Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska 909

Zakupy mebli przez internet?

Polecane posty

Gość Kaska 909

Zastanawiam się nad wymianą mebli jednak w moim mieście nie ma dużego wyboru a do ikei za daleko czy polecacie jakieś sklepy internetowe?

Gość Izunia

https://www.burzynscymeble.pl/ polecam bo urządzaliśmy u nich całe mieszkanie ze względu na bardzo dobre ceny. Meble mają w duży wyborze sprawdzonych i dobrych producentów więc jest w czym wybierać.

Gość Malwina

Coraz lepiej się kupuje w internecie ja też bym się skusiła na zakup mebli w ten sposób. Zdecydowanie łatwiej i taniej.

Gość Daria555

Znam salon Burzyńskich i również robiłam tam niedawno zakupy. Jak dla mnie bardzo ok. Fajnie bo szybko dostarczyli zamówienie.

Gość Marlenka  Nowak

Zakupy mebli w internecie kiedyś nie brałam tego wcale pod uwagę ale jak tak czytam to się przekonuje do tego tematu.

Ależ oczywiście, ja już od dłuższego czasu robię zakupy przez internet i to różnego asortymentu, jak idę do sklepu stacjonarnego to nie dość, że dużo czasu tracę to jeszcze kupuję niepotrzebne rzeczy, a wracając do tematu mebli to jestem w trakcie remontu i już niebawem urządzam całe mieszkanko, zerkałam co tam proponujecie i faktycznie Burzyńscy mają fajną ofertę i to w niezłych cenach, upatrzyłam sobie już kanapę Latino już ją chce mieć 🙂

Witam, widzę że gorący temat zakupy przez Internet i prawidłowo, ja osobiście nie widzę siebie chodzącego po sklepie i tracącego nie potrzebnie czas, u mnie to krótko i na temat, ale faktycznie wracając do tematu to dzięki Zuzziaa za inspirację, Burzyńscy to będzie dobry wybór.