Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebulek

E czyżby tam rozwód był ?? ;-P

Polecane posty

Gość sebulek

Tam u twoich starych znajomych ??  🤑 Śledze wasze perypetie na FB od ponad roku z zapartym tchem.. 

Gość gość

To znaczy gdzie i u kogo ?

Gość gość

Tak myślałem E. Sebo chyba rozwód wziął 

Gość prowokacja za prowokacją
7 godzin temu, Gość sebulek napisał:

Tam u twoich starych znajomych ??  🤑 Śledze wasze perypetie na FB od ponad roku z zapartym tchem.. 

Ty śledzisz od lat, nie tylko od roku ! Kogo w tej chwili podglądasz i podsłu...esz ? Błędne wnioski wysnuwasz .To ,że jest sama ,nie oznacza, że się rozwiodła  ! Nudzi wam się jak widać, bardzo ! 

Gość gość
5 minut temu, Gość prowokacja za prowokacją napisał:

Ty śledzisz od lat, nie tylko od roku ! Kogo w tej chwili podglądasz i podsłu...esz ? Błędne wnioski wysnuwasz .To ,że jest sama ,nie oznacza, że się rozwiodła  ! Nudzi wam się jak widać, bardzo ! 

Kobieto o czym ty pieprzysz ?? Bo nie wiem 😂 Prowokacjo ty

Gość gość

Podsłu...e ? Ktoś tu chyba z głóvką ma la problem 🤣

Gość śmieszy i teraz !

o  p o d s ł u c h u j e s z wykropkowane , cenzura ! Zawsze mnie to śmieszyło  ! 

Gość gość
2 minuty temu, Gość śmieszy i teraz ! napisał:

o  p o d s ł u c h u j e s z wykropkowane , cenzura ! Zawsze mnie to śmieszyło  ! 

W jaki sposób ktoś ciebie/kogoś podsłu... ?

Gość Elka

Kolego czas przeszły. 

Wal się na ryj. 

Wszystko co opisujesz jest wytworem twojej z...ej głowy. 

Nie masz nic!!! na ... co mi chciałeś opisać. Żekomą zdradę sobie uroiłeś i chciałeś mi wcisnąć jako coś co jest na rzeczy. 

Wiesz co?! Powiem Ci tak jak byś miał co kolwiek i do tego nazywał się prawdziwym przyjacielem to byś mnie ostrzegł przed taką sytuacją. 

Ale ty od samego początku byłeś wobec mnie fałszywy do bólu i dla tego nie zasługujesz na przyjaźń. 

Dużo straciłeś w moich oczach i więc że ja nie cofam zdania i nie widzę powrotu do koleżeństwa. 

Zawiodłam się na tobie. 

ŻEGNAM. 

Gość gość
5 minut temu, Gość Elka napisał:

Kolego czas przeszły. 

Wal się na ryj. 

Nie masz nic!!! na ... co mi chciałeś opisać. Żekomą zdradę sobie uroiłeś i chciałeś mi wcisnąć jako coś co jest na rzeczy. 

Wiesz co?! Powiem Ci tak jak byś miał co kolwiek i do tego nazywał się prawdziwym przyjacielem to byś mnie ostrzegł przed taką sytuacją. 

Ale ty od samego początku byłeś wobec mnie fałszywy do bólu i dla tego nie zasługujesz na przyjaźń. 

Dużo straciłeś w moich oczach i więc że ja nie cofam zdania i nie widzę powrotu do koleżeństwa. 

Zawiodłam się na tobie. 

ŻEGNAM. 

weź numeruj się, bo mnie oczerniasz! nie jesteś tu jedyna...

Gość gość
39 minut temu, Gość Elka napisał:

Kolego czas przeszły. 

Wal się na ryj. 

Zawiodłam się na tobie. 

ŻEGNAM. 

Ty masz coś z głową kobietą. To nie jestem temat skierowany do ciebie 😅

Gość Czyż nie ?
2 godziny temu, Gość gość napisał:

W jaki sposób ktoś ciebie/kogoś podsłu... ?

Kiedy czytam wykropkowane uje w zwykłym wyrazie poprawnie napisanym ,widzę informatyka ,cenzora ,który to wymyślił i tylko taka nazwa z nim mi się kojarzy!Nie rób z siebie takiego i nie zadawaj durnych pytań ,toż to wiedza na poziomie gimbusa 🙂