Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam6

jak uważacie najpiękniejsze dni w życiu

Polecane posty

Gość sam6

Powiedzcie mi czy ślub to jest najpiękniejszy dzień w życiu czy niekoniecznie? Bo mnie się wydaje że jest dużo innych wydarzeń piękniejszych niz ślub a wy jak uważacie ?

Gość Gość

Dla 95 kobiet przed 1 rozwodem na pewno.

Gość Narodziny wyczekanego

Dziecka 

Gość sam6

Ja osobiście uwazam że nie, bo na pewno ładniejszym dniem jest finał LM szczególnie gdy gra druzyna której jestem fanem czy jak moja druzyna zdobywa mistrzostwo i jest feta 😉  czy tam przysięga wojskowa i każda uroczystość związana z wojskiem jak np 11 listopada, czy 15 sierpnia święto WP 

Gość Julianna

To chyba zależy z kim jest ten ślub 😁 

Uważam że są piękniejsze chwile w życiu. Jak np. urodzenie dziecka. W przypadku niektórych może nawet śmierć będzie najpiękniejszym wydarzeniem w życiu albo zjedzenie ciepłego posiłku. U każdego to będzie coś innego. 

Gość sam6

czyli powiedziałbym że uważam ze przysięga wojskowa jest lepszym dniem uroczystością czy te uroczystości 15sierpnia święto WP czy 11 listopada święto czyli kazda uroczystosć związana z wojskiem jest lepszym dniem uroczystością czy tam sportowe wydarzenia typu MŚ, ME czy Olimpiada bądź finał Ligi mistrzów 😉  tak samo też pięknym dniem dla mnie był zakup pierwszego auta 

Gość Krystyno ❤

I dont want to get married unless its with you. 

Gość sam6

ja takich ludzi wlasnie nie rozumiem co tak gadaja ze ślub to najpiękniejszy dzień w zyciu a tu guzik prawda nie rozumiem takich ludzi poprostu 

Gość Gosc gosc gosciuuu

Najpiekniejsza chwila w zyciu to dziecko

Gość Klaus
12 godzin temu, Gość sam6 napisał:

Powiedzcie mi czy ślub to jest najpiękniejszy dzień w życiu czy niekoniecznie? Bo mnie się wydaje że jest dużo innych wydarzeń piękniejszych niz ślub a wy jak uważacie ?

Dla mnie mam 3 takie dni (chwile)

- ślub, a właściwe gdy zobaczyłem moją żonę w sukni ślubnej to aż mi się nogi ugieły. (20 lat po ślubie, w tym roku)

- pierwszy wspólny poród gdy położna zabrała dziecko a córka nie płakała a żona nie wiedziała czy wszystko jest dobrze i mogłem ją uspokoić bo ja wiedziałem wcześniej że jest wszystko dobrze.

- drugi wspólny poród gdy żonę zabrali na operację a mnie pozostawili z 5minutowym maleństwem na rękach i powrót całej ekipy i informacja że jest dobrze i mogę iść do żony. (To była wieczność i cały różaniec odmówiony).

To były dla mnie ważne chwile i będą inne ważne ale tych już mi nikt nie odbierze.