Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DiankaManka

Facet o mnie nie zabiega....

Polecane posty

Gość DiankaManka

Widzę, że chcę, ale za mało się stara. A nie chcę być na jego zawołanie. Czasem celowo odmawiam randki, mimo, że chcę go widzieć, bo chcę żeby spotkanie ze mną było dla niego nagrodą. Ostatnio mi zarzucił, że ja nigdy nie zaproponowałam spotkania, tylko on to robi ,a ja i tak czasem odmawiam. Ale przecież nie będę biegała za nim? Poza tym jeszcze nic od niego nie dostałam... Nie to ,że jestem materialistką, dostałam jedynie dwa razy kwiaty, ale to się nie liczy. Nie kupił mi nic. Chłopaki moich koleżanek kupują im nawet torebki znanych projektantów, które tanie nie są, a mój nic mi nie kupił. Nie wiem, ale prawdziwych facetów już chyba nie ma w tym kraju......

Gość Dżesika

Z biedakiem się zadałas to nie będzie lui vitą. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość DiankaManka napisał:

Widzę, że chcę, ale za mało się stara. A nie chcę być na jego zawołanie. Czasem celowo odmawiam randki, mimo, że chcę go widzieć, bo chcę żeby spotkanie ze mną było dla niego nagrodą. Ostatnio mi zarzucił, że ja nigdy nie zaproponowałam spotkania, tylko on to robi ,a ja i tak czasem odmawiam. Ale przecież nie będę biegała za nim? Poza tym jeszcze nic od niego nie dostałam... Nie to ,że jestem materialistką, dostałam jedynie dwa razy kwiaty, ale to się nie liczy. Nie kupił mi nic. Chłopaki moich koleżanek kupują im nawet torebki znanych projektantów, które tanie nie są, a mój nic mi nie kupił. Nie wiem, ale prawdziwych facetów już chyba nie ma w tym kraju......

Kwiaty to za mało, to nic? Za co maci coś kupować, handel wymienny? Ty mu d.pę  on ci za to suwenir? Podchodzi mi to pod prostytucję.

Gość gosc

smieszna prowokacja , 2 na 10

Gość Klaus

😀

Ile ty masz lat i gdzieś ty się uchowała. 

Mam nadzieję że facet znajdzie sobie lepszą która nie będzie miała tylko oczekiwania.

A tak dodam to jakie masz wykształcenie i zawód w którym pracujesz, bo Twoje podejście do tematu wskazuje mi na księżniczkę z max średnim bez matury.

Gość Takajaja

Matko jaka księżniczka. Facet uciekaj gdzie pieprz rośnie. 

W relacjach damsko-męskich aby było fajnie muszą się starać dwie osoby. No ale ksiezniczce korona spadnie więc zaproponować sama nie może. Skoro koleżanki mają fajnuejszych facetiw to sobie poszukaj takiego a najlepiej sponsora. 

Gość DiankaManka

To nie jest tak, że nic nie robię. Dałam mu zielone światło, ale jak każda kobieta chce czuć się adorowana i zdobywana

Gość izza

ty kochasz tylko kasę, na to wychodzi

Gość Klaus
17 minut temu, Gość DiankaManka napisał:

To nie jest tak, że nic nie robię. Dałam mu zielone światło, ale jak każda kobieta chce czuć się adorowana i zdobywana

Czyli w waszym związku ty jesteś sygnalistą.

:classic_laugh:

A na kopalni sygnalista jest odpowiedzialny za dzwonieniem dzwonkiem by maszyn wyciągowa i maszynista mógł wydobywać urobek na górę. 

Ogólnie mówiąc to od tego dawania zielonego światła mogłaś się spocić uważaj, bo zawieje cię i lumbago malowane.

🤭

Gość DiankaManka

Nie ten to inny, o mnie trzeba się trochę postarać, nie jestem łatwa jak większośc tutaj

Gość hyy

po co wybrałaś biedaka ??? 

Gość gość

Slowo latwa pomylilo Ci sie ze słowem tania, koteczku. Wiec uwazasz, że nie Jesteś tania ale za torebkę juz Jestes. Najważniejsze aby mieć to co kolezanki. Zostaw chlopaka bo szkoda go. Zarejestruj się na szukam milionera.pl i problem z głowy.

1 godzinę temu, Gość DiankaManka napisał:

Że też ten gostek chce się poniżać spotykając się z takim pustakiem...

Gość gość

"Zarejestruj się na szukam milionera.pl_ i napisz anons: Daję torby za torebki. 😉

Gość Gość

A za kogo Ty się masz leszczu? Dla ciebie wymarzona kobieta to tępa rura która zrobi w łóżku to co każe jej pan i ty jakaś śmiesz pustakiem nazywać? Podobno jak dobry serwis w łóżku to motywy cie nie obchodzą. 

21 minut temu, Gość Gość napisał:

A za kogo Ty się masz leszczu? Dla ciebie wymarzona kobieta to tępa rura która zrobi w łóżku to co każe jej pan i ty jakaś śmiesz pustakiem nazywać? Podobno jak dobry serwis w łóżku to motywy cie nie obchodzą. 

Filipinki do których pijesz dają dużo od siebie nawet jeśli są kierowane chęcią wyrwania się z biedy.

Ta prostaczka oczekuje adoracji i drogich prezentów za to, że oddycha.

Umknęła ci ta subtelna różnica femi-geniuszu od siedmiu boleści?

Gość Gość

Skończ z tymi farmazonami o ofiarności filipinek tudzież innych ukrainek i przyznaj po prostu że masz kompleksy na punkcie własnej męskości oraz skrzywiona psychikę po rozwodzie dlatego też potrzebna ci uległa dziewuszka z 3 świata która w ramach wdzięczności wylize ci dùpe na twoje zawołanie. Bądź mężczyzna.

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Skończ z tymi farmazonami o ofiarności filipinek tudzież innych ukrainek i przyznaj po prostu że masz kompleksy na punkcie własnej męskości oraz skrzywiona psychikę po rozwodzie dlatego też potrzebna ci uległa dziewuszka z 3 świata która w ramach wdzięczności wylize ci dùpe na twoje zawołanie. Bądź mężczyzna.

Jakby tu odpowiedzieć na twoim wątpliwym poziomie...?

O!

Nie zesraj się bo ci cukier skoczy.

Gość Gość

Czego można było się spodziewać....słabe. tak tak wiem. Musiałeś dostosować swój wysoki poziom do mojego plebejskiego. 

Gość gość

jak długo Jesteście razem? czy Ty kiedykolwiek go gdzieś zaprosilas, zrobiłaś droby prezent albo chociaż raz płaciła za siebie? Kwiaty a torebka od projektanta to niezła rozpiętość...co jeszcze poza tymi podarunkami mogłoby zyskać Twoja aprobatę? czy koleś dostąpił chociaż zaszczytu pocalowania Cię? 

Gość gość

Tylko dzieci z Bangladeszu żal...

Gość syrena Serena

Lui nawet w oryginale to wioska, teraz naprawdę w cenie są rzeczy unikatowe czyli drobni twórcy, którzy tworzą na zamówienie niepowtarzalne torebki, buty, płaszcze, z tym pokazują się gwiazdy a nie kosztuje to milionów monet. 

Gość gość

Ależ nieee...Ty wcale nie Jesteś materialistka ...

💄👑👠💰💰💰💰💰💰👜💅💎💎💍💍💍💍💍🍹🍸🎒👝💵💶💶💶🎁🎁🎁🎁💲💲💲💲💲💲👜👜👜👜👜👜👜

Gość Malutka

Ja pie...e co za księżniczka 😂 choćby jeszcze z 10 bukietów kwiatów dostała to będzie za malo bo kwiaty to jednak nie torebka czy ciuch od projektanta 🤣. Wg Ciebie zabieganie o kogoś to tylko obdarowywanie drogimi prezentami?? Widać na tym najbardziej Ci zależy. Pozerka i materialistka. Jak koles dobrze Cie poobserwuje i bedzie mi łeb na karku to kopnie Cie w d...e i znajdzie inna, normalna. 

Gość Gość

Kolejna polska królewna z drewna, bierna, próżna i z przerośniętym ego.

Gość butelka dziennie
15 godzin temu, Gość DiankaManka napisał:

głupia baba i durne gierki które wyczytała w kolorowej gazetce dla bab, facet powinien cie olać, KAŻDY

Gość butelka dziennie

autorka tępa dzida albo prawik z nudów robi prowo

Gość Oppppa

To faceci znają sie na czyms tak beznadziejnym jak torebki? Tylko ...ka kupi torebke za 10 tys.nie wierze by facet byl takim czubkiem 🙂 dorabianie innych w tak bezsensowny sposob na byle torebkach to dzialka kwoczek idacych za tlumem, wole kase dac potrzebujacym lub zmasakrawanym przez ludzi niz dorabiac uja lui, tym sie podniecają ignorantki, a ja co 3 chce te sama obrzydliwa torbe to mdli mnie, na youtube pokazowka jednej i zaraz 6 innych youtuberek kupuje te samą, ale wiocha :))

Gość gość

spotkanie z Tobą nagroda? ☺😊😀😀

a co takiego masz do zaoferowania mężczyźnie? Pochwal się o ile to nie jest jakimś cudem prowokacja. Naprawdę ciekawość mnie zżera. Jakie ma korzyści facet z bycia z Tobą, poza pustoszejacym majątkiem? Takie jak Ty są zwykłymi pasożytami, ktore do zwiazku nie wnoszą nic. Nie są partnerkami a pasożytami i utrzymankami. Zero kobiecego ciepła, wrażliwości. Seksu pod wydział za prezenty i tez bez szału. Zero zainteresowan, pasji, partnerstwa. A potem to tylko cały dzień kosmetyczka zakupki i tylko misiu kup mi...drinki podróże atrakcje aby panna miała co wrzucić na insta i koleżanki zielenialy z zazdrości. Masakra. Najsmaczniejsze ze są ...e,którzy się na to bardzo długo nabierają,tak jak Twój facet. weźmie taką za żonę i potem zdziwiony ze panna nie chce dzieci.i nawet kanapki zrobić nie potrafi bo mamusia jej mówiła ze jest księżniczka.

Gość Gość

Za torebkę za 100 zł( dobra podróbka z Chin) bzykniesz się 2 razy?