Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarenka96

Patrzenie na inne..

Polecane posty

Cześć dziewczyny, zwracam się z prośbą do was o radę. Sytuacja jest taka, że  boję się wyjść gdzieś z chłopakiem, przez pewien problem. A problem jest taki, że jak gdzieś wyjdziemy, czy to centrum handlowe czy gdzieś na spacer to zauważyłam, że w mojej obecności patrzy na tyłki innych dziewczyn, zauważyłam gdzie patrzy, i się strasznie wkurzyłam, że ma dziewczynę, a patrzy na inne tyłki, zwracałam uwagę mu, że mi się nie podoba i że widzę co robi i nie jestem ślepa, a on do mnie jeszcze, że nie patrzy i okłamuje mnie.. wtedy jak patrzy na inne tyłki dziewczyn w mojej obecności czuję się źle, jakby mi czegoś brakowało, że jestem gorsza.. co myślicie o tym?

Gość rada nie będzie wzięta

Olej frajera bo nie zasługuje na ciebie, dalej mu burdy we łbie i nie gotowy na związek.

Gość ile

ile ma lat delikwent?

Gość mąka i kartofle

dałaś się poderwać palantowi a teraz narzekasz, głupia czy tylko udajesz?

Gość chwie

i pewnie ze złościa na inne patrzy bo jej misia zabiorą hahah

Gość oj tępa

haha, tępa siksa, by inne zadźgała na amen

Gość burdy

facet ma patrzeć na inne laski, taka natura

Gość dvp
15 minut temu, Gość burdy napisał:

facet ma patrzeć na inne laski, taka natura

a baba ślinić się na dvpy i przydrodzenia innych facetów, sory taka natura psa i svki 😆

Gość Gość

Większość facetów się gapi na inne, to norma. Faceci to wzrokowcy.

Gość dvp
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Większość facetów się gapi na inne, to norma. Faceci to wzrokowcy.

ty ale bez przesady może chamsko obczajać, jak to wygląda, poza tym te  na któe ślini się tez może tego nie życzą sobie...trochę ogłady ludzie, kto was wychował? Zamknac się  w domu i nie wychodzić jak podstaw kulturalnego zachowania nie znacie!

Gość Gość

Rob to samo, chamsko obczajaj innych facetów... Żadne rozmowy nie pomogą tak jak gdy on przekona się na własnej skórze jak to jest.

Jak zauważysz, że patrzy na inną dziewczynę to pochwal ją, tylko tak bez ironii i z humorem typu "no fajna dvpa, fajna ;) ", albo tak jak wyżej mówią zwrócić uwagę na faceta, np. kiedy patrzy na tyłek jakiejś dziewczyny, powiedz że ten facet też ma jędrne pośladki :D Polecam, zamiast strzelać fochów, które tylko wywołują kłótnię, podejść do wszystkiego z dystansem. Mój to dzięki temu za mną szaleje, a mamy długi staż :D

Gość aaaaa

a po co wiążecie się z prymitywnymi babiarzami ?

Gość Sarynek
Dnia ‎02‎.‎03‎.‎2019 o 18:08, Sarenka96 napisał:

Cześć dziewczyny, zwracam się z prośbą do was o radę. Sytuacja jest taka, że  boję się wyjść gdzieś z chłopakiem, przez pewien problem. A problem jest taki, że jak gdzieś wyjdziemy, czy to centrum handlowe czy gdzieś na spacer to zauważyłam, że w mojej obecności patrzy na tyłki innych dziewczyn, zauważyłam gdzie patrzy, i się strasznie wkurzyłam, że ma dziewczynę, a patrzy na inne tyłki, zwracałam uwagę mu, że mi się nie podoba i że widzę co robi i nie jestem ślepa, a on do mnie jeszcze, że nie patrzy i okłamuje mnie.. wtedy jak patrzy na inne tyłki dziewczyn w mojej obecności czuję się źle, jakby mi czegoś brakowało, że jestem gorsza.. co myślicie o tym?

Każdy sarynek tak ma 😉 

Gość Gość
Dnia 2.03.2019 o 23:46, Justa napisał:

Jak zauważysz, że patrzy na inną dziewczynę to pochwal ją, tylko tak bez ironii i z humorem typu "no fajna dvpa, fajna 😉 ", albo tak jak wyżej mówią zwrócić uwagę na faceta, np. kiedy patrzy na tyłek jakiejś dziewczyny, powiedz że ten facet też ma jędrne pośladki 😄Polecam, zamiast strzelać fochów, które tylko wywołują kłótnię, podejść do wszystkiego z dystansem. Mój to dzięki temu za mną szaleje, a mamy długi staż 😄

Popieram 

Gość Do wiadomości

Ktoś kto jest na diecie ,lub pości ,nie oznacza ,że nie wolno mu patrzeć na jedzenie

Gość adfgqwe

typowe zachowanie jaskiniowca... faceci są na serio beznadziejni i obleśn i:(

Gość Takajaja

Praktycznie każdy facet patrzy. Nawet nieświadomie. Mój też czasem. Ale niech sobie patrzy. Znam swoją wartość i nie jestem zazdrksnica. Nie robię mu awantur. Czasem sama się obejrzę za fajnym facetem i wtedy w nim się budzi samiec alfa. Przyciąga mnie do siebie i pokazuje że jestem jego :). 

Uwierz w siebie dziewczyno. Najważniejsze to czuć się fajnie z sama sobą. Facet dzisiaj jest a jutro go nie ma.