Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malzonka

Nie mogę dodzwonić się cały dzień do meza co robić

Polecane posty

Gość Malzonka

Mąż pracuje jako kierowca od pon do piątku za granica. Codziennie rozmawiamy ze sobą a od rana nie mogę się dodzwonić. Jak dziwnie poczta mówi że telefon jest wyłączony lub po za zasięgiem. Nigdy się tak nie zdarzyło że cały dzień się nie odzywa. Ani na fb ani SMS ani nie mogę się dodzwonić. Czasami się tak zdarzyło że parę godzin nie mogłam się odezwać bo spał i wyłączył telefon. Ale cały dzień? Cały dzień na pewno nie śpi. Co robić? Czekać do jutra rana i spróbować zadzwonić i dopiero zawiadomić policję czy jak 

Gość Malzonka

Bo martwię się już trochę,  może śpi może stoi gdzie gdzie nie ma zasięgu, może nie ma nic na koncie , nie wiem o co chodzi. Przecież nie klocilismy się ani nic. Wczoraj normalnie rozmawialiśmy 

A próbowałaś dzwonić na firmę gdzie pracuje? Może sprawdzą jaką miał trasę,  gdzie miał być,  albo sami z nim się skontaktują? A może faktycznie coś nie tak z telefonem ma,  ale z firmą wcześniej kontaktował i przynajmniej będziesz wiedziała, że wcześniej wszystko z nim było ok(oczywiście jeśli istnieje taka możliwość). Bo jeśli faktycznie wcześniej, nie było takich sytuacji rozumiem twoje zdenerwowanie. Nie wiem co można jeszcze poradzić.

Gość Сука блять

Szykuj wieniec... Wasze małżeństwo umarło. W tej chwili facet bierze w obroty przydrożną grzybiarke Bułgarkę 😎

Gość Malzonka
4 minuty temu, Faith napisał:

A próbowałaś dzwonić na firmę gdzie pracuje? Może sprawdzą jaką miał trasę,  gdzie miał być,  albo sami z nim się skontaktują? A może faktycznie coś nie tak z telefonem ma,  ale z firmą wcześniej kontaktował i przynajmniej będziesz wiedziała, że wcześniej wszystko z nim było ok(oczywiście jeśli istnieje taka możliwość). Bo jeśli faktycznie wcześniej, nie było takich sytuacji rozumiem twoje zdenerwowanie. Nie wiem co można jeszcze poradzić.

Nie chce też panikowac, zaczekam do jutra. Była taka sytuacja ze pół dnia nie mogłam się dodzwonić.ale potem A dzwonił wieczorem i było okej. Może jeszcze zadzwoni dziś. Jutro rano jak znowu nie będę mogła się dodzwonić dzwonię do firmy 

Gość Malzonka
6 minut temu, Gość Сука блять napisał:

Szykuj wieniec... Wasze małżeństwo umarło. W tej chwili facet bierze w obroty przydrożną grzybiarke Bułgarkę 😎

No napewno nie. Ja jestem młoda bardzo i ładna. Seks też w naszym małżeństwie jest. On jest starszy, po za tym ja byłam z nim kiedyś w trasie. I nie mają nawet kiedy iść na prostytutki bo mają czas pracy wyznaczony. I zazwyczaj zatrzymuja się tam osobowki 

Gość Malzonka
7 minut temu, Gość Сука блять napisał:

Badziiej się martwie czy coś mu się nie stało 

Gość Сука блять
2 minuty temu, Gość Malzonka napisał:

No napewno nie. Ja jestem młoda bardzo i ładna. Seks też w naszym małżeństwie jest. On jest starszy, po za tym ja byłam z nim kiedyś w trasie. I nie mają nawet kiedy iść na prostytutki bo mają czas pracy wyznaczony. I zazwyczaj zatrzymuja się tam osobowki 

Gdyby kot trzymał się jednej dziury, to by zdechł 😎

Gość Сука блять

Stać na pewno nic się nie stało 🙂 Zresztą możesz sprawdzic czy były jakieś wypadki w tamtej okolicy 🙂

Gość Malzonka
3 minuty temu, Gość Сука блять napisał:

Gdyby kot trzymał się jednej dziury, to by zdechł 😎

Cały dzień na pewno by z nią nie był 

Gość Gosc

Dajcie spokój wredne jedze. Kobieta martwi sie o meza bo moze cos sie stalo a te jak zwykle musza dokopac. Prostaczki jestescie i nic wiecej soba nie reprezentujecie. Przykre macie doswiadczenia z facetami skoro brak kontaktu oznacza dla was zdrade, przykro mi.

Nie martw sie, na pewno wszystko jest ok. Moj tata jest kierowca zawodowym i kiedys byla taka sama sytuacja. Okazalo sie, ze najpierw nie dzwonil bo nie mial czasu, a potem mial pauze, polozyl sie niby odpoczac na chwile a zasnal jak kamien i potem nie slyszal telefonow. Dopiero o 3 nad ranem sie przebudzil i dal znac ze wszystko ok.

Gość Malzonka
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Dajcie spokój wredne jedze. Kobieta martwi sie o meza bo moze cos sie stalo a te jak zwykle musza dokopac. Prostaczki jestescie i nic wiecej soba nie reprezentujecie. Przykre macie doswiadczenia z facetami skoro brak kontaktu oznacza dla was zdrade, przykro mi.

Nie martw sie, na pewno wszystko jest ok. Moj tata jest kierowca zawodowym i kiedys byla taka sama sytuacja. Okazalo sie, ze najpierw nie dzwonil bo nie mial czasu, a potem mial pauze, polozyl sie niby odpoczac na chwile a zasnal jak kamien i potem nie slyszal telefonow. Dopiero o 3 nad ranem sie przebudzil i dal znac ze wszystko ok.

Jutro rano zadzwonię jak się nie dzodzwonie  znowu to zadzwonię do szefa jego a jak on potwierdzi że tez nie ma kontaktu z nim to idę na policję 

6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wskaż fragment w którym chciałam dokopać autorce i zasugerowałam, że mąż ją na bank zdradza? 

Gość Сука блять
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie jestem babą... Facetko 😎

Gość Gosc

Tak zrob, mozesz tez napisac mu smsa zeby sie skontaktowal jak tylko bedzie mogl bo bardzo sie martwisz i ze to pilne. Mimo wszystko staraj sie byc dobrej mysli, na pewno wszystko sie wyjasni. Moze tez zgubil telefon albo go okradli. W kazdym razie wiem co czujesz, tez wtedy siedzielismy jak na szpilkach kiedy nie bylo z tata zadnego kontaktu a on byl setki km od nas. Trzymaj sie bedzie dobrze!

Gość Gosc
2 minuty temu, Faith napisał:

Wskaż fragment w którym chciałam dokopać autorce i zasugerowałam, że mąż ją na bank zdradza? 

Nie mowie o tobie lecz o reszcie blyskotliwych komentarzy ktore sa nie na miejscu w tym momencie.

Proponuję zadzwonić do firmy, samochody firmowe mają gps.  Próbowałaś na firmowy numer???

Mój też jeździ więc Cię rozumiem. 

Gość Gość

Moze mu sie telefon rozladowal?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Moze mu sie telefon rozladowal?

Ladowarke samochodowa zgubil albo cos. 

Gość Сука блять
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Nie mowie o tobie lecz o reszcie blyskotliwych komentarzy ktore sa nie na miejscu w tym momencie.

Koniecznie powinnaś przytulić kota, bo ewidentnie doskwiera ci brak chłopa :/🤷‍♂️

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Сука блять napisał:

Koniecznie powinnaś przytulić kota, bo ewidentnie doskwiera ci brak chłopa 😕🤷‍♂️

Bo? Bo rozumiem autorke, to brak mi chlopa? Moze to tobie brak chlopa albo baby, skoro kazda sytuacje sprowadzasz do seksu. Glodnemu chleb na mysli. Z moim chlopem wszystko ok, dzieki ze pytasz. Mam nadzieje, ze z chlopem autorki tez wszystko ok i jest caly i zdrowy. Ale co ja bede tlumaczyc osobie ktora moze nigdy nie bala sie panicznie o kogos bliskiego. Zycze ci, zebys tego nie doswiadczyl/la. Pozdro

Gość Tragedia
6 minut temu, Gość Сука блять napisał:

Koniecznie powinnaś przytulić kota, bo ewidentnie doskwiera ci brak chłopa 😕🤷‍♂️

44 minuty temu, Gość Сука блять napisał:

Brak słów imbecylu. Masz 14 lat czy jesteś dorosły ale upośledzony?

Gość Сука блять
1 minutę temu, Gość Tragedia napisał:

Brak słów imbecylu. Masz 14 lat czy jesteś dorosły ale upośledzony?

Jestem bardziej dojrzały niż ty. Przy braku argumentów nie obrażam ludzi jak gimbaza 😕 🤷‍♂️

Gość Gosc Gosc

Moze zadzwon do meza wieczorem,mój mąż tez ma trasy za zagranica wiec raczej stracil zasięg lib cos.

Zycze powodzenia. Buzki 😘

Gość Jaa

Na pewno się odezwie głowa do góry

Gość Malzonka

Dzwoniłam do szefa. Mężowi padł telefon popsuł się. Zadzwonił do szefa z innego telefonu od innego kierowcy. Będzie dziś w domu. Ufff

Gość Ann

Jutro z samego rana dzwoń do firmy jak się do tej pory nie odezwie. Mojego narzeczonego w trasie za granicą pobili uchodźcy jak się postawił bo mu spuszczali paliwo z ciężarówki jak miał postój. Leżał w szpitalu nieprzytomny i właśnie firma transportowa w której pracuje była w stanie szybciej zareagować i tak się wszyscy dowiedzieliśmy.

Gość Ann
3 minuty temu, Gość Malzonka napisał:

Dzwoniłam do szefa. Mężowi padł telefon popsuł się. Zadzwonił do szefa z innego telefonu od innego kierowcy. Będzie dziś w domu. Ufff

Całe szczęście!!! Możesz odetchnąć z tego stresu i nerwów