Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 1 minutę temu, Gość Kremotka napisał: Nie chcesz wejść do mojej cipci? Jesteś ciepły? Jestem cieply ale dziekuje nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jola Napisano Marzec 8, 2019 1 minutę temu, Pieluch89 napisał: Wolisz figlować na golasa z facetami? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Przed chwilą, Gość Jola napisał: Wolisz figlować na golasa z facetami? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Jestem hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta Napisano Marzec 8, 2019 Przed chwilą, Pieluch89 napisał: Jestem cieply ale dziekuje nie chce Nie jesteś jedyny bo Piwosz i Smakosz też na golasa razem figlują pod prysznicem. Pewnie chętnie do nich dołączysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katrin_90 Napisano Marzec 8, 2019 1 minutę temu, Pieluch89 napisał: Jestem hetero Chcesz ze mną stracić prawictwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 1 minutę temu, Gość Marta napisał: Nie jesteś jedyny bo Piwosz i Smakosz też na golasa razem figlują pod prysznicem. Pewnie chętnie do nich dołączysz. Nie bawie sie w takie jak nie rozumiesz tematu to wygoogloj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 1 minutę temu, Gość katrin_90 napisał: Chcesz ze mną stracić prawictwo? Jesli tak a ty bylabys moja opiekunka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszka Napisano Marzec 8, 2019 3 minuty temu, Pieluch89 napisał: Jestem hetero podobno masz takiego długiego siusiaka że sam sobie możesz go lizać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katrin_90 Napisano Marzec 8, 2019 Przed chwilą, Pieluch89 napisał: Jesli tak a ty bylabys moja opiekunka? Oczywiście mój siusiaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 1 minutę temu, Gość katrin_90 napisał: Oczywiście mój siusiaku. Super słoneczko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Ile masz wiosen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2019 2 minuty temu, Pieluch89 napisał: Ile masz wiosen? 20 i jestem dziewicą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Przed chwilą, Gość gość napisał: Super a dlaczego odpisalas na to ogloszenie. Czy znasz ten temat?:) abdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beata z Tarnowa Napisano Marzec 8, 2019 1 godzinę temu, Pieluch89 napisał: Witam jestem z malopolski szukam opiekunki szczuplej najlepiej abdl. Znajacej temat czekam na oferty i sms 574563070 jestem z Krakowa okolic Daj mi ptaszka do gniazdka. Kochaj się ze mną. oczywiście bez prezerwatywy i możesz mieć wytrysk we mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2019 2 minuty temu, Pieluch89 napisał: Chcę, żebyś stracił prawictwo bo jesteś jedynym prawiczkiem na tym kobiecym forum. Ania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Kobiety piekne nasze polki czy zbacie temat abdl(z ang.adult baby?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 2 minuty temu, Gość gość napisał: Chcę, żebyś stracił prawictwo bo jesteś jedynym prawiczkiem na tym kobiecym forum. Ania Dobra Aniu a znasz temat Abdl?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 (edytowany) Poczytajcie sobie w google co to jest Abdl:) Edytowano Marzec 8, 2019 przez Pieluch89 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SMAKOSZ Napisano Marzec 8, 2019 4 minuty temu, Pieluch89 napisał: Kobiety piekne nasze polki czy zbacie temat abdl(z ang.adult baby?) Pieluch89 jesteś homo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 1 minutę temu, Gość SMAKOSZ napisał: Pieluch89 jesteś homo? Hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Dlaczego myslicie xe jestem homo skoro nie bo lubie kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Kochane kobiety ktora mysli i zna ten temat co pisalem nie sex ale opieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiutka 1999 Napisano Marzec 8, 2019 1 minutę temu, Pieluch89 napisał: Kochane kobiety ktora mysli i zna ten temat co pisalem nie sex ale opieka Wiem, że sex z Tobą nie jest możliwy bo Ci nigdy siusiak nie staje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 2 minuty temu, Gość asiutka 1999 napisał: Wiem, że sex z Tobą nie jest możliwy bo Ci nigdy siusiak nie staje. Widzialas. Jak nie to nie gadaj glupot. Dobra kazdemu facetowi atoi mozesz mawet sprawdzic przyjdz madralo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Papuga nie powtarzaj dwa razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 Wlasnie ze stoi nie jest jeszcze ze mna zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieluch89 0 Napisano Marzec 8, 2019 To kto jezt odwazny z plci pieknej do tego zadania imarzyl zeby byc opiekunka i miec swojego bobasa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach