Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SZCZERY92

On 26 lat pozna dojrzala do 50 lat sponsorka

Polecane posty

Hej mam 26 lat poznam miła panią od 37  do 50 roku życia która zasposoruje moje sex spotkania .

Jestem prawiczkiem także kochać będziemy się na Twoich zasadach 

Jeżeli jest jakaś kobieta zainteresowana,  to proszę o kontakt.  

Mogę przez sms wysłać zdj oraz listę usług, które mógł bym wykonać, a jest ich sporo np pieszczoty językiem czy ustami... oczywiscie szanuje kobiety i nie mógł bym pozwolić na to żeby kobieta musiala w jakiś sposób odegrać się na moje pieszczoty 

Oferuje pieszczoty bez wzajemności moja pani powinna odpoczywać a ja powinienem jej sprawiać przyjemnosc 

Możliwe także jest niewola mogę zostać Twoim sex niewolnikiem 

Mogę wykonywać Twoje polecenie przeróżne dodam że np dildo nie wchodzi w grę ale prosił bym panie żeby dokładnie umyly cipke i tyłek bo zamierzam sprawdzić czy moj język podoła zadaniu 🙂

ocżywicię bardzo ciężkie zadania będą odpaltne jak np lizanie tylka/dziurki z tyłu 15 min 10 zl ,30 min 20 zl, 1 godzina 50 zł za to kolejne go za ocżywicię poleceniem były by darmowe .

Gość 37-latka

Celuj raczej w te 50-letnie 🙂

15 minut temu, SZCZERY92 napisał:

Hej mam 26 lat poznam miła panią od 37  do 50 roku życia która zasposoruje moje sex spotkania .

Jestem prawiczkiem

phi ... najpierw sam powinieneś zapłacić za szkolenie 😎  😂   0/10

12 minut temu, Skromna Ja napisał:

phi ... najpierw sam powinieneś zapłacić za szkolenie 😎  😂   0/10

No Wiesz co 🙂 starsza pani nie powinna brać za nauki pieniędzy od młodego chłopaka. Coś mi się wydaje że będę wieki szukal sponsorki 😄 pozdrawiam panią i życzę miłego spokojnego dnia.