Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nep

Koleżanka wierzy w szatana i namawia mnie do złego

Polecane posty

Gość Nep

Witam. Proszę o pomoc. Znajoma z Częstochowy! Justyna, czci szatana. Nastawia mnie przeciw bogu i robi wszystko aby mnie zniechęcić do wiary. Zablokowalem ją na fb to teraz ciagle pisze mi smsy o demonach, duchach itp. Proszę co mam zrobić aby dala mi spokój ? 😞

Gość go123
2 godziny temu, Gość Nep napisał:

Witam. Proszę o pomoc. Znajoma z Częstochowy! Justyna, czci szatana. Nastawia mnie przeciw bogu i robi wszystko aby mnie zniechęcić do wiary. Zablokowalem ją na fb to teraz ciagle pisze mi smsy o demonach, duchach itp. Proszę co mam zrobić aby dala mi spokój ? 😞

Nie odpowiadaj na próby nawiązania kontaktu.

Gość gość

Zablokuj jej numer. 

Gość go123
5 minut temu, Gość gość napisał:

Zablokuj jej numer. 

Też dobry pomysł.

Gość gość

Sataniści są groźni, kiedyś pojechałem do Częstochowy na prywatną pielgrzymkę i wyjeżdżając widziałem dwóch satanistów, którzy wykonywali takie gesty jakby modlili się do chmury deszczowej. Niedługo potem strasznie rozpadało się w całym kraju i doszło do powodzi tysiąclecia (1997)

Gość go123
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Sataniści są groźni, kiedyś pojechałem do Częstochowy na prywatną pielgrzymkę i wyjeżdżając widziałem dwóch satanistów, którzy wykonywali takie gesty jakby modlili się do chmury deszczowej. Niedługo potem strasznie rozpadało się w całym kraju i doszło do powodzi tysiąclecia (1997)

Również na Kafeterii działa kilku Satanistów, ale ja zawsze usuwam głoszone przez nich treści 🙂 

Gość gosc
4 minuty temu, go123 napisał:

Również na Kafeterii działa kilku Satanistów, ale ja zawsze usuwam głoszone przez nich treści 🙂 

Gdzie można znaleźć ich posty?

Gość go123
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Gdzie można znaleźć ich posty?

Grasują po różnych działach.

Od czasu do czasu media informują o znalezieniu np. spalonych jeży, pomordowanych kotów, albo przypadkach dewastacji grobów.

Trzeba być czujnym.

Gość gość subnet

Napisz jej , że szatan w swoim domu( piekle) daje jako jedyną nagrodę dół z ogniem wiecznym w  środku .

Mary Baxter, "Reportaż z piekła"