Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Oona

2 facet贸w i 1 kobieta

Polecane posty

Go艣膰 Oona

Pozna艂am kiedys dw贸ch facet贸w, kt贸rzy byli przyjaci贸艂mi. Oboje mnie聽 podrywali, a ja zakocha艂am si臋 w jednym z nich. Drugi robi艂 wszystko, 偶eby艣my nie byli razem 艂膮cznie z obgadywaniem mnie i podsuwaniem koledze kobiet do 艂贸偶ka. Niestety dla niego nie uda艂o mu si臋 to i聽do dzis jestem w szczesliwym zwiazku z jego koleg膮.聽Wtedy on聽odsun膮艂 si臋 od nas i przestali艣my si臋 widywa膰. Po jakims czasie zaczal znow nawiazywac kontakt z moim (ju偶 wtedy) facetem, a swoim przyjacielem. Znow zaczeli sie widywac, ale ten kontakt byl ju偶 duzo rzadszy ni偶 kiedys. I co ciekawe, 贸w kolega zaczal namawia膰 mojego faceta na wsp贸lne wyjscia聽 na miasto i "podryw". M贸j facet nigdy z tych zaproszen nie skorzysta艂, wie膰 kontakt 聽na jaki艣 czas znikn膮艂. Niedawno kolega zn贸w si臋 odezwa艂 do mojego faceta z propozycj膮 spotkania na piwo w 4 oczy. Spotkali si臋. Kolega wy偶ala艂 si臋, 偶e brakuje mu ich przyja藕ni, 偶e chcia艂by, 偶eby by艂o jak kiedy艣 i zaznaczy艂, 偶e moga si臋 widywa膰, ale beze mnie, bo on nie mo偶e mnie znie艣膰, bo jestem taka, a owaka i tu mnie obgada艂 na ca艂ego. Na koniec wieczoru jak kiedys zaproponowal, zeby "isc sie zabawic na miasto i cos wyrwac". Jak zwykle m贸j facet nie skorzystal. Powiedzialam mojemu facetowi, 偶e nie chcia艂abym, 偶eby sie spotykali. Na co moj facet odpowiedzial: Dlaczego? Przeciez ja sie z nim nie k艂贸ci艂em?? Co zrobi膰 w tej chorej sytuacji???聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach