Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małłaczarrna

gwarancja telefonu w play -podpowiedzcie

Polecane posty

Gość małłaczarrna

Cześć.  Mam pytanie proszę o pomoc. Sprawa wygładka następująco.  We wrześniu 2017 wzięłam na umowę teLefon w play z dodatkowym ubezpieczeniem wyswietlacza. Ubezpieczenie obejmuje przypadkowe uszkodzenie 1 raz w każdym okresie ubezpieczenia ( raz w ciągu roku) w tamtym roku zgłaszałam i mi wymienili. Następną szkode zgłosiłam przed zakończeniem danego okresu( o czym mnie uświadomili, więc zrezygnowałam że zgłoszenia szkody) teraz mam pytanie. Czy play przyjmie moje zgłoszenie teraz ( w sumie ,mam nowy okres ubezpiecżenada więc powinni, i chyba nie powinno ich interesować odzieży ta szkoda jest) czy raczej odrzuci właśnie dlatego że szkoda powstała w tamtym okresie?? Proszę o odpowiedzi osób które miały podobne zdarzenie. Z góry dziękuję.

Gość małłaczarrna

Oh dziękuję za blyskotliwą odpowiedź.  Naprawdę sama bym na to nie wpadła 😉tylko że  tam teraz nikt nie odbiera. Nie ma to  jak pomoc internautów. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość małłaczarrna napisał:

Oh dziękuję za blyskotliwą odpowiedź.  Naprawdę sama bym na to nie wpadła 😉tylko że  tam teraz nikt nie odbiera. Nie ma to  jak pomoc internautów. 

Podziękujesz mi w naturze studentko.