Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to tak to

pytanie do kobiet w przedziale wiekowym 23 i 26 lat

Polecane posty

Gość jak to tak to

czy 31 latek i jest zbyt stary dla kobiety w wieku 23 lub 26 lat czy to za duża różnica wieku według was

Gość Gość

Zależy od kobiety nie?

Gość jest za stary

jest za stary

Gość Eva84

31latek jest za stary taka dziewczyna to jeszcze dziecko, dla takiego kobieta 30-35lat będzie w sam raz

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Eva84 napisał:

31latek jest za stary taka dziewczyna to jeszcze dziecko, dla takiego kobieta 30-35lat będzie w sam raz

26 lat to dziecko? Chyba na łeb upadlas . 

Gość i żonaty

ale brednie ja mam 32 lat a moja żona 25 i każdy i jej zazdrości

Gość ania

zakladam, ze nie o tobie jest tekst, piszesz w imieniu kolegi, poniewaz pare nieprzychylnych slow napisze😝. Odpowiem ci na pytanie, ze dla mnie taki osobnik bylby za stary. Nieraz sie zastanawiam po co mezczyznom duzo mlodsze kobiety i odwrotnie kobietom mezczyzni. Musza byc to osoby niezwykle  zakompleksione, kiepskie w lozku i z obawy przed mankamentami szukaja wlasnie tej mlodszej , niedoswiadczonej myszki,przy ktorej czuja sie lepszymi niz sa, rowniez chetnie wyslu...a komplementow od kolegow jaka ddduuupppa ot cala prawda. pozdrawiam ania😎

Gość i żonaty

23-latka to żadne dziecko ale kobieta wchodząca w życie Powiedzmy że 20 21 lat to trochę mało ale mój kolega 29 latek ma właśnie 23 latka w maju biorą ślubowania

Gość Kasia
8 minut temu, Gość ania napisał:

zakladam, ze nie o tobie jest tekst, piszesz w imieniu kolegi, poniewaz pare nieprzychylnych slow napisze😝. Odpowiem ci na pytanie, ze dla mnie taki osobnik bylby za stary. Nieraz sie zastanawiam po co mezczyznom duzo mlodsze kobiety i odwrotnie kobietom mezczyzni. Musza byc to osoby niezwykle  zakompleksione, kiepskie w lozku i z obawy przed mankamentami szukaja wlasnie tej mlodszej , niedoswiadczonej myszki,przy ktorej czuja sie lepszymi niz sa, rowniez chetnie wyslu...a komplementow od kolegow jaka ddduuupppa ot cala prawda. pozdrawiam ania😎

jest jeszcze miłość wiek tutaj nie ma wielkiego znaczenia

Gość Taka 25

Ja mam 25 lat i spotykam się z 32-latkiem. Nie uważam, że to duża różnica. Za to znajomi w wieku 30-32 lat uganiają się za dziewczętami w wieku 19- to już chyba drobna przesada.

Gość Gość

Jeśli dla was różnica mniejsza niż 10 lat i to powyżej 25 roku życia jest wielką różnica to nie mam pytań. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Kasia napisał:

W przypadku kogoś, kto zadaje pytanie takie jak autor wątku, taki czynnik jak miłość nie ma znaczenia.

Gdy spotka się odpowiednią osobę to wiek nie ma znaczenia, lecz gdy takiej osoby jeszcze się nie spotkało, ale z góry stawia się warunek, w jakim przedziale wiekowym ma być ta osoba, to o jakiej miłości może być tutaj mowa ?

Gość ania
Cytat

do pieniedzy, ustabilizowanej sytuacji zyciowej, ktory 31 latek jezdzi autobusem, a ile 23 latkow jezdzi autobusami. Ja bym wybrala i tak zrobilam w zyciu ten autobus, z czasem doszedl samochod. Nie oszukujmy sie roznice sa widoczne nie tylko golym okiem. ania 

Gość Patrz na to
2 minuty temu, Gość Taka 25 napisał:

Ja mam 25 lat i spotykam się z 32-latkiem. Nie uważam, że to duża różnica. Za to znajomi w wieku 30-32 lat uganiają się za dziewczętami w wieku 19- to już chyba drobna przesada.

I co łączy cię z nim coś więcej niż seks i jego pieniądze

Gość gość

Dla 26-latki w sam raz.

Gość gość

Teraz mam 26 lat i moglabym miec faceta o te 5 lat starszego. Mam duzo znajomych w tym wieku. Podobny etap zycia. Trzy lata temu zupelnie inne realia i nigdy nie zwiazalabym sie z facetem po 30.

Gość gość
8 minut temu, Gość Patrz na to napisał:

Planujemy razem zamieszkać, więc tak, łączy nas coś więcej.

Gość Gość
9 minut temu, Gość Patrz na to napisał:

Dziwni ludzie tu piszą. Wszędzie widzicie korzyści. Nawet w śmiesznej różnicy wieku. 

Gość Kasia
5 minut temu, Gość gość napisał:

W przypadku kogoś, kto zadaje pytanie takie jak autor wątku, taki czynnik jak miłość nie ma znaczenia.

Gdy spotka się odpowiednią osobę to wiek nie ma znaczenia, lecz gdy takiej osoby jeszcze się nie spotkało, ale z góry stawia się warunek, w jakim przedziale wiekowym ma być ta osoba, to o jakiej miłości może być tutaj mowa ?

może spotkał taką kobietę i pyta się orientacyjnie co my kobiety myślimy i czy ma szansę wykonać jakiś krok do niej skąd zakładasz że on wyklucza miłość

Gość gość 32lata

Dla mnie 

6 minut temu, Gość gość napisał:

Teraz mam 26 lat i moglabym miec faceta o te 5 lat starszego. Mam duzo znajomych w tym wieku. Podobny etap zycia. Trzy lata temu zupelnie inne realia i nigdy nie zwiazalabym sie z facetem po 30.

Dla mnie 26latka to już stara baba, nie miałabyś u mnie szans. Celuję w dziewczyny 18-20 lat i nie narzekam na brak powodzenia. Jednak muszę zaznaczyć że jestem wysoki świetnie zbudowany o bardzo męskiej aparycji a to robi wrażenie na kobietach w każdym wieku.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość 32lata napisał:

Dla mnie 

Dla mnie 26latka to już stara baba, nie miałabyś u mnie szans. Celuję w dziewczyny 18-20 lat i nie narzekam na brak powodzenia. Jednak muszę zaznaczyć że jestem wysoki świetnie zbudowany o bardzo męskiej aparycji a to robi wrażenie na kobietach w każdym wieku.

Panowie celujący w taki target wiekowy później swoje frustracje wylewaja na wszystkie kobiety a to jest prawie pewne że skończy się źle bo 18 lat czy nawet dwadzieścia to nie jest dojrzała kobieta tylko podlotek. No ale jeśli kogoś interesuje w związku tylko ładna buzia i ciało to po co ma pretensje finalnie? Widziała gala co brała.

Gość gość
6 minut temu, Gość gość 32lata napisał:

Dla mnie 

W wieku 18 lat z obrzydzeniem patrzylam na takich facetow. Wydawali mi sie jacys uposledzeni zeby uganiac sie za dziewczyna ktora ledwo mleko spod nosa wytarla 😉 poza tym oczywiste bylo dla mnie, ze sa nudni skoro nie maja znajomych w swoim wieku i tylko wrazen szukaja z byle kim,  byle ladne cialo. Wolalam ludzi w moim wieku z ktorymi mialam wiele wspolnego o ktorym termin waznosci przypadnie mniej wiecej w tym samym okresie co mnie.

Gość gość 32lata
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Panowie celujący w taki target wiekowy później swoje frustracje wylewaja na wszystkie kobiety a to jest prawie pewne że skończy się źle bo 18 lat czy nawet dwadzieścia to nie jest dojrzała kobieta tylko podlotek. No ale jeśli kogoś interesuje w związku tylko ładna buzia i ciało to po co ma pretensje finalnie? Widziała gala co brała.

Nie każdego kręci dojrzałość wybacz. Gdyby dojrzałość byla najważniejsza to babcie miały największe wzięcie..

Mnie kręci ta ich młodzieńcza beztroska, spontaniczność, radość życia i brak tego wyrachowania typowego dla starszych kobiet. Oczywiście pod względem atrakcyjności fizycznej takie dziewczyny biją na głowę starsze kobiety, to też jest ważne ale to nie jest główny powód.

Gość gość 32lata
13 minut temu, Gość gość napisał:

W wieku 18 lat z obrzydzeniem patrzylam na takich facetow. Wydawali mi sie jacys uposledzeni zeby uganiac sie za dziewczyna ktora ledwo mleko spod nosa wytarla 😉 poza tym oczywiste bylo dla mnie, ze sa nudni skoro nie maja znajomych w swoim wieku i tylko wrazen szukaja z byle kim,  byle ladne cialo. Wolalam ludzi w moim wieku z ktorymi mialam wiele wspolnego o ktorym termin waznosci przypadnie mniej wiecej w tym samym okresie co mnie.

Widzisz to było twoje święte prawo i rzeczywiście spora grupa młodych dziewczyn żadaje się tylko z rówieśnikami. Nazczęście istnieje mnóstwo takich które mają zgoła inne zdanie 🙂

Gość Gość

Między 18 a 25 w wyglądzie raczej różnić większych nie ma. Dla nastolatek 30 to stary chłop a te które wybierają takiego faceta na pewno w większości mają w tym jakiś swój interes. Poza kasą jest to chęć zaimponowania koleżankom że ma starszego faceta. Facet natomiast który woli nastolatki ewidentnie leci na wygląd bo o jakim związku poza seksem i gadkach o dupie maryny może stworzyć z dzieckiem wchodzącym w dorosłość? 

Gość natka
1 godzinę temu, Gość jak to tak to napisał:

czy 31 latek i jest zbyt stary dla kobiety w wieku 23 lub 26 lat czy to za duża różnica wieku według was

ja mam 22 lata i mój chłopak ma 31 lat. Poznałam go jak miałam 18 lat i jesteśmy szczęśliwą parą

Gość echosonda
17 minut temu, Gość gość napisał:

W wieku 18 lat z obrzydzeniem patrzylam na takich facetow. Wydawali mi sie jacys uposledzeni zeby uganiac sie za dziewczyna ktora ledwo mleko spod nosa wytarla 😉

Na pewno tak o sobie myślałaś będąc w tym wieku 😉

Gość Gość
2 minuty temu, Gość echosonda napisał:

Na pewno tak o sobie myślałaś będąc w tym wieku 😉

W tym sęk ze żadna tak o sobie nie myśli. To się widzi dopiero po latach.

Gość Jędza

Mam 22 lata i nie poleciałabym na 30 latka ponieważ większość 30 latkow jest z moich obserwacji nudna i zachowują się już jak tatusiowie, wolę rówieśników albo starszych max 5 lat. 

Gość trzydziestolatek

Mam 30 lat i nie zachowuje się jak żaden tatuś poza tym wyglądam bardzo ładnie Mam śliczną twarz i piękne ciało które dbam