Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilegoDnia123

Jaki był Wasz najpiękniejszy dzień lub chwila w życiu?

Polecane posty

Gość MilegoDnia123

Jaki był Wasz najpiękniejszy dzień lub chwila w życiu? podzielcie się tym na dobry początek dnia :)

Ja zacznę - z moja byłą już dziewczyną, byliśmy na naszych, pierwszych, wspólnych wakacjach. To było w Hiszpanii o 23 byliśmy na plaży i piliśmy sobie wino z butelki. To był magiczny moment. Planowaliśmy wtedy przyszłość, taką idealną, było mi tak dobrze, było tak cudownie :) Wracam do tych chwil czasem jak mi źle :)

Gość Gość

Nie mam takich bo nie patrzę na wydarzenia pod kątem piękne czy złe. 

Gość gosc

najpiękniejszy dzień kiedy uznałem ze nic nie wyjdzie z jedną dziewczyną którą bardzo kochałem miałem myśli samobojcze

Gość ania

Ja staram sie z kazdego dnia cos dobrego wyciagnac😎. Waznym dniem z perspektywy czasu byl bieg na 5 km po operacji bez przygotowania, poniewaz nie bylo czasu i mozliwosci. Na mecie byl maz pierwsze moje slowa byly takie , ze poo...ilo mnie niezle i kuuurwa nigdy wiecej🤣. Biegow pozniej bylo wiecej, ale ten mam w pamieci, z uwagi na przeszkody😉. pozdrawiam ania😎

Gość ania

mialo byc ze pooppiierrddoollillo mnie mialo byc 😉

Gość ania

dodam, ze w swojej grupie wiekowej zajelam 4 miejsce, bylam o krok od dyplomu 😉

11 minut temu, Gość ania napisał:

Ja staram sie z kazdego dnia cos dobrego wyciagnac😎. Waznym dniem z perspektywy czasu byl bieg na 5 km po operacji bez przygotowania, poniewaz nie bylo czasu i mozliwosci. Na mecie byl maz pierwsze moje slowa byly takie , ze poo...ilo mnie niezle i kuuurwa nigdy wiecej🤣. Biegow pozniej bylo wiecej, ale ten mam w pamieci, z uwagi na przeszkody😉. pozdrawiam ania😎

Lubię ludzi z takim podejściem do życia 😊

Gość Forever alone

W moim życiu nie było żadnych pięknych chwil czy dni. Wstać, przeżyć, pójść spać - i tak dzień za dniem. Więc cieszcie się, bo nie każdemu jest dane zaznać szczęścia.

Gość gość
42 minuty temu, Gość gosc napisał:

najpiękniejszy dzień kiedy uznałem ze nic nie wyjdzie z jedną dziewczyną którą bardzo kochałem miałem myśli samobojcze

Jak miałeś myśli samobójcze to chyba nie był to najpiękniejszy dzień? 

Gość Gosc.

Nigdy w ten sposób nie podsumowywałam swego życia.  Było  wiele pięknych dni. Każdy dzień też coś w sobie ma , przecież żyję, mam z czego się cieszyć, mam za co dziękować, mam obok siebie bliskich, którzy mnie kochają, ludzi którzy mnie szanują, zazdrosną konkurencjęc co mnie się boi i jest też ta osoba która mnie kocha gdzieś w oddali. 

Gość ania

my z mezem mamy znajome malzenstwo, z ktorymi od 10 lat  jezdzimy na wakacje, jest bardzo fajnie. Ja lubie wymyslac teksty piosenek i znalazlam osobnika ktory tez to robi, ja jedna zwrotke on 2 , ale w ucho wpada bo reszta pozniej nuci😎. Namawiaja nas, zebysmy spisali i nagrali a noz widelec jakis hit bedzie🤣. Ja piosenkami albo wierszami meza przynudzam( piosenkami mniej😉). Milego dnia wam zycze ania😎

Gość Spandau Ballet

Najpiękniejszy dzień? Chyba ten gdy moja cudowna dziewczyna powiedziała TAK gdy spytałem się jej czy chciałaby abyśmy zostali parą.