Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura

Bardzo boje się odrzucenia czy ktoś ma podobnie?

Polecane posty

Gość laura

Boje się dać szansę jakiemus facetowi z obawy, że : jak podam mu numer to nie zadzwoni itd. A jesli już odważe się i podam numer, to boje się odrzucenia po pierwszej randce, seksie itd.

Dlatego zawieranie znajomości ze mna jest trudne,  ale to nie wynika z tego, ze ci faceci mi sie nie podobaja, tylko panicznie boje sie odrzucenia.

Nie jestem dziewica i mialam juz kilku facetow, ale od jakiegos czasu tak mi sie porobilo.
Teraz tez spotykam sie z pewnym facetem, ale nie okazuje mu zbyt wiele bliskości oprócz seksu typu przytulenia, wyznania itd. bo obawiam się, ze to wykorzysta w tens posob, ze sie przestanie odzywac.

Ktos mnie rozumie?

Kiedys pewnego faceta, na ktorym mi zalezalo zablokowalam w telefonie bo balam sie, ze sie nagle wycofa ze znajomosci i wolalam to od porazki

Gość Gość

Żeby brać się za jakiekolwiek relacje musisz uzdrowić swój czerep tudzież dzban.

Gość laura
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Żeby brać się za jakiekolwiek relacje musisz uzdrowić swój czerep tudzież dzban.

wiem, tylko jak?

Gość Living on my own

Wpisz w Google zryty dzban remedium. 

Gość jawiem

Widocznie już się tobą zabawili, brawo wy, kolejna do kolekcji... i kto te złe kobiety tworzy?!!!! Takie bezmyślne ciołki co kobiet ni eszanuję (siebie tez)

Gość Sen
57 minut temu, Gość Living on my own napisał:

Wpisz w Google zryty dzban remedium. 

Aż tak jest  źle? Pewnie trzeba dużo miłości prawdziwej... 

55 minut temu, Gość laura napisał:

Boje się dać szansę jakiemus facetowi z obawy, że : jak podam mu numer to nie zadzwoni itd. A jesli już odważe się i podam numer, to boje się odrzucenia po pierwszej randce, seksie itd.

Racjonalizacja - i co się stanie, świat się zawali? Rozumiem, że samoocenę opierasz na postawie innych wobec Ciebie, ale to niepewny i niemiarodajny grunt, dlatego lepiej jest polegać w większej mierze na własnym życiu, dokonaniach. Popracuj nad pewnością siebie. To, że jakiś facet Cię odrzuci nie oznacza, że jesteś z gruntu beznadziejna - oznacza jedynie tyle, że ten konkretny osobnik szuka innego typu kobiety. Warto też, byś nabyła umiejętności prawidłowego oceniania kandydatów na partnerów, by nie dawać się wykorzystywać. Elementarna wiedza z zakresu psychologii i psychologii płci jest przydatna.

1 godzinę temu, Gość laura napisał:

Teraz tez spotykam sie z pewnym facetem, ale nie okazuje mu zbyt wiele bliskości oprócz seksu typu przytulenia, wyznania itd. bo obawiam się, ze to wykorzysta w tens posob, ze sie przestanie odzywac.

Samospełniająca się przepowiednia. Twoja postawa sprawi, że właśnie zdarzy się to, czego się obawiasz. Także, j/w.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Sen napisał:

Aż tak jest  źle? Pewnie trzeba dużo miłości prawdziwej... 

Ale że u mnie ? Bez przesady 😂 miłości własnej bo cudza nikogo nie uzdrowi naprawdę.