Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika

Dziwne fantazje

Polecane posty

Gość Monika

Witam wszystkich, tak siedzę i zastanawiam się czy to normalne, że odkąd właściwie pamiętam ( może od 5 roku życia )?? mam fantazję na temat męskiej dominacji. Teraz w sumie nie widzę w tym nic złego ( mam 21 lat ) ale żeby mieć tak od dzieciństwa to już budzi zastrzeżenia 😜 czy wy też mieliście coś podobnego? 

U mnie odwrót. To ja urywałem ucho i skręcałam główkę pluszakowi, jeśli można to podciągnąć pod dominację. 😛 

Gość Monika

ależ śmieszne xd 

Gość Rucamnawetgdyspi

U mnie to wszystko zaczęło się od Ciotki  seskoswna 30-latka,jedrne piersi które od małego pragnąłem dotykać, jakoś tak majac 12 lat działała w inny sposób dostrzegłem jej zgrabne Ciało i ani myślałem przestać przykładając do nosa świeżo zdjęty stanik pachnący piersiami każdy element bielizny czułem jak pachnie, mając 15 lat myślałem że zdobyć 33 łatkę samotna to takie proste,polnaga sprawila że moje pragnienie wzrosło,masturbujac się brałem jej bieliznę by czuć jej zapach który sprawiał wystrzał do środka stanika zostawiając plamę. Następnie podziwialem całej nagiej Kobiecość i wdzięki jędrnych piersi zgrabne Ciało podziwianie latami sprawiło że, każdym rokiem starałem się zdobywać inna. Podobały mi się od podstawówki starsze nauczycielki, koleżanki w szkole, wszystkie które spotykałem Mężatki, Ciotki a nawet kuzynki mam na każdą Kobietę ochotę to jest nie do opisania. Patrzysz na Kobietę i czujesz że z nią chcesz się bzykac. Cała szkole nauczycielki były niezle. Do 18 tylko machanie lizanie palcóweczka, po 18 mnie obudziła taka jedna o rok starsza, w każdej chwili byle gdzie o każdej porze,dlugoii okres był oralny sex na całego wszystkio co tylko wpadło do głowy. Po latach się skończyło z nimfomanka wróciłbym się do niej na ruchanie. Następna była już 30latka niezła sztuka Kobieta która bierze czego pragnie, po niej cnotka nie wydymka, długo zalowalem że nie bzykalem tej 30 i zabawa z cnotka. Następna dziewica dała się bez szwanku przebić, uwielbiam się z nią bzykac oddaje i nie protestuje lubi się pieprzyc. Mam chrapke na jej matke zgrabna opalona podnieca samym widokiem wysoka 42latka duże piersi, zdobywać dwie na raz lub dwie jednocześnie. Miiałem okazję jej Ciotke obmacywac na jednym wypadzie podniecona bo nie przestawalem, wie że to było specjalnie i chce jej cipki poczuć smak zmieszana ale cheta nie da ale uwodzi. Pragne jedynie dwóch Kobiet o których pisałem jedyne Marzenie którego pragnę bardzo.