Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaakaś

tajemnicza pani transseksualna

Polecane posty

Gość jaaaakaś

zapraszam do dyskusji na temat gejów i osób trans - czy lubicie takich ludzi???🙂

Gość Bernadeta

Osobiście nie mam nic przeciww gejom.Nie lubie tylko takich zniewieściałych tzn.ciot.Osobiście nie znam żadnej osoby trans

Gość Gość

Osobiście nie znam lub nie wiem, że znam.  Ważniejsze jest co człowiek sobą prezentuje. Nie interesuje mnie kto kogo do łóżka zaprasza.

Nie miałabym problemu z zaprzyjaźnieniem się z taką osobą.

Gość fajna

cieszę się,że pogadamy sobie TUTAJ na wiele tematów i może poznamy tu swoich wielbicieli

Gość jaroo

a ja bym tam se sprobowal z takom ...............kobietom 

Gość glyko
51 minut temu, Gość Bernadeta napisał:

Osobiście nie mam nic przeciww gejom.Nie lubie tylko takich zniewieściałych tzn.ciot.

To pewnie większości nie lubisz, bo większość jest zniewieściała.

Gość Gosc

Wolę transów niz gejów. I bardziej ich tez rozumiem - bo to kobieta w ciele faceta, więc woli facetów- spoko. Ale ze facet woli faceta to juz ciezko mi zrozumiec, choc toleruje.

Gość jaaaakaś

glyko i Gosc.Dzięki za wyrozumiałość.Nie lubię zniewieściałych gejów za to,że nie są naturalni.Oni jakby stale kogoś grają kim nie są naprawdę i to mnie w nich irytuje.Zniewieściałość to taka ,,gra''.Aktor też umie zagrać osobę zniewieściałą,piskliwą,robiącą dziwne miny i gesty.Ale aktor robi to na potrzeby sceny.A niektórzy geje kochają tak funkcjonować w realnym świecie bo chyba chcą być w centrum uwagi jak narcyz.Niestety znam też osoby trans które też wariują jak są w sklepie lub na ulicy oraz potrafią być nie ludzko wredne dla ludzi bo to je niby wyróżnia z tłumu.One próbują w ten sposób zmniejszyć u siebie nieśmiałość i dodać sobie odwagi za pomocą wygłupów ale ja myślę,że to zły sposób na osiągnięcie społecznej akceptacji.