Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kol0909

Tajka

Polecane posty

Gość Kol0909

Hej

mam problem kręciłam z jednym facetem i on pojechał do Tajlandii na wycieczke....Facet stamtad pisał, wszystko cacy...Niestety po powrocie w jego zyciu pojwiła sie sliczna Tajka która tam poznał....nomen omen 20 lat młodsza...Zwariował na jej punkcie...Czy ktos napisze jakie one sa naprawde??? Bo ona tez jest w niego mocno wkręcona...Ze mna niby tylko kręcił, ale jednak...Zabolało...

Gość Mnb
15 minut temu, Gość Kol0909 napisał:

Hej

mam problem kręciłam z jednym facetem i on pojechał do Tajlandii na wycieczke....Facet stamtad pisał, wszystko cacy...Niestety po powrocie w jego zyciu pojwiła sie sliczna Tajka która tam poznał....nomen omen 20 lat młodsza...Zwariował na jej punkcie...Czy ktos napisze jakie one sa naprawde??? Bo ona tez jest w niego mocno wkręcona...Ze mna niby tylko kręcił, ale jednak...Zabolało...

Są ciaśniutkie.

Gość gosc
20 minut temu, Gość Mnb napisał:

Są ciaśniutkie.

a ty wiesz , bo próbowales 😃Wrecz maja na skos , inaczej niz europejki .

Autorko , dla niej tez sie liczy wyjazd z Tajlandii , byc moze chce wyemigrowac , a on to szansa 

Gość Kol0909
7 minut temu, Gość gosc napisał:

a ty wiesz , bo próbowales 😃Wrecz maja na skos , inaczej niz europejki .

Autorko , dla niej tez sie liczy wyjazd z Tajlandii , byc moze chce wyemigrowac , a on to szansa 

Gość Kol0909

słuchajcie ona jest mega tandeciara, jestem nieskromnie mówiac od niej ładniejsza, a dla niego uroda to wazna rzecz...niestety

facet chyba zwariował na jej punkcie ....biust ma ogromny, chyba sztuczny, nos poprawiony....mała, czarna, egzotyczna...:(

Gość Kol0909
4 minuty temu, Bolek napisał:

W swoim mniemaniu jesteś ładniejsza w jego nie. W Tajlandii sex jest "sportem" narodowym trenowany od dziecka (taka kultura) i myślę że to miało duży wpływ.

dokładnie tak...masz rację, jest śliczna, ale naprawde...nic poza tym

Jak tam jechał to nikt nie spodziewał się takiego obrotu sprawy...wszystkim nam kopary opadły...

nie wiem czy się bzykali mówiąc szczerze

a co jest najlepsze sprawa rozkręciła się po jego już powrocie....non stop fejs i insta

laska też ciagnie zdrowo temat....jeszcze go nie zna...

Gość gość

A może to Ladyboy 😄

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Kol0909 napisał:

dokładnie tak...masz rację, jest śliczna, ale naprawde...nic poza tym

Jak tam jechał to nikt nie spodziewał się takiego obrotu sprawy...wszystkim nam kopary opadły...

nie wiem czy się bzykali mówiąc szczerze

a co jest najlepsze sprawa rozkręciła się po jego już powrocie....non stop fejs i insta

laska też ciagnie zdrowo temat....jeszcze go nie zna...

skoro tak , to facet jest głupi ,nie on pierwszy i nie ostatni . Jak to się mowi ? Oczy i mózg mu ci*pą zarosly . 

Sorry za wylgaryzm , ale seks tam nie nalezy do bezpiecznych . 

Gość Kol0909
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

skoro tak , to facet jest głupi ,nie on pierwszy i nie ostatni . Jak to się mowi ? Oczy i mózg mu ci*pą zarosly . 

Sorry za wylgaryzm , ale seks tam nie nalezy do bezpiecznych . 

powiem tak na ten biust by chyba każdy poleciał, ona jest mega głupia, udająca mądrą...on jej tam CHYBA nie bzykał...ale zaprosił ją do nas....do PL....na fejsie widziałam wpis....

facet zwariował na jej punkcie, spodziewałam się, ze cos moze tam byc, ale k....zwa takiego czegos się nikt nie spodziewał....

chłop jest jak zaczarowany, pierdzieli o Thay...nawet w robocie

Gość Kol0909
7 minut temu, Gość gość napisał:

A może to Ladyboy 😄

no niestety cholerka nie

Gość myblackeyedboy

waska ci.pka na malego qt.asska ...

Gość Kol0909

nie miałam pojecia ze powaznemu facetowi tak odwali, choc kobiety to on zawsze lubił...

Gość gosc

Ale po co to piszesz ? Zajmij się swoim życiem . Niech sobie robi co chce . 

Gość Julianna

Pracuję z Filipińczykami. Ich kobiety są podobne mentalnie do Tajek. Każdy kto biały to chodzący bankomat i szansa na wyrwanie się z biedy. Niestety są dużo bardziej urocze i ciepłe, nie marudzą, naturalne jest u nich dbanie o dom i rodzinę. Coś czego  europejskie kobiety już nie mają i mężczyźni dają się na to złapać. W firmie gdzie pracuje, już dwóch ożenilo się z filipinka poznana przez internet. Ale spokojnie, po urodzeniu dziecka zazwyczaj tracą na urodzie, a po 50 to już w ogóle raszple się robią.  

Gość Kol0909
13 godzin temu, Gość gosc napisał:

Ale po co to piszesz ? Zajmij się swoim życiem . Niech sobie robi co chce . 

No on był częścią mojego życia jakbyś nie wiedziała...

13 godzin temu, Gość Julianna napisał:

Pracuję z Filipińczykami. Ich kobiety są podobne mentalnie do Tajek. Każdy kto biały to chodzący bankomat i szansa na wyrwanie się z biedy. Niestety są dużo bardziej urocze i ciepłe, nie marudzą, naturalne jest u nich dbanie o dom i rodzinę. Coś czego  europejskie kobiety już nie mają i mężczyźni dają się na to złapać. W firmie gdzie pracuje, już dwóch ożenilo się z filipinka poznana przez internet. Ale spokojnie, po urodzeniu dziecka zazwyczaj tracą na urodzie, a po 50 to już w ogóle raszple się robią.  

Taaa, bo każda Polka starzeje się jak Pakosińska...

Poza tym jeśli kobieta robi w łóżku czego się od niej oczekuje, jest posłuszna i dba o dom, kogo obchodzi co nią motywuje? Nawet ten tysiąc miesięcznie dla jej rodziców można odżałować.

Efekty wyjściowei tak lepsze niż u znakomitej większości rodaczek.

Gość Gość

Jaki ty pusty i obrzydliwy. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Kol0909 napisał:

No on był częścią mojego życia jakbyś nie wiedziała...

I co z tego ? Teraz ma nową część , więc powinnas zająć się sobą . 

Gość Kol0909
6 godzin temu, Gość Gosc napisał:

I co z tego ? Teraz ma nową część , więc powinnas zająć się sobą . 

Ale co wnoszą twoje wpisy>>???

kurde, nie roozumiesz, ze cos chyba do niego poczułam...

chce sie pozbyc tej dziewczyny...ale  nie robię nic w tym kierunku....

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Kol0909 napisał:

Ale co wnoszą twoje wpisy>>???

kurde, nie roozumiesz, ze cos chyba do niego poczułam...

chce sie pozbyc tej dziewczyny...ale  nie robię nic w tym kierunku....

A to wnoszą , ze nie kręci z tobą . Gdyby chcial to by kręcił. 

Gość polecamci

chce mi sie kup.e

Gość Kol0909
Dnia 6.03.2019 o 20:15, Gość Gosc napisał:

A to wnoszą , ze nie kręci z tobą . Gdyby chcial to by kręcił. 

no masz niestety racje...

generalnie facet jest w o ogóle g...o warty a babki za nm szaleja. 

26 minut temu, Gość Kol0909 napisał:

no masz niestety racje...

generalnie facet jest w o ogóle g...o warty a babki za nm szaleja. 

