Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paris01

Wykorzystanie

Polecane posty

A więc chłopak który do mnie zarywał ( i nie tylko do mnie do każdej )
mówił że mnie kocha  poprostu (przepraszam za wyrażenie *zdenerwowanie*) zrobił mnie w ch*ja na poczatku cały czas sie na mnie patrzył przychodził do mnie  dotykał mnie był taki delikatny całowalismy sie  a teraz od jakiegos czasu udaje ze mnie nie zna jak mnie widzi jest dla mnie też nie miły i mówił ze teraz bedzie zarywał do innej  o co mu wgl. chodzi zeby kazda sie w nim kochała myslała o nim  on nie jest przystojny ani ładny  moim zdaniem chce sie na nim zemscic tylko jak napiszcie swoje propozycje ja  myslałam zeby pogadac z nim wygarnoc mu wszystko i dac mu w morde i tyle  no nie wiem piszcie 

Gość gosc
5 minut temu, paris01 napisał:

A więc chłopak który do mnie zarywał ( i nie tylko do mnie do każdej )
mówił że mnie kocha  poprostu (przepraszam za wyrażenie *zdenerwowanie*) zrobił mnie w ch*ja na poczatku cały czas sie na mnie patrzył przychodził do mnie  dotykał mnie był taki delikatny całowalismy sie  a teraz od jakiegos czasu udaje ze mnie nie zna jak mnie widzi jest dla mnie też nie miły i mówił ze teraz bedzie zarywał do innej  o co mu wgl. chodzi zeby kazda sie w nim kochała myslała o nim  on nie jest przystojny ani ładny  moim zdaniem chce sie na nim zemscic tylko jak napiszcie swoje propozycje ja  myslałam zeby pogadac z nim wygarnoc mu wszystko i dac mu w morde i tyle  no nie wiem piszcie 

Ma fchvj kompleksów i jest zaburzony, szkoda że takim ciągle wszystko uchodzi na sucho

Gość mnie tylko dziwi

Dziwi mnie to że kobiety wierzą w słowa "kocham cie". Przeciez same pod wpływem emocji np w lózku tak mówicie mimo ze nie kochacie. Musicie patrzeć na czyny danego faceta a nie na to co mówi.