Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoriaolech

Przechowywanie książek i dokumentów

Polecane posty

Gość wiktoriaolech

Pilnie potrzebuje miejsca do przechowywania książek i dokumentów na terenie Poznania. Garaże i piwnice odpadają bo mają zbyt wysoką wilgotność. Możecie mi coś polecić w miare niedrogiego i sprawdzonego? 

Nie lepiej sejf, no tanie pewnie nie jest ale zabezpieczy dokumenty jeśli one są bardzo ważne

Gość JuliaMazur

Jak w Poznaniu to polecam Less Mess. Sama przechowuje dokumenty firmowe i nic się z nimi nie dzieje. Mam zapewnioną max wilgotność i mogę ją kontrolować. No i mega wielkim plusem jest to, że magazyn znajduję się na szczepankowie. Tam dojazd jest zawsze bez problemu

Gość Olka7878

O również korzystam i polecam każdemu ;)

Gość Jolaa

Jeśli nadal potrzebujesz to wybierz się jeszcze w tym miesiącu do Less mess. Podpisałam wczoraj umowę i dowiedziałam się, że mają teraz promocję -15% na cały miesiąc. Jeszcze bardziej się opłaca 🙂

Gość gość

Co do przechowywania dokumentów to są odpowiednie firmy, które się tym zajmują. Jeżeli mieszkacie w okolicach Szczecina to zgłoście się do www.actanova.pl Oni zajmują się archiwizacją, przechowywaniem i niszczeniem dokumentów.

Gość Mikk

Polecam sprawdzić strone lessmess.storage można zrobić rezerwację i zapewnić sobie niższą cene niż na miejscu 😉