Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże okaż mi miłość swą

LUDZIE JA CHCE SŁUŻYĆ BOGU I LUDZIOM, CHCE ZOSTAĆ KSIĘDZEM! SEMINARIUM W GDAŃSKU CZY W BYDGOSZCZY WYBRAĆ?

Polecane posty

Gość Boże okaż mi miłość swą

Boże mój, Tobie Jedynemu służyć chce i wolę Twą wypełniać, boli mnie tylko wciąż twoje okrucieństwo ukazane w Biblii, boli mnie to, rozrywa to moje serce bo nijak tego nie mogę połączyć z miłością i dobrocią, toż to czyste k,u,r,e,s,t,w,o aaaaaa nie wyczymie tego nie wyczymie!!!!

Gość gość x

A kto tobie powiedział , że ludzie giną w wyniku nawet okrutnej śmierci? Śmierć ciała tu tylko spotkanie z Bogiem i zamieszkanie w jego niebieskim królestwie.

Czemu nie rozpaczasz jak ludzie grzeszą? To jest gorsze od śmierci cielesnej. 

Jak nie martwi cię ani trochę, że ludzie grzeszą, to nie powinieneś iść na księdza ani nawet na katechetę.

Gość gosc
8 minut temu, Gość gość x napisał:

A kto tobie powiedział , że ludzie giną w wyniku nawet okrutnej śmierci? Śmierć ciała tu tylko spotkanie z Bogiem i zamieszkanie w jego niebieskim królestwie.

Czemu nie rozpaczasz jak ludzie grzeszą? To jest gorsze od śmierci cielesnej. 

Jak nie martwi cię ani trochę, że ludzie grzeszą, to nie powinieneś iść na księdza ani nawet na katechetę.

preczytałeś tamten cały temat? czy ot tak się mądrujesz nie wiedząc o co chodzi?

wytłumacz mi Potop, zabicie niewinnych dzieci, starców, gdzie w tym miłość

Dzieje Apostolskie - Ananiasz i Safira - młode małżeństwo które sprzedało swoją ziemie po to by majątek który dostali oddać na rzecz powstającego budującego się wtedy Kościoła, wspólnote prowadzoną przez Apostołów. I to małzeństwo nie oddało całego swojego majątku na ten budujący się Kościół tylko częśc majątku i w momencie kiedy św Piotr zapytał Safire czy oddali całość, ona powiedziała że TAK i natychmiast padła trupem bo skłamała i to samo stało się z Ananiaszem, padł trupem bo skłamał że dał cały majątek a nie tylko część... piękne prawda? objaw Bożej miłości, ciekawe gdzie oni trafili po śmierci - pewnie piekiełko...

i tam jest jeszcze wiele więcej ciekawych rzeczy, nie bede wszystkiego kolejny raz przepisywać, chcesz to sobie tam poczytaj

Gość gość
40 minut temu, Gość Boże okaż mi miłość swą napisał:

Boże mój, Tobie Jedynemu służyć chce i wolę Twą wypełniać, boli mnie tylko wciąż twoje okrucieństwo ukazane w Biblii, boli mnie to, rozrywa to moje serce bo nijak tego nie mogę połączyć z miłością i dobrocią, toż to czyste k,u,r,e,s,t,w,o aaaaaa nie wyczymie tego nie wyczymie!!!!

to służ mu, a nie stawiaj warunki. Kim ty jesteś żeby Bogu rozkazywać? Idź precz szatanie.