Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mika.28

Sercowe problemy

Polecane posty

Gość Mika.28

Cześć otóż mam pewne wahania. Zacznę od początku.. Jestem mężatką od ładnych kilku lat. Mój mąż ma taką pracę przez którą często pojawiają się u nas inni mężczyźni.. 

Od niedawna wpada częściej do nas kolega męża.. Mam wrażenie że ma jakiś interes do mnie.. A do tego to ja od kilku dni często o nim myślę.. Jakoś nie mogę go wyrzucić z głowy.. Do tego dodam że od pewnego czasu między mną a mężem się nie układa.. Nie wiem co ze sobą zrobić. Doradzcie

Gość Gosc

Następna. Po co Ty ślub brałaś? 

Gość Mika.28

Slub brałam 10 lat temu. Chłopa pochłonęła doszczętnie praca zero zainteresowania z jego strony tylko kłótnie o wszystko 

Gość Gosc

Myslalas, ze w zwiazku jest wieczna sielanka? Skocz koledze do lozka szybciej bedziesz wolna i szczesliwa bez meza

Gość Yuu

Nie jest tak ze po 10 latach wiecznie będziesz myslala tylko jaki to twoj maz jest wspanialy. Dlatego to ze zaimponowal ci inny mezczyzna i o nim myslisz jeszcze nic nie znaczy. Z mezem pogadaj, napraw wasza relacje a nie wdawaj sie w zaden romans! To tylko fascynacja ona minie a ty zostaniesz z poczuciem winy. Nie szukaj okazji. Jestes mezatka.

Gość gość

nastepnym razem zero litosci 

Gość Giga6

Zona nie okazuje mi zainteresowania ze chce sie kochac ze mna..jakies Idee ma ktos?

Gość Giga6

Juz mysle ze kogos ma

Gość gość

tez tak mysle i pozalujesz tego 

Gość Gość gość 1573

Mam podoba sytuację ale mną się inny nie interesuje. Mojego partnera też pochłonela praca, nie ma na nic czasu a gdy chciałam porozmawiać z nim to powiedział że praca i hobby ważniejsze że albo to zrozumie albo zawsze mogę odejść.