Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by to szlag

Nie umiem go traktowac dobrze..

Polecane posty

Gość by to szlag

Troche mi smutno z tego powodu bo nie moge mu nic zarzucic.Chlopak jest bardzo mily i dobry jak aniol. Wydaje sie byc uczciwy i szczerze to kilka lat temu z marszu bym sie zakochala i zaufala, ale... po pierwsze moja przeszlosc i doswiadczenia nie pozwalaja mi do konca zaufac nawet Polakowi,a ten jest Arabem... Tyle o nich mowia zlego, oczywiscie gdzies tam wyjatek moze istniec ale chyba zbyt duze ryzyko.Z drugiej strony...ciagnie mnie do niego. Boli mnie to ze mu nie ufam,nie potrafie sie do konca otworzyc,ciagle sie kontroluje i czuje strach, to silniejsze ode mnie. To wychodzi w rozmowach, przeciez w koncu czlowiek zaczyna sie czepiac o byle ...y itd. Siedze sobie  z chlopakami,spotykam sie z nimi i nie odbieram telefonu od niego.On o tym wie, nie wiem skad chyba jest jasnowidzem bo juz nie raz mnie zaskoczyl swoimi przeczuciami, mam wrazenie jakby znal moje mysli. Sam powiedzial,ze jest glupi ze ze mna trzyma kontakt. Dziwnie sie czuje,bo co jesli jednak jest tym wyjatkiem a ja go krzywdze?Chce mu pokazac  swoja wyzszosc, ale widze jakie to zalosne

Gość tępe polczyny

następna tępa polczyna idzie szlakiem innych tępych polczyn, kiedy wy tępe szmaty się nauczycie że jesteście tylko zapchajdziurami dla tych egzotycznych śmieci? polczyny zawsze były durne i naiwne to fakt

Gość by to szlag

Przeczytaj caly post Einsteinie to zrozumiesz. 

Poza tym, ja zawsze bylam w otoczeniu nasladowana i podziwiana , dla facetow tez co nie znaczy ze sie z nimi wiazalam...Oni brali przecietne a do mnie wzdychali. Nigdy nie bylam latwa i nie szlam z kazdym ktory sie nawinal poza tym jestem obrotna , mam wlasna firme, ksztalce sie, rozwijam przez podroze i duchowosc. Prezentuje cos soba w przeciwienstwie do Polakow  niektorych Polek

Gość Gość

Może chociaż dziecko będziesz mieć urodziwe. Allahu agbar. 

Gość by to szlag

Jesli dziecko bedzie mialo urode po mnie to bedzie piekne 😉

Gość Zpaznokcilakier

U niego najpierw matka, później koza ,a na końcu Ty. Bez praw ,za to z samymi obowiązkami. Inna mentalność, wychowanie, priorytety. Są ladni, nawet bardzo, ale kobietami gardzą. Bo to dla niech podgatunek. Znajdziesz w ciążę, albo już podczas ciąży wyjedziecie i wtedy on objawi swoje prawdziwe oblicze . Przeważnie kończy się miłość, on zostawia sobie dzieci, a Ty przy pomocy Rutkowskiego uciekasz do Polski. Internety pełne są takich historii. Komplikowanie  życia  sobie i innym ,to specjalność młodych Polek. Tylu  ładnych ,polskich chłopaków  chodzi po  ulicach. Weź Ty się zastanow. 

Gość xoxo9

Znam podobny przypadek gdzie facet-Arab był kochany, dobry , pisał tej dziewczynie jakieś teksty typu: ,,nigdy nie poznałem takiej kobiety jak Ty" ,,dziwię się, że ze mną pisze taka piękna i mądra kobieta" itp. Kiedy laska dala się przekonać na początku było tak samo jak wcześniej jednak po miesiącu/dwóch miesiącach facet zaczął nalegać na ślub, na wyjazd żeby przedstawić ją rodzinie.. koniec końców dziewczyna ma teraz dziecko(tak z nim) a w międzyczasie całe moje miasto słyszało o tym że miała problemy i dzięki Policji uciekła z tamtego kraju. Tak więc nie radzę... oni są MISTRZAMI w pokazywaniu pozorów-to co Ci się teraz wydaje miłością jest ich wyuczonym zachowaniem po to żeby zwabić jakąś naiwną Europejkę( bo wiadomo na Europejki potrzeba innego sposobu niż wydanie dziecka przez rodziców . 

Gość gość

obejrzyj sobie na bestgore filmik jak odcinają o

głowę młodej Dunce i szybko przejdzie Ci miłość.

Jeśli intuicja Cię ostrzega a Ty mimo to lekceważysz jej ostrzeżenia to musisz jak wiele przed Tobą,przekonać na własnej skórze. Abyś potem. nie skończyła u Jaworowicz bacząc ze "zmienił się po slubie"i chodzi Ci mu jedynie o to by odebrać Ci dzieci. 

Gość Pod

Dzieci lepiej miec brzydkie. Dzieki temu zadne puste polaczkowe gowna w szkole nie beda chcialy sie z nimi zadawac i dziecko zajmie sie czyms pozytecznym, sportem albo nauka, zamiast zmarnowac sobie zycie uchlewaniem ryja i innymi tepakami.

Gość Pod

Z innymi*

Gość gość

co o nim WIESZ? ile go znasz? znasz jego rodzinę? wyznaje islam?  nawet jeśli jest miły i uroczy to wkrótce się to zmieni. Teraz stara się o Twoje względy wiec jest kochany. Mówi ze nie powinien się z Tobą spotykać bo dobrze wie,ze nie będziesz wymarzoną synowa dla jego rodziny. Ze zdaniem rodziny on się bardzo liczy. Nawet jak kiedyś przejdziesz na islam to i tak zawsze będziesz gorsza niż "ich" kobiety. Zawsze będziesz obca i Nie wierna,najniżej w ich drabinie. Najpierw mężczyźni,poten Matka, siostry jego dzieci (nie nie Twoje ani wasze a jego)i na końcu Ty. Niewiele się zmieniło pod tym względem. 

Gość gość

jeśli z nim kiedyś będziesz...to za samo to jak go teraz traktujesz, on Ci się kiedyś odpłaci.