Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mario257

Śląsk

Polecane posty

paskudna ty, najpierw przekonywać, prowokować a potem tak perfidnie uciekać...no już nie przeszkadzam 😂🖐️

12 minut temu, Skromna Ja napisał:

naprawdę uważasz że tutaj jest czego zazdrościć ? 🤣 ewidentnie maja z...e życie w związkach przy tym niskie morale, nie zazdraszczam ani im ani tym bardziej ich nieszczęsnym drugim połówkom 😎😏 

Teraz ... przegielas pale. ... ci do tego jak u kogo i dlaczego uklada sie w zwiazkach. Pilnuj swojego faceta

Przed chwilą, Mario257 napisał:

Teraz ... przegielas pale. ... ci do tego jak u kogo i dlaczego uklada sie w zwiazkach. Pilnuj swojego faceta

uhhh, grubo, pałę przegięłam 🤣😂

wiesz, z reguły jak nie chcę żeby ktoś interesował się moim prywatnym życiem to nie opowiadam o nim na publicznym forum 😏😎

Gość gość JA kobieta
1 minutę temu, Skromna Ja napisał:

nie przeszkadzajcie sobie, popatrzę jak kolega nad tobą pracuje 🤣😂

To patrz sobie  😄

wiesz, z reguły jak nie chcę żeby ktoś interesował się moim prywatnym życiem to nie opowiadam o nim na publicznym forum 😏😎

18 minut temu, Skromna Ja napisał:

Ale ja mam to gdzies po to tu jestem zeby popisac, wyzalic sie😋i jakie moje prywartne zycie nawet mnie nie znasz pewno nigdy nie poznasz wiec jestesmy anonimowi. I o co ci chodzi ja lubie jak ktos interesuje sie moim zyciem😋😁😁

cytujesz mojego podszywa bystrzaku 😂🤣

Co cytuje?

Gość gość JA kobieta
4 minuty temu, Mario257 napisał:

Ale się uczepiła jak rzep psiego ogona😂

Gość Gość

Skromna Ja, jesteś na forum erotycznym. Czego spodziewasz się po tym miejscu? Dlaczego trollujesz użytkowników ? Dla samego pisania? Zawsze możesz znaleźć inny dział,  na którym twoje morale nie ucierpią . Rozumiem, że masz takie, a nie inne zdanie na temat zdrad i szanuję cię za to. Ale to co robisz podchodzi pod hejt, wyśmiewa aż, zaczepiasz i zachowujesz się brzydko. Forum jest duże,  na pewno znajdziesz tu temat, który cię zainteresuje.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Skromna Ja, jesteś na forum erotycznym. Czego spodziewasz się po tym miejscu? Dlaczego trollujesz użytkowników ? Dla samego pisania? Zawsze możesz znaleźć inny dział,  na którym twoje morale nie ucierpią . Rozumiem, że masz takie, a nie inne zdanie na temat zdrad i szanuję cię za to. Ale to co robisz podchodzi pod hejt, wyśmiewa aż, zaczepiasz i zachowujesz się brzydko. Forum jest duże,  na pewno znajdziesz tu temat, który cię zainteresuje.

Brawo Ty

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Dla samego pisania? 

tak 😎 wpadłam na chwile pośmiać się i zaraz mnie nie będzie, tutaj mam pewność że zawsze znajdę to co potrzebuję 😂😎 prowokacje na uczuciowym są już poniżej krytyki 😏 

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dzieki gosc ale mi to naprawde nie przeszkadza jesli faktycznie jest po rozwodzie to wie jak to jest zyc w malzenstwie i nie zawsze jest kolorowo. Czasem fajnie sobie z kims popisac , pogadac mi to duzo daje

Przed chwilą, Skromna Ja napisał:

no przecież można mnie najnormalniej w świecie olać 😂 pa robaczki 😎🖐️

Pa robaczku✋

Gość gość JA kobieta

Do Skromna Ja nikt nikogo nie zdradza

1 minutę temu, Gość gość JA kobieta napisał:

Do Skromna Ja nikt nikogo nie zdradza

Jeszcze😂😂😂😏

Nie no zartuje nigdy nie zdradzilem, chodziasz juz dluzszy czas mysle o tym tak pewno zaraz bedzie ladny palant. Ale akurat mysle ze to mojej wina, nie nie tlumacze sie i nie chce zwalic winy na zone ale mam za duze potrzeby ona ma to gdzies

Gość gość JA kobieta
1 minutę temu, Mario257 napisał:

Jeszcze😂😂😂😏

😁😁😁 Nie mamy zamiaru ,prawda.

3 minuty temu, Gość gość JA kobieta napisał:

😁😁😁 Nie mamy zamiaru ,prawda.

Nwm mozna to przemyslec😆😆😘

Gość gość JA kobieta
3 minuty temu, Mario257 napisał:

Nie no zartuje nigdy nie zdradzilem, chodziasz juz dluzszy czas mysle o tym tak pewno zaraz bedzie ladny palant. Ale akurat mysle ze to mojej wina, nie nie tlumacze sie i nie chce zwalic winy na zone ale mam za duze potrzeby ona ma to gdzies

Dlaczego nie porozmawiasz z nią ale tak poważnie,powiedz jej do czego to prowadzi .Powiedz jej że myślisz o innej kobiecie na seks bo ona się izoluje od tego, zobaczysz jaka będzie reakcja.

11 minut temu, Gość gość JA kobieta napisał:

Dlaczego nie porozmawiasz z nią ale tak poważnie,powiedz jej do czego to prowadzi .Powiedz jej że myślisz o innej kobiecie na seks bo ona się izoluje od tego, zobaczysz jaka będzie reakcja.

Rozmawialem ale to nic nie daje jak straci argumenty wychodzi do innego pokoju i tyle z rozmowy

Gość gość
11 minut temu, Gość gość JA kobieta napisał:

Również kiedyś tak miałem, nie jest to takie łatwe moja żona kazała mi sobie znaleźć kochankę

Gość gość JA kobieta
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Również kiedyś tak miałem, nie jest to takie łatwe moja żona kazała mi sobie znaleźć kochankę

Tak poważnie to powiedziała ,  co potem zrobiłeś? Jaka przyczyna takiej jej odpowiedzi.

Gość gość
6 minut temu, Gość gość JA kobieta napisał:

Tak poważnie to powiedziała ,  co potem zrobiłeś? Jaka przyczyna takiej jej odpowiedzi.

6 minut temu, Gość gość JA kobieta napisał:

Poważnie tak powiedziała tylko dodała abym robił to tak aby się nie dowiedziała. Miałem dużo większe potrzeby od niej i nie dawała rady. Zdradzałem.

Gość gość JA kobieta
11 minut temu, Gość gość napisał:

Poważnie tak powiedziała tylko dodała abym robił to tak aby się nie dowiedziała. Miałem dużo większe potrzeby od niej i nie dawała rady. Zdradzałem.

Dziwna kobieta,chyba nie kocha. Jesteście nadal małżeństwem.

13 minut temu, Gość gość napisał:

Jesli to nie problem to ile masz lat? Tak pytam bo jak czytam od kobiet problemy , mąż juz nie moze, nie chce , znalazlem nawet "glowa go boli"😂😂😂 juju ja bym mogl non-stop uwielbiam sex jestem 12 lat po slubie a czasem musze sobie sam pomagac jak zona w pracy😄😄

Gość gość
8 minut temu, Gość gość JA kobieta napisał:

Dziwna kobieta,chyba nie kocha. Jesteście nadal małżeństwem.

3 minuty temu, Mario257 napisał:

Jesli to nie problem to ile masz lat? Tak pytam bo jak czytam od kobiet problemy , mąż juz nie moze, nie chce , znalazlem nawet "glowa go boli"😂😂😂 juju ja bym mogl non-stop uwielbiam sex jestem 12 lat po slubie a czasem musze sobie sam pomagac jak zona w pracy😄😄

Lat dużo ponad 50 teraz się zmienia jej podejście do seksu to ona zabiega aby był. Czy kocha nie wiem 

Gość gość JA kobieta
34 minuty temu, Mario257 napisał:

Rozmawialem ale to nic nie daje jak straci argumenty wychodzi do innego pokoju i tyle z rozmowy

Jak by mi mój tak powiedział to od razu bym się do kupy pozbierała. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji u mnie.