Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stefan101

Związek z Narcyzem ?

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkich. Mam za sobą 3 lata ,,małżeństwa,, dla mnie całkiem nieudanego. Ja mam 26 a żona 22 mamy 3 letniego synka. Można powiedzieć że od kad zaszła w ciążę zakończył się nasz zwiazek. Nie ma u nas alkoholu i innych patologi, jest za to coś chorego uważam że strony zony. Ona jest typowo narcystyczną osoba Nikogo nie widzi poza sobą, nigdy nie liczyła się z moimi uczuciami. Nie ma nigdy ochoty na seks. Nie ma w niej czegoś takiego jak ,,poczucie że mąż jest kimś wznym,, całą uwagę skupia na sobie wyglądzie i naszym synu. Dochodzi do takich sytuacji że nie mogę nic powiedzieć w kwestii syna nawet. Jestem raczej jej przeciwieństwem z charakteru, często okazuje ludzia współczucie, dla niej coś takiego nie istnieje. Idealnie potrafi wyprowadzić mnie z równowagi, często przy tym używając dziecka, co uważam za chore. Nie pamiętam abym od niej usłyszał przepraszam lub jakos przejęła się mną gdy miałem jakiś problem. Proponowalem psychologów itd ale nie przyjmuje żadnej pomocy chodź wie że na ciężki charakter. Pół roku temu przyłapałem ja jak romansowała z byłym przez telefon (jakieś zdjęcia itd.). Strasznie boję się rozwodu ale zacząłem codziennie o nim myśleć bo sam się podłamuje i staje coraz bardziej psychiczny. Mam jedynie lek że ciężko bedzie mi kogoś znaleźć no i przede wszystkim chodzi mi o dobro dziecka. Może ktoś coś powie w tym temacie. 🙂