Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

npaka2

Orientacja seksualna

Polecane posty

Mam do was pytanie. Bo zawsze byłam pewna swojej orientacji hetero. Mam chłopaka i mężczyźni mnie zawsze pociągali. Współżycie z nim dawało mi zawsze i nadal daje pełną satysfakcję. Bardzo go kocham i planuję z nim przyszłość chciałabym mieć dzieci i wziąć ślub. Jest teraz na miesięcznym wyjeździe i tęsknię za nim bardzo. Pierwsze dni płakałam nawet z tęsknoty teraz już mniej to odczuwam. Nigdy nie zastanawiałam sie nad tym czy mogę być lesbijką lub bi. Nie przeszkadza mi ta orientacja lecz sama zawsze gustowalam w facetach. Wczoraj pojawiła się myśl czy aby na pewno nie jestem homoseksualna i ta myśl siedzi mi w głowie. Kiedy oglądałam na forach społecznosciowych zdjęcia i było tam jakieś zdjęcie kobiety odczułam lęk że mogłabym stracić faceta przez to a tak bardzo go kocham. Wieczorem wysłał mi jeszcze swoje intymne zdjęcie które podnieciło mnie jak zwykle robią takie zdjęcia. Dodam że fakt iż mogłabym być w jakimś stopniu homoseksualna trochę mnie zestresował. Kiedy rozmawiałam z chłopakiem to te myśli minęły. Potem znowu się pojawiły. Czym jest to spowodowane jak myślicie? Dodam że nigdy nie miałam intymnych stosunków z kobietą i nie chciałabym mieć, bo nie pociąga mnie to. Co jest moim problemem? To tylko stres związany z głupimi myślami? Dziękuję wszystkim z góry za pomoc❤

Gość ...

Jesteś idio/tka która szuka problemów na sile