Kwaśne winogrona 😄

Gość gosc

NIECH SIE FACET NAJPIERW ZORIENTUJE ILE LOSIOW TAKICH JAK ON MA TA JEGO TAJKA AKTUALNIE NA STANIE. 🙂 Kobiety z tamtych rejonow  traktuja bialych jak bankomat. Widok dziadka idacego z mloda Tajka, ktora ciagnie go za rekaw i prosi by kupil to czy tamto to standard. One takich sponsorow maja po kilku, nie musza pracowac. Zreszta, taka niewyksztalcona Tajka znajdzie *prace* jedynie jako prostytutka (bez umowy) w jednych z tysiecy lokali. Te dziewczyny nie maja ZADNYCH prespektyw, a turystyka to ich jedyna szansa na zarobek. W Tajladnii jest caly biznes na małych wsiach, gdzie ludzie znający jako tako angielski proponują swoje usługi i pomagają w zakładaniu kont na roznych portalach randkowych a potem pomagają w odpisywaniu na meile i pisaniu ckliwych listow miłosnych. Facet chyba mało zna zycie skoro dal się zlapac tej kobiecie. No, klapki opadna wkrótce z cala pewnoscia 🙂

Gość Gosc

Tam kwitnie sex turystyka !!!

Gość Gosc

Tam kwitnie sex turystyka !!!

Gość Kol0909
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

NIECH SIE FACET NAJPIERW ZORIENTUJE ILE LOSIOW TAKICH JAK ON MA TA JEGO TAJKA AKTUALNIE NA STANIE. 🙂 Kobiety z tamtych rejonow  traktuja bialych jak bankomat. Widok dziadka idacego z mloda Tajka, ktora ciagnie go za rekaw i prosi by kupil to czy tamto to standard. One takich sponsorow maja po kilku, nie musza pracowac. Zreszta, taka niewyksztalcona Tajka znajdzie *prace* jedynie jako prostytutka (bez umowy) w jednych z tysiecy lokali. Te dziewczyny nie maja ZADNYCH prespektyw, a turystyka to ich jedyna szansa na zarobek. W Tajladnii jest caly biznes na małych wsiach, gdzie ludzie znający jako tako angielski proponują swoje usługi i pomagają w zakładaniu kont na roznych portalach randkowych a potem pomagają w odpisywaniu na meile i pisaniu ckliwych listow miłosnych. Facet chyba mało zna zycie skoro dal się zlapac tej kobiecie. No, klapki opadna wkrótce z cala pewnoscia 🙂

Ona chyba jest inna, młodsza od niego o 20 lat.....udaje mega gwiazdę, pracującą, studiującą, majaca plany. Na każdej focie mega biust na wierzchu....Cała w podróbkach....Wrzuca zdjęcia, relacje pod niego....Tam się poznali....Cóż ma podobno odwiedzić warszawe w celach służbowych(haha).....my tam mieszkamy. Ja wiem, że tam kurestwo się szerzy i jestem w szoku, ze on się daje na to nabrac....Ale jest nią mega zainteresowany, chyba się nawet zakochał...On ma 42 lata, syna....Jak wrócił było ok, duzo gadał o tej zasranej tajlandii, zachwycony nią,e inne życie, że nie materialisci ludzie..... Ale wszystko było ok...Zaczęło się tydzien po powrocie, zaczeła wrzucac mase zdjec, zaczeli non stop pisac, bo przeciez widze...Potrafi z nią ślęczeć na insta do 4 rano, bo tam jest inny czas....Ja nie byłam owszem zdecydowana, bo widac jaki on jest, ale gdybym nawet była, niczego by to nie zmieniło....Więc twierdzicie, że to ona mu te miłosc wyznaje? Coś w tym moze być, a on sie na to nabiera, bo araz po powrocie jej tych zasranych zdjec az tak nie lajkował....Ludzie....co za cyrk...

Gość gość

Zostaw d e b i l a, i tyle. 42 lata a zachowuje sie jak dziecko.