Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yeti

Moja kobieta nie chce w seksie przekraczać granic

Polecane posty

Gość Yeti

Moja kobieta nie chce w seksie przekraczać pewnych granic mówiąc, że nie jest ..., tylko porządną kobietą, a mnie coraz bardziej pociąga seks gdzie mógłbym ją wytargać za włosy i wyzwać od k... Słyszałem, że istnieją kobiety, których partnerzy też odmawiają im spełniania ich skrytych pragnień. Pomyślałem, że chętnie poznam taką kobietę, żeby porozmawiać lub nawet zrealizować te fantazje bez ryzyka, że ucierpi na tym "oficjalny związek".

Gość Apolinary

Mój pierwszy raz wiązał się z przekraczaniem granic, było fajnie. W pociągu najpierw węgiersko-słowacka, potem słowacko— czeska, a na czesko-polskiej zabrali mam paszporty żebyśmy wypierdalali z tego przedziału, bo kolejarze mieli już dość zwracania mam uwagi że nasz bilet to 2 klasa a przedział był pierwszej...

1 godzinę temu, Młoda93 napisał:

Nie dziwię się że się nie godzi. Widocznie taki jest z niej typ, człowieka nie zmienisz. 

Pewnie masz rację.

Gość Karolina

Ostatnio spotykam się z takim facetem, który jako pierwszy tak rozbudził moje rządzę i przez niego miałam mnóstwo różnych ostrych myśli. Właśnie bym chciała żeby trochę mnie powyzywał, nazwał swoją dziw... Kręci mnie to, fantazjuje sobie o tym. Na razie odważył się by mi powiedzieć że "zer.żnął by mnie". Póki co jest za granicą jeszcze 2tyg, liczę że sytuacja się rozwinie:D