Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAPRASZAM DZISIAJ WSZYSTKICH DO ŚWIĄTYŃ POMODLIĆ SIĘ I POMYŚLEĆ NAD SOBĄ, ŻYCIEM, JEGO ULOTNOŚCIĄ KRUCHOŚCIĄ I TYM CO JEST PO ŻYCIU

Polecane posty

Gość gość

wybierając Jezusa Chrustusa, masz pewność życia wiecznego, nie zmarnuj tej szansy, otwórz swe serce i przyjmij do niego swojego Pana i Zbawiciela Jezusa Chrystusa, który umarł za nas na krzyżu, za nasze grzechy i ku naszemu zbawieniu :) Chwała Tobie Jezu!

ja jadę na 10:30

Gość ojj

Dziękuję Ci za ten piękny temat i wpis.

pozdrawiam :)

Gość goosc

tylko nie idźcie do świątyni katolickiej bo was martyna33 opiertoli, pamiętajcie! prawda tylko w zborach ewangelickich!

Gość zagubiony w tłumie
2 godziny temu, Gość goosc napisał:

tylko nie idźcie do świątyni katolickiej bo was martyna33 opiertoli, pamiętajcie! prawda tylko w zborach ewangelickich!

Nie pisz w czyimś imieniu. Martyna33 jest wspaniałą osobą a w swych postach przyznała, że każdy może czytać jej wpisy i nie musi zmieniać wiary.

Gość Anita

"masz pewnosc zycia wiecznego"? A skad ta pewnosc, byles po drugiej stronie, ze masz pewnosc? Za moje grzechy nikt umierac nie musial, nikogo o to nie prosilam. A jezeli ktos sam sie zdecydowal, to juz zadnych grzechow nie mam? Inaczej bylaby to bezsensowna ofiara. Kto ma niewidzialnych przyjaciol powinien zglosic sie do psychiatry.