Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc w uzyskaniu odszkodowania

Polecane posty

Gość gość

Cześć, witam wszystkich. Potrzebuję profesjonalnego wsparcia prawnego w związku z walką o odszkodowanie za wypadek komunikacyjny (standard, chodzi o potrącenie na pasach, miałam zielone światło!). Trudno wynegocjować samodzielnie uczciwe i godne pieniądze dlatego chcę skorzystać z pomocy z zewnątrz. Kogoś polecicie? Kto jest naprawdę skuteczny w takich sprawach?

Gość gość

Jest tych kancelarii odszkodowawczych teraz bardzo dużo, bo też realia są takie że dużo osób potrzebuje tego typu pomocy. Sama współpracowałam z Merces ze strony wypadekodszkodowania.pl. Zdobyli dla mnie świadczenia po wypadku męża wskutek którego tak naprawdę stał się całkowicie niezdolny do pracy, gdzie wcześniej to jego dochód był podstawą naszego domowego budżetu.

Gość gość

Przykro mi ale wiem co i jak. Ja miałem mega ciężki wypadek i powiem Ci że gdyby nie pewien człowiek z SOS BPHC to nie wiem jak wyglądałoby dziś moje życie. Wejdź na ich strone i zobacz sobie wywiad ze mną. SOS BPHC Zmienili moje życie i jeśli ktoś miałby prowadzić sprawę o odszkodowanie to tylko oni.

Gość Krzysztof

W mojej ocenie dobra opcja będzie w ramach fcs-accident.com/ - bardzo dobrze radzą sobie w walce o odszkodowania. Mają swoje grono specjalistów, którzy prowadzą sprawy więc do każdego podchodzą indywidualnie i realizują działania w profesjonalny sposób, na pewno będzie warto z ich propozycji skorzystać.

Gość Werka

A kojarzycie EuCO? Oni są dobrzy w te klocki. Od lat pomagają poszkodowanym w wypadkach. Odzyskują odszkodowania do ubezpieczycieli.