Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to tak to

pytanie do kobiet w przedziale wiekowym 23 i 26 lat

Polecane posty

Gość Ana
1 godzinę temu, Gość ania napisał:

zakladam, ze nie o tobie jest tekst, piszesz w imieniu kolegi, poniewaz pare nieprzychylnych slow napisze😝. Odpowiem ci na pytanie, ze dla mnie taki osobnik bylby za stary. Nieraz sie zastanawiam po co mezczyznom duzo mlodsze kobiety i odwrotnie kobietom mezczyzni. Musza byc to osoby niezwykle  zakompleksione, kiepskie w lozku i z obawy przed mankamentami szukaja wlasnie tej mlodszej , niedoswiadczonej myszki,przy ktorej czuja sie lepszymi niz sa, rowniez chetnie wyslu...a komplementow od kolegow jaka ddduuupppa ot cala prawda. pozdrawiam ania😎

Ha ha 😂 to nie są osoby niezwykle zakompleksione, przeciwnie.

Młodsze osoby są lepsze w łóżku.

Facet dłużej może.

A kobieta ma jeszcze piękne ciało.

Ot cała filozofia.

Gość Jędza
4 minuty temu, Gość trzydziestolatek napisał:

Mam 30 lat i nie zachowuje się jak żaden tatuś poza tym wyglądam bardzo ładnie Mam śliczną twarz i piękne ciało które dbam

Być może, ale 30 latek już nie zachowuje się jak 22-23 latek, nie ma w sobie tej mlodzienczości, czasu nie oszukasz. Zgadzam sie, że 30 latek również może być seksowny i przystojny, ale bardziej kręcą mnie faceci w moim wieku. Aczkolwiek znam parę dziewczyn, które lubią starszych 

Gość trzydziestolatek
5 minut temu, Gość Jędza napisał:

Być może, ale 30 latek już nie zachowuje się jak 22-23 latek, nie ma w sobie tej mlodzienczości, czasu nie oszukasz. Zgadzam sie, że 30 latek również może być seksowny i przystojny, ale bardziej kręcą mnie faceci w moim wieku. Aczkolwiek znam parę dziewczyn, które lubią starszych 

znam wielu młodych którzy zachowują się sztywnie i znam wielu trzydziestolatków którzy są bardzo szaleni

Gość anna

Hm, to zależy. Myślę, że dla wielu 26-latek nie byłby za stary. W moim wypadku te 3 lata to dużo większa różnica.
Ale my kobiety nie patrzymy tylko na wiek czy urodę, a na ważne i istotne rzeczy. 🙂
Choć tak naprawdę większość moich koleżanek ma partnerów w wieku 23-26 lat.

Gość Hhh

Bez przesady 

Gość trzydziestolatek

poza tym wielu 23 sześciolatków też jest zaniedbanych Zobacz sobie takiego smolastego ma 23 lata wygląda na 40 a zachowuje się jakby miał 4 lata

Gość ania
Cytat

Ha ha to nie są osoby niezwykle zakompleksione, przeciwnie.

Młodsze osoby są lepsze w łóżku.

Facet dłużej może.

A kobieta ma jeszcze piękne ciało.

Ot cała filozofia.

Młodsze osoby są lepsze w łóżku.w zyciu wszystkiego trzeba sie nauczyc czy sie tego chce czy nie ,takze mnie nie przekonasz, ze to samo potrafi mloda osoba co dojrzala chyba, ze od dziecka zdobywala doswiadczenie to tak. 

Facet dłużej może. celuj w 60 latka ten to dopiero dlugodystansowiec bedzie 

A kobieta ma jeszcze piękne ciało. jak kobieta dba to ma dlugo piekne cialo. ot zycie 

Gość ania
Cytat

Akurat im facet starszy, tym dlużej może  

tylko ty mloda nie bierz sie za dlugodystansowca, bo do rzeczy jestes dziewczyna, z rowiesnikiem radze do wszytskiego dochodzic, i pozyjesz sobie😉. Stary mysli, ze jak troche kasy ma to Gosc, duzo kobiet sie na przynete nabiera, pozniej zalujac. Panowie w inny sposob radze leczyc kompleksy. 

Gość gość
59 minut temu, Gość gość 32lata napisał:

Widzisz to było twoje święte prawo i rzeczywiście spora grupa młodych dziewczyn żadaje się tylko z rówieśnikami. Nazczęście istnieje mnóstwo takich które mają zgoła inne zdanie 🙂

A mimo to czules potrzebe wyjasnienia mi, ze bylabym dla ciebie za stara. Moze jeszcze powiedz, ze odrzucilbys zaproszenie na oskary i obiad w bialym domu.  Odrzucanie szansy ktorej nigdy sie nie mialo to zaden wyczyn.

52 minuty temu, Gość Gość napisał:

W tym sęk ze żadna tak o sobie nie myśli. To się widzi dopiero po latach.

Mialam na tyle swiadomosci zeby widziec, ze cos z tymi facetami jest nie tak skoro probuja zadawac sie z duzo mloszymi dziewczynami. Skoro ktos w wieku 30 lat mentalnie jest na tym poziomie co 18latka to nawet ta 18latka zalapie, ze faceta przescignie za kilka lat.

Gość Goscgoscgosc

W sam raz. 

Gość za stary

za stary

Gość Kasia
54 minuty temu, Młoda93 napisał:

Nie lubię rówieśników, odrzuca mnie od nich 😞

Witam czemu tak

Gość Ess

Mam 24 lata i wolalabym byc z kims w wieku kolo 30 lat, moze nawet ponad. Od 5 lat jestem w zwiazku z moim rowiesnikiem i powoli mam dosyc. Chyba przyszedl jakis kryzys. Kiedy ja chce juz zareczyn, powoli myslec o przyszlosci, on jeszcze nawet nie bierze tego pod uwage. A mnie juz sie chce stabilizacji, za jakies dwa lata dziecko. Ja odkladam pieniadze, a on jeszcze nie zwraca na to wiekszej uwagi, woli wydac na przyjemnosci zamiast odkladac na mieszkanie. A kiedy ja probuje tlumaczyc i pytam kiedy chce zaczac oszczedzac na mieszkanie, jak skonczy 30 lat? i czy sadzi, ze odlozy na to w 2 lata? Latami sie odklada na mieszkanie, to wielka suma, a on sie irytuje ze nie potrafie zyc bez martwienia sie o przyszlosc. Tak wiec tak, chcialabym byc z kims starszym, kto juz tez chce zalozyc rodzine, odkladac na swoj kat i kto mysli o tym powaznie. Powoli dojrzewam do mysli, zeby sie rozstac.

Gość Ytytutv

Up

Gość Ytytutv

Up

Gość zzzz

Na mieszkanie nigdy nie oszczędzałem. Po prostu w wieku 33 lat zarabiałem na tyle żeby kupić sobie je na kredyt.Teraz mam 35 lat i już całe wykończyłem i umeblowałem bo to stan deweloperski był. Mieszkanie 50m w stolicy. Dziewczynę poznałem będąc bezdomnym, ona tez bez mieszkania i grosza od rodziny. Dziś jestesmy po ślubie i mamy dziecko. Przed 30 duzo imprezowalem i podrozowalem, jakby mnie kobieta chciala ograniczyc to bym powiedzial papa.

Gość gość

Mężczyźni po 30 śmierdzą starymi ludźmi i wyglądają jak stare dziady. Do faceta w tym wieku pasowała by laska w wieku 40lat.

Gość Ytytutv

Up

Gość gość
7 godzin temu, Gość Jędza napisał:

Mam 22 lata i nie poleciałabym na 30 latka ponieważ większość 30 latkow jest z moich obserwacji nudna i zachowują się już jak tatusiowie, wolę rówieśników albo starszych max 5 lat. 

Facet zaczyna się po trzydziestce. Do trzydziestki to chłopiec. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Mężczyźni po 30 śmierdzą starymi ludźmi i wyglądają jak stare dziady. Do faceta w tym wieku pasowała by laska w wieku 40lat.

Słabe, 1/10.

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Jędza napisał:

Fakt, nie zachowuje się tak. Bo 22-23-latek to jeszcze play station, piwo, kumple, imprezy i dziewczyny.

Gość Ytytutv

Ou