nie doceniasz. To że ktoś robi wrażenie wychodzi że środka mimo wszystko. W pięknej kukle nikt się nie zakocha... No chyba że te atakujące wściekłe prawiki🤨

Gość Gość

Też nie wiem. Im dłużej żyje tym bardziej nie rozumiem. 

Gość Zalzgoscia

Ile ludzi tyle upodobań. U mnie musi być łagodny i misiowaty do przytulania. Może być c niekiedy trochę zadziorny. Nie żaden super przystojniak 😁

Gość ...
6 minut temu, Gość Zalzgoscia napisał:

Nie nie i jeszcze raz nie. Nie lubię żadnych bad boys. Lubię good boys. Nie zaszkodzi przecież jak wygląda dobrze. A może sam się nie doceniasz. To że ktoś robi wrażenie wychodzi że środka mimo wszystko. W pięknej kukle nikt się nie zakocha... No chyba że te atakujące wściekłe prawiki🤨

To jesteś wyjątkiem 🙂 Gdzie szukać takiej kobiety? 😉

Gość Zalzgoscia
5 minut temu, Gość ... napisał:

To jesteś wyjątkiem 🙂 Gdzie szukać takiej kobiety? 😉

Myślę że jeśli już wiesz co cenisz to bardzo wiele. Też jesteś jednym z niewielu tu na tym forum najwyraźniej i być może masz dobry charakter. Aktualnie można mnie spotkać w domu próbująca oglądać Indiana Jones. Ale fakt teraz zwykłość normalność dobroć zupełnie nie w cenie.

Gość Gość
24 minuty temu, Gość ... napisał:

Kolejny... Czy wy naprawdę myślicie że facet musi być tylko przystojny??? Facet ma być męski, a męskość to głównie cechy charakteru a nie ładna buzia😛  wiesz kiedy zaczynają podobać mi się mężczyźni? Gdy zaczynam ich lubieć, przystojny facet to taki co ma atrakcyjny mózg,  mam 35 lat i w swoim życiu widziałam napewno 2 przystojnych facetów, takich z wyglądu😛 

Gość Gość

Lubiec? Ludzie weźcie się ogarnijcie. 

Gość ...
48 minut temu, Gość Zalzgoscia napisał:

Myślę że jeśli już wiesz co cenisz to bardzo wiele. Też jesteś jednym z niewielu tu na tym forum najwyraźniej i być może masz dobry charakter. Aktualnie można mnie spotkać w domu próbująca oglądać Indiana Jones. Ale fakt teraz zwykłość normalność dobroć zupełnie nie w cenie.

Trudno, żebym chodził po domach w poszukiwaniu ideału, chyba pozostaje mi samotność do końca życia 😁 No niestety, zgadzam się z ostatnim zdaniem, smutne ale prawdziwe.

Gość ...
45 minut temu, Gość Gość napisał:

Kolejny... Czy wy naprawdę myślicie że facet musi być tylko przystojny??? Facet ma być męski, a męskość to głównie cechy charakteru a nie ładna buzia😛  wiesz kiedy zaczynają podobać mi się mężczyźni? Gdy zaczynam ich lubieć, przystojny facet to taki co ma atrakcyjny mózg,  mam 35 lat i w swoim życiu widziałam napewno 2 przystojnych facetów, takich z wyglądu😛 

Tylko jakoś bardzo często kończy się to tak, że wybieracie przystojnych pustaków kosztem facetów z charakterem. Nie spotkałem jeszcze dziewczyny, dla której atrakcyjny mózg miałby znaczenie.

Gość zalzgoscia
8 minut temu, Gość ... napisał:

Tylko jakoś bardzo często kończy się to tak, że wybieracie przystojnych pustaków kosztem facetów z charakterem. Nie spotkałem jeszcze dziewczyny, dla której atrakcyjny mózg miałby znaczenie.

to ja nie wiem, ja szaleję jak wyczuje ruch na zwojach mozgowych 😉

Gość Gość
12 minut temu, Gość ... napisał:

Raczej facet prędzej poleci ma dupe czy cycki albo ładna twarz a atrakcyjny mózg to sprawa czwartorzedna. Myślisz że wzialbys brzydule bo ma zajebisty umysł? Proszę Cię.

Gość ...
3 minuty temu, Gość zalzgoscia napisał:

to ja nie wiem, ja szaleję jak wyczuje ruch na zwojach mozgowych 😉

Czyli jesteś wyjątkiem, jak już wcześniej pisałem 😉

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Raczej facet prędzej poleci ma dupe czy cycki albo ładna twarz a atrakcyjny mózg to sprawa czwartorzedna. Myślisz że wzialbys brzydule bo ma zajebisty umysł? Proszę Cię.

Wolałbym przeciętną, ale mądrą niż przepiękną, ale głupią. Brzydkich dziewczyn nie ma, są tylko zaniedbane 🙂

Gość ...
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Wolałbym przeciętną, ale mądrą niż przepiękną, ale głupią. Brzydkich dziewczyn nie ma, są tylko zaniedbane 🙂

Ale fakt, większość mężczyzn patrzy na wygląd, niestety.

Gość Gość

Mhm. 

Gość ...
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mhm. 

Nie musisz mi wierzyć, ale nie wszyscy mężczyźni są tacy sami.

Gość Gość

Ok.

Gość Zalzgoscia
4 minuty temu, Gość ... napisał:

Nie musisz mi wierzyć, ale nie wszyscy mężczyźni są tacy sami.

Jak mądra i ładna to byś uciekł... Bo tego już za wiele 😉

Gość ...
2 minuty temu, Gość Zalzgoscia napisał:

Jak mądra i ładna to byś uciekł... Bo tego już za wiele 😉

Ideałów nie ma 😉

Gość ...

Ale nie uciekłbym, tylko niedowierzał swojemu szczęściu (jeśli byłaby mną zainteresowana) i dbałbym o nią, by zatrzymać ten skarb przy sobie 🙂

Gość Zalzgoscia
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Ale nie uciekłbym, tylko niedowierzał swojemu szczęściu (jeśli byłaby mną zainteresowana) i dbałbym o nią, by zatrzymać ten skarb przy sobie 🙂

No teraz to rozumiem. 😊

Gość Gość

Po tekstach wiadomo żes młody i naiwny jeszcze.

Gość ...
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Po tekstach wiadomo żes młody i naiwny jeszcze.

Naiwny, bo wierzę, że istnieją normalne, kochające kobiety, które cenią sobie tradycyjne wartości?

1 minutę temu, Gość Zalzgoscia napisał:

No teraz to rozumiem. 😊

😊