Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniMmm

W Polsce brakuje facetów, co robić !?

Polecane posty

Gość PaniMmm

Mam 29 lat i widze, że w tym kraju nie ma mężczyzn, są chłopcy, albo jakieś wieśniaki.

I jak ja mam męża sobie znaleźć? Na ulicach widzę samych zaniedbanych, karłów poniżej 180cm, jak już się znajdzie jakiś okaz o słusznym wzroście 185+ to okazuje się, że nie potrafi mi sprostać. Ja mam wyższe wyksztacenie, lubię kulturę, sztukę, wymagam też tego od partnera. Przemilczę fakt, że większośc mężczyzn uważą ,że 5tys zł to dobre zarobki... Mi jest przykro bo zarabiam prawie 5 razy tyle i serio chyba się przeprowadzę do innego kraju bo tu jakieś zacofanie panuje!!!1

Gość Gość PaniMmm

Literówka ,nie 5 razy tyle, ale 3 razy :)

Gość 111

trolluj sobie dalej babsztylu, i tak zaleje ci do pełna bak sebix, i będziesz po 500+ zapiertalać w podskokach

Gość Pan

Za bogata jestes, moze to milosc do kasy

Gość PaniMmm
3 minuty temu, Gość 111 napisał:

trolluj sobie dalej babsztylu, i tak zaleje ci do pełna bak sebix, i będziesz po 500+ zapiertalać w podskokach

Na szczęście ciaza nie grozi mi,bo ze względnu na moja prace biore tabletki. 

Gość PaniMmm

Ja jestem kobietą biznesu. 

Jestem bardzo atrakcyjna, wiec mogę sobie pozwolić na prace jako luksusowa a nawet śmiało mogę powiedzieć prestiżowa Pani do towarzystwa. Lubię seks, jestem piękna, jestem zgrabna, jestem w tym niezła to dlaczego mam na tym nie zarabiać? 

Gość PaniMmm
5 minut temu, Gość Pan napisał:

Za bogata jestes, moze to milosc do kasy

Chce poznać mężczyznę moje życie. Jak skończę już te 30 lat to zamierzam skończyć z moja praca. Dorobiłam się to teraz potrzebuje mężczyzny który zapewni mi dobry byt by to wszystko opłacać itd. 

Gość Abdul KauDoMordy
4 minuty temu, Gość PaniMmm napisał:

Ja jestem kobietą biznesu. 

Jestem bardzo atrakcyjna, wiec mogę sobie pozwolić na prace jako luksusowa a nawet śmiało mogę powiedzieć prestiżowa Pani do towarzystwa. Lubię seks, jestem piękna, jestem zgrabna, jestem w tym niezła to dlaczego mam na tym nie zarabiać? 

mam wspaniałą ofertę pracy/życia/romansu dla tak dobrze sytuowanej Pani. Praca jest w Dubaju, głównie będzie to relax na jachcie w towarzystwie miłych szejków

Gość PaniMmm
3 minuty temu, Gość Abdul KauDoMordy napisał:

mam wspaniałą ofertę pracy/życia/romansu dla tak dobrze sytuowanej Pani. Praca jest w Dubaju, głównie będzie to relax na jachcie w towarzystwie miłych szejków

Nie przyjęłabym oferty w tak dalekie rejony. Wole pozostać na Europejskim rynku. W Amsterdamie jak miałam 5 klientów dziennie potrafiłam bardzo dużo wyciągać w miesiąc pracy, także nie potrzebuje lecieć do Dubaju. 

Gość Ahmed KoproUlKoza
3 minuty temu, Gość PaniMmm napisał:

Nie przyjęłabym oferty w tak dalekie rejony. Wole pozostać na Europejskim rynku. W Amsterdamie jak miałam 5 klientów dziennie potrafiłam bardzo dużo wyciągać w miesiąc pracy, także nie potrzebuje lecieć do Dubaju. 

tam za jeden krótki numerek dostaniesz $40 000. Żadna praca nie hańbi wiadomo

Gość OnAlfa

Prostytutki z przebiegiem jak kilkunastoletnia ciężarówka nikt nie chce. Wacka na śmietniku nie znalazłem, na hiv nie będę się badać co msc.Jak mi nie udokumentujesz, że jesteś panią architekt, prawnik, czy lekarką, to od razu zostaniesz zdemaskowana. Predzej czy poźniej napotkasz klienta na ulicy. Kto by cie chciał...

Gość Gość
49 minut temu, Gość PaniMmm napisał:

Mam 29 lat i widze, że w tym kraju nie ma mężczyzn, są chłopcy, albo jakieś wieśniaki.

I jak ja mam męża sobie znaleźć? Na ulicach widzę samych zaniedbanych, karłów poniżej 180cm, jak już się znajdzie jakiś okaz o słusznym wzroście 185+ to okazuje się, że nie potrafi mi sprostać. Ja mam wyższe wyksztacenie, lubię kulturę, sztukę, wymagam też tego od partnera. Przemilczę fakt, że większośc mężczyzn uważą ,że 5tys zł to dobre zarobki... Mi jest przykro bo zarabiam prawie 5 razy tyle i serio chyba się przeprowadzę do innego kraju bo tu jakieś zacofanie panuje!!!1

Ameryki nie odkrylas, w tym kraju jest bardziej malo fajnych facetow. Ja tez wokół widzę samych burakow, klamcow, kobieciarzy, prostakow, pijakow... Co cud jeśli poznam porzadnego, umiejacego się zachowac faceta który by nie straszył wyglądem i był zadbany (nie mowie ze ma być idealny model- ale chociaż przeciętny ale zadbany!). Juz się nie ludze, widzę co się dzieje... A jestem uważana za ładna i mądra, wartosciowa kobiete (nienarzucajaca się przy tym). Mam 27 lat i nadal jestem dziwica...co z tego jak oni i tak urywają kontakt? Szukają chyba tylko łatwych lasek... Nastawiam się ze będę sama. W myślach juz tylko proszę Boga aby sprawił bym nie miała tej potrzeby miłości, aby mi to wisiało juz 😞

Gość Stefano
1 godzinę temu, Gość PaniMmm napisał:

Hej

Mam 25 lat i co miesiąc generuje podobne zarobki. Nie szukaj na sile, sam się znajdzie.

Emocjonalnie czuje się 30 latkiem, wiec jeśli dla Ciebie stwierdzenie, że „Wiek to tylko liczba” jest tak samo prawdziwe, to odezwij się do mnie .

PS: Mam 191 cm wzrostu 😊

Gość PaniMmm
4 minuty temu, Gość Stefano napisał:

Hej

Mam 25 lat i co miesiąc generuje podobne zarobki. Nie szukaj na sile, sam się znajdzie.

Emocjonalnie czuje się 30 latkiem, wiec jeśli dla Ciebie stwierdzenie, że „Wiek to tylko liczba” jest tak samo prawdziwe, to odezwij się do mnie .

PS: Mam 191 cm wzrostu 😊

Jakie zarobki? Jaki masz samochód? Masz oszczędności na koncie? Gdzie mieszkasz? 

Gość jaa
3 minuty temu, Gość PaniMmm napisał:

Jakie zarobki? Jaki masz samochód? Masz oszczędności na koncie? Gdzie mieszkasz? 

Ruski trollllllll    PaniMmm

-mam 210 cm wzrostu

-zarabiam 65k miesięcznie (euro)

-wykładam na uniwersytecie matematykę analityczną

-mam też doktorat z filozofii i bioinżynierii 

-23 lata

-dwa razy dziennie chodzę do opery

Gość mmm
1 godzinę temu, Gość PaniMmm napisał:

Chce poznać mężczyznę moje życie. Jak skończę już te 30 lat to zamierzam skończyć z moja praca. Dorobiłam się to teraz potrzebuje mężczyzny który zapewni mi dobry byt by to wszystko opłacać itd. 

i nastepny troll podpisuje sie moimi literkami, boshe jak zyc??? na bank jestes facetem ktory robi sobie jaja 🙂

Gość mmm

❤️🇵🇱🇷🇺

Gość ech
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ameryki nie odkrylas, w tym kraju jest bardziej malo fajnych facetow. Ja tez wokół widzę samych burakow, klamcow, kobieciarzy, prostakow, pijakow... Co cud jeśli poznam porzadnego, umiejacego się zachowac faceta który by nie straszył wyglądem i był zadbany (nie mowie ze ma być idealny model- ale chociaż przeciętny ale zadbany!). Juz się nie ludze, widzę co się dzieje... A jestem uważana za ładna i mądra, wartosciowa kobiete (nienarzucajaca się przy tym). Mam 27 lat i nadal jestem dziwica...co z tego jak oni i tak urywają kontakt? Szukają chyba tylko łatwych lasek... Nastawiam się ze będę sama. W myślach juz tylko proszę Boga aby sprawił bym nie miała tej potrzeby miłości, aby mi to wisiało juz 😞

Jest pełno fajnych facetów, tylko wy ich nie zauważacie i ignorujecie.

Buraki, kłamcy, kobieciarze przyciągają do siebie kobiety, a porządni i umiejący się zachować nie, nawet jeśli nie straszą wyglądem.

Wiem to po sobie; nie jestem burakiem, kłamcą, kobieciarzem, prostakiem ani pijakiem. Umiem się zachować i jestem raczej przeciętny z wyglądu, a mimo to żadna mnie nie chce (choć jestem nieco młodszy od ciebie, więc może jeszcze nie przyszedł na mnie czas...)

Gość gość

paniMmm to ile za 2 godz?

Gość głupie dziewcze

Chcesz po prostu być prostytutką, nieważne jak ładnie to nazwiesz. Luksusowa czy nie, call girl i inna to też prostytucja, chcesz mieć dużo kasy i mało pracy, ambitnie.