Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Witam jestem z malopolski szukam opiekunki szczuplej najlepiej abdl. Znajacej temat czekam na oferty i sms 574563070 jestem z Krakowa okolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2019 3 minuty temu, Pieluch89 napisał: Witam jestem z malopolski szukam opiekunki szczuplej najlepiej abdl. Znajacej temat czekam na oferty i sms 574563070 jestem z Krakowa okolic Dużego masz siusiaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 1 minutę temu, Gość gość napisał: Dużego masz siusiaka? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Znasz ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Jestes kobietą/mezczyzna nie jest taki wielki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Odpisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2019 2 minuty temu, Pieluch89 napisał: Odpisz Jestem studentką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 7 minut temu, Pieluch89 napisał: Jestem chłopakiem mam 29lat chodzi o dyskrecje i czy sie wstydzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Powiedz cos wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Napisz do mnie na kom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 5 minut temu, Gość gość napisał: Jestem studentką. Oki a cos wiecej opowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 1 minutę temu, Pieluch89 napisał: Oki a cos wiecej opowiedz Napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 4 minuty temu, Pieluch89 napisał: Oki a cos wiecej opowiedz Powiedz jestes tam? A. Co studiujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Poznajmy sie lepiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 11 minut temu, Gość gość napisał: Jestem studentką. Oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Przed chwilą, Pieluch89 napisał: Oki Powiedz cos o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Czy dobrze wam by było gdyby byl siusiak duzy. Jezeli np.nie to jaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2019 15 minut temu, Pieluch89 napisał: Za godzinne spotkanie w tym lizanie wacka bez gumki i seks w gumce biorę 180 zł. Pasuje Ci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta222222 Napisano Marzec 8, 2019 2 minuty temu, Pieluch89 napisał: Czy dobrze wam by było gdyby byl siusiak duzy. Jezeli np.nie to jaki Wolę dużego co najmniej 30 cm we wzwodzie. Masz takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 5 minut temu, Gość aneta222222 napisał: Wolę dużego co najmniej 30 cm we wzwodzie. Masz takiego? Cos pod to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Przed chwilą, Pieluch89 napisał: Cos pod to Ale dlaczego takiego ja tu mowie serio. No a jestes zainteresowana no i jak bys chciala zeby to wygladalo w sensie ty jako opiekunka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Marzec 8, 2019 42 minuty temu, Pieluch89 napisał: Witam jestem z malopolski szukam opiekunki szczuplej najlepiej abdl. Znajacej temat czekam na oferty i sms 574563070 jestem z Krakowa okolic Jak często bawisz się siusiakiem do wytrysku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 1 minutę temu, Gość Kasia napisał: Jak często bawisz się siusiakiem do wytrysku? Z pol godziny ponad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kremotka Napisano Marzec 8, 2019 6 minut temu, Pieluch89 napisał: Ale dlaczego takiego ja tu mowie serio. No a jestes zainteresowana no i jak bys chciala zeby to wygladalo w sensie ty jako opiekunka Opiekowałabym się Twoim siusaikiem w ten sposób, że jak mu będzie zimno to by wszedł do mojej cipci i by się ogrzewał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karina Napisano Marzec 8, 2019 Przed chwilą, Pieluch89 napisał: Z pol godziny ponad Dzięki przystojniaku za życzenia z okazji Dnia Kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 1 minutę temu, Gość Kremotka napisał: Opiekowałabym się Twoim siusaikiem w ten sposób, że jak mu będzie zimno to by wszedł do mojej cipci i by się ogrzewał. Nie odpada dobrze opiekowalabys sie ale bez tego drugiego co pisalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 (edytowany) wszystkiego najlepszego dla naszych najpiekniejszych Polek drogie panie bez was jestesmy nikim;) Edytowano Marzec 8, 2019 przez Pieluch89 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Danusia Napisano Marzec 8, 2019 Pieluch89 został okradziony. Jak spał to nieznani sprawcy ukradli mu klejnoty czyli jajka i berło czyli siusiaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Powiedziala co wiedziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kremotka Napisano Marzec 8, 2019 3 minuty temu, Pieluch89 napisał: Nie odpada dobrze opiekowalabys sie ale bez tego drugiego co pisalas Nie chcesz wejść do mojej cipci? Jesteś ciepły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